Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(tute28 @ 2009 09 30, 13:25)
Ojei Gyte kaip gražu. Jau net pavydas ima.

Nu jau nepavydek, tute28,- pirmiausia negrazu lotuliukas.gif o antra pati moki mus nustebint graziais darbeliais taip pat thumbup.gif
Bet, be abejo, man malonu sulaukus tiek graziu ivertinimu 4u.gif Aciux visoms
Atsakyti
pasikartosiu blush2.gif

gal turit kokių mažučių schemučių, dabar sėdžiu namie su sergančiu vaiku, tai pradedu galvoti jau ir apie kaziuko mugę darželyje, todėl kol yra laiko nusprendžiau kažką pasiuvinėti, bet neturiu mažų schemučių mirksiukas.gif Galit iųsti ir į paštą rzydre@gmail.com

iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZMama: 30 rugsėjo 2009 - 14:12
QUOTE(Gytė @ 2009 09 30, 14:52)
Nu jau nepavydek, tute28,- pirmiausia negrazu  lotuliukas.gif o antra pati moki mus nustebint graziais darbeliais taip pat thumbup.gif 
Bet, be abejo, man malonu sulaukus tiek graziu ivertinimu 4u.gif Aciux visoms

Nu kur jau negrazu... Jau dabar labai labai, o kai pabaigsi tai bus thumbup.gif
QUOTE(ZMama @ 2009 09 30, 15:11)
pasikartosiu  blush2.gif

gal turit kokių mažučių schemučių, dabar sėdžiu namie su sergančiu vaiku, tai pradedu galvoti jau ir apie kaziuko mugę darželyje, todėl kol yra laiko nusprendžiau kažką pasiuvinėti, bet neturiu mažų schemučių  mirksiukas.gif  Galit iųsti ir į paštą rzydre@gmail.com

iš anksto dėkoju  4u.gif

Schemu ieskom CIA. Ir parasyk tiksliau kokiu nori, gyvuneliu, geliu ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Minėjau, kad senai buvau tose Kalvarijose mirksiukas.gif todėl tiksliai ir pasakyt negaliu, bet aišku jog grynai lino parduotuvėse spalvų daugiau. kažkada kai ieškojau tai buvau radus grynai kalėdiškai raudono lino.
Nors fotkinta prieš val. bet spalvos nelabai kokios mano procesiuko:
user posted image

Beje staltiesė bus nuostabi, tik neatsimenu kieno blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 30 rugsėjo 2009 - 14:32
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 30, 15:17)
Nu kur jau negrazu... Jau dabar labai labai, o kai pabaigsi tai bus  thumbup.gif 

nesusikalbejimas gavos g.gif
na as ir pati nekukliai sakiau kad esu labai patenkinta gaunamu rezultatu blush2.gif man irgi laaabaiii grazi mano busima staltiese ax.gif
o sakiau tute28, kad pavydet negrazu lotuliukas.gif

Egluze ziemos, mano staltiese!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Eglužė žiemos- turesi grazuoli dieduka thumbup.gif

na va apie pirkima-pardavima kalbejot, turejau uzsakymuka, kuri ivykdziau per 6-8 val
siuvineta pagal paveiksleli, be schemos, gelbstint tautiecius besidarbuojancius uzsieni, biski netilpau i remus, bet sake tinka jiems
user posted imageuser posted image
idedu paveikslėlį pagal kurį siuvinėjau
aukstis 4cm
uz darba gavau sampes butelka, sokolada ir dar 25lt , tirpstancia kanva pirko uzsakovai , man liko dar puse lapo . prasiau 20lt uz darba. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 30 rugsėjo 2009 - 15:49
Šaunuolės visos. wub.gif

O aš šiandien pirkau naują "Siuvinėju kryželiu". Ir tradiciškai jį pristatau. Tai Kalėdinis numeris, jame yra angelas, pagalvėlė (ant ilgo suolo sėdi kačiukai, šuniukai ir pelytės bei žiūri kaip atvažiuoja Kalėdų senelis), senelis su draugais, abėcėlė su kalėdiniais skanumynais, kalėdinis sampleris, smulkmenėlės ant plasitkinės aidos, atvirukai, triptikas "Kristaus gimimo istorija" wub.gif , vaikai čiuožykloje, kojinė (internete yra gražesnių).
Atsakyti
oo thumbup.gif ,kaip fainiai ,vadinasi ryt poryt lauksiu SIUVINĖJU KRYŽELIU pašto dėžutėje thumbup.gif
Staltiesė nuostabi bus ,gal aš irgi kada nors pasiuvinėsiu Kalėdoms staltiesę,kažkaip po truputį pradedu norėt,į jūsų darbus pasižiūrėjus blush2.gif
Rugsėje>nugis labai dailiai padarei,firmos ženkliukai čia tikriausiai?
Egluze žiemos> diedulis fainuolis,tik niekaip neįsivaizduoju ,kaip jūs taip siuvinėjat blush2.gif tiek siūlų apačioj kabo doh.gif doh.gif doh.gif ,kaip paskui pagal numerius atskiriat ,kur kokiu siuvinėt..nu man čia iš fantastikos srities toks siuvinėjimas doh.gif
Florestina,ar sukursi naują temą iki išvažiuojant?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 30, 17:58)

Staltiesė nuostabi bus ,gal aš irgi kada nors pasiuvinėsiu Kalėdoms staltiesę,kažkaip po truputį pradedu norėt,į jūsų darbus pasižiūrėjus blush2.gif
Egluze žiemos> diedulis fainuolis,tik niekaip neįsivaizduoju ,kaip jūs taip siuvinėjat  blush2.gif tiek siūlų apačioj kabo doh.gif  doh.gif  doh.gif ,kaip paskui pagal numerius atskiriat ,kur kokiu siuvinėt..nu man čia iš fantastikos srities toks siuvinėjimas  doh.gif

Aha man irgi drinks_cheers.gif neisivaizduoju kaip po to atskirti reiktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 30, 17:58)

firmos logotipas, siuvinejau ant trikotaziniu marskineliu, sake puosis per prezentacinius vakarelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 30, 16:58)

Florestina,ar sukursi naują temą iki išvažiuojant?

Jei prirašysit šitą- tai sukursiu, juk važiuosiu tik kitą savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 30, 17:16)
Šaunuolės visos. wub.gif

O aš šiandien pirkau naują "Siuvinėju kryželiu". Ir tradiciškai jį pristatau.

tai jau ir as lauksiu pasto dezuteje ziurnaliuko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti