Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

O aš ko gero ryt per pietų pertrauką bėgsiu iki maximos pasižiūrėt, gal bus g.gif g.gif Na o jei ne, tai tada tik spaudos kioske arba penktadienį rimi reiks ieškot.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2009 09 30, 19:06)
tai jau ir as lauksiu pasto dezuteje ziurnaliuko  thumbup.gif  thumbup.gif

Tik šiandien po pietų atsirado, ryte pirkau mineralinį dar nebuvo. O po pietų buvau nuvarius į terminalą sesers išleisti į Stokholmą ir pričiupau.
Atsakyti
sveikutės, nerandu DMC konvedrterio į Madeira. Gal galit pažiūrėti į kokie spalvų kodai atitinka Madeiros siūlus? blush2.gif DMC 3855 ir 3856. Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 09 30, 11:33)
Bet mano antra puse tai tragiska doh.gif  nors mazgekliu ir nemezgu, bet ten  41 spalvos siuliuku reikia, tai ten keiciasi vienas per kita doh.gif

spėju, su tiek spalvų gali stengtis nesistengęs - jei kryžiukai pavieniai, tai makalynė ir gaunas blush2.gif

aš praėjusiais metais mamai siuvinėjau kalėdų staltiesę. Ji liko sužavėta (aišku, to darbo man buvo per akis, nors išsiuvinėti tik keturi angeliukai doh.gif ). Labai noriu pati sau progoms prisisiuvinėti staltiesių wub.gif Bet kad to laiko, blin, ne marios lotuliukas.gif

Nimue alutis labai fainas thumbup.gif Reiktų tik fotikui kitą rėžimą nustatyt, tada ir spalvos būtų tikros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 30, 21:53)
sveikutės, nerandu DMC konvedrterio į Madeira. Gal galit pažiūrėti į kokie spalvų kodai atitinka Madeiros siūlus?  blush2.gif DMC 3855 ir 3856. Ačiū  aciuks.gif

http://coricamo.com/...hread_converter
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 30, 20:53)
sveikutės, nerandu DMC konvedrterio į Madeira. Gal galit pažiūrėti į kokie spalvų kodai atitinka Madeiros siūlus?  blush2.gif DMC 3855 ir 3856. Ačiū  aciuks.gif

3855 yra 2207

3856 yra 2503

Konvertavimo lentelė.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 30, 22:00)
QUOTE(Florestina @ 2009 09 30, 22:01)
3855 yra 2207

3856 yra 2503

Konvertavimo lentelė.

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 30, 21:53)

O aš naudočiau vietoj DMC 3856 Madeiros 2313 arba 2013 Aš naudojuos va šituo konverteriu http://www.abakan.pl...=flossconverter
Atsakyti
Eglužė žiemos- labai žaismingas procesiukas thumbup.gif
Atsakyti
šįryt ,7.30 val į duris pasibeldė siuntinukas iš KASIULAI.LT thumbup.gif ,atkeliavo atvirukai Kalėdoms ,siūlai metrikiukui ,medžiagytės ir ritės siūlams ...reik pradėt Kalėdoms ruoštis,kažkaip net nerimas toks ,ar spėsiu pasiuvinėt kiek sugalvojau g.gif ,na bet juk iš anksto nepranešiau ,kad siuvinėtas atvirukas bus lotuliukas.gif ,tai jei nespėsiu ,gaus paprastą atviruką...
Atsakyti
o pas maneė siuntinukas iš http://www.erankdarbiai.lt/ thumbup.gif ir dar dovanėlė idėta, tai nustebino tikrai šauniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 01, 09:13)
šįryt ,7.30 val į duris  pasibeldė siuntinukas iš KASIULAI.LT thumbup.gif  ,atkeliavo atvirukai Kalėdoms ,siūlai metrikiukui ,medžiagytės ir ritės siūlams ...reik pradėt Kalėdoms ruoštis,kažkaip net nerimas toks ,ar spėsiu pasiuvinėt kiek sugalvojau g.gif ,na bet juk iš anksto nepranešiau ,kad siuvinėtas atvirukas bus lotuliukas.gif  ,tai jei nespėsiu ,gaus paprastą atviruką...

O kada darei uzsakyma? Nes as daiau 24d ir dar negaunu siuntinuko verysad.gif
Atsakyti