Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(giedress @ 2009 09 29, 10:44)
ot, nebūtume mes moterys hihihi.gif

Labas rytas, mielosios 4u.gif

Vakar rašiau postą, bet per visą dieną nesugebėjau pribaigti jo... Jame norėjau parašyti komentarą tai merginai, kuri siuvinėja darbelį su visom 6 siūlo gijom. Žodžiu, sutrumpintai pasakysiu, kad darbelis atrodo tvarkingiau, kai kryžiukai yra vienakrypčiai. T.y. visi apatiniai dygsneliai gula ////, viršutiniai - \\\\ (arba atvirkščiai, kaip pačiai patogiau). O šiaip, kaip pirmam kartui, labai didelį darbelį išsirinkai 4u.gif

Cia turbut i mane kreipeisi 4u.gif 4u.gif as taip ir darau, apatiniai i sita puse \\\, o virsutiniai i sita ///, tik kad kai kur per laisva siuliuka palikau, bet db po truputi jau dailesni kryziukai gausnasi blush2.gif tikiuosi kia uzbaoigsiu ir ireminsiu, tai labai nesimatys blush2.gif dar pasistengsiu kur nors pakabinti, kad is arti labai nebutu imanoma paziureti blush2.gif O siaip darbas tai didelis, bet nemegstu as mazyciu blush2.gif Tik sitas ne pirmas, o antras darbas, pirmas buvo va mazytis vienos spalvos siulu - juodos ir ant raudonos kanvos, rodziau anksciau mirksiukas.gif
Papildyta:
Bet mano antra puse tai tragiska doh.gif nors mazgekliu ir nemezgu, bet ten 41 spalvos siuliuku reikia, tai ten keiciasi vienas per kita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 29, 23:08)
turiu klausimeli, ant ko siuvinejat pataleliams, jei parduodamos juostos per siauros? Aida kaip ir per kieta  g.gif o gal ilgainiui plaunant, ji nebesustandeja  g.gif
Burbuline, kaip visada pradziugini jaukiais darbeliais wink.gif

Kažkada siuvinėjau ant Aidos, bet dabar arba pirkčiau plačią lino juostą, arba siuvinėčiau ant lino ir prisiūčiau gražiai užlenkusi kraštelius. Vaizdas visiškai kitas.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 09 30, 12:24)
Kažkada siuvinėjau ant Aidos, bet dabar arba pirkčiau plačią lino juostą, arba siuvinėčiau ant lino ir prisiūčiau gražiai užlenkusi kraštelius. Vaizdas visiškai kitas.

na, jau prisipirkau aidos. emiau visa ploti, tai man gavosi 160cm.

o kaip aida tvirtinai pataleliuose? gal patartum kaip geriau padaryti? ar skalbiant tokius patalus 40laipsniu temp. aida nesitraukia?
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 30, 12:36)

o kaip aida tvirtinai pataleliuose? gal patartum kaip geriau padaryti? ar skalbiant tokius patalus 40laipsniu temp. aida nesitraukia?

Ir mane tas domina ax.gif
Atsakyti

Nesitraukia ir prie 90. Elementariai uzlenkiau kraščiukus ir prisiuvai ant viršaus.
Atsakyti
labas darbštuolės,

gal turit kokių mažučių schemučių, dabar sėdžiu namie su sergančiu vaiku, tai pradedu galvoti jau ir apie kaziuko mugę darželyje, todėl kol yra laiko nusprendžiau kažką pasiuvinėti, bet neturiu mažų schemučių verysad.gif Galit iųsti ir į paštą rzydre@gmail.com

iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 09 30, 12:49)
Nesitraukia ir prie 90. Elementariai uzlenkiau kraščiukus ir prisiuvai ant viršaus.

Aciu uz patarimus 4u.gif
kazkaip cia LT sudetinga su placiom juostom. vieninteliai KA siulai turi ir tai su auksiniais pakrasteliais ax.gif
Atsakyti
o aš turiu galvosūkį - kur metų vidury gauti kalėdinių spalvų lino? g.gif Gal kas vilniuje matėt? Nes lino parduotuvėse dar neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 30, 14:02)
o aš turiu galvosūkį - kur metų vidury gauti kalėdinių spalvų lino?  g.gif  Gal kas vilniuje matėt? Nes lino parduotuvėse dar neturi  schmoll.gif

pakankamai platus linų pasirinkimas Kalvarijų turguj, t.y. kur dviaukštė parduotuvė ir jos 2 a. audiniai. Bent jjau prieš pusmetį taip buvo ax.gif
Atsakyti
Ojei Gyte kaip gražu. Jau net pavydas ima. PS. O kokios tos Kalėdinės spalvos? g.gif Raudoną,t.žalią tai mačiau int pardėse tikrai.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 09 30, 10:25)
Ojei Gyte kaip gražu. Jau net pavydas ima. PS. O kokios tos Kalėdinės spalvos?  g.gif  Raudoną,t.žalią tai mačiau int pardėse tikrai.

taip, taip, raudona... zalia... o kur konkreciau matei? Man reikia butent lino, ne siaip medvilnes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 30, 10:08)
pakankamai platus linų pasirinkimas Kalvarijų turguj, t.y. kur dviaukštė parduotuvė ir jos 2 a. audiniai. Bent jjau prieš pusmetį taip buvo ax.gif

pasirinkimas tai didelis, bet kad spalvos ne tos bigsmile.gif Nors reiks dar karta revizija padaryti. Tiesa, linas ir medvilne dabar rusyje, jeigu kas ieskosit konkreciai situ medziagu mirksiukas.gif
Atsakyti

na is savo patirties galiu pasakyt kad aida traukiasi doh.gif , tai pries siuvant patarciau praskalbt bent karta karstokam vandeny k, kad veliau nebutu "staigmenu"
Atsakyti