Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

Sveikos gyvos! 4u.gif
Pora dieneliu nesilankiau, o cia vau kiek visko priderejo- ir nuostabiu darbeliu thumbup.gif ir ikvepianciu procesu thumbup.gif ir netgi priekabiavimo buta lotuliukas.gif Mergaites, gyvenkime draugiskai 4u.gif

O as kaip zadejau pasirodau su staltieses ant lino procesu ax.gif
Cia pirmasis proceso etapas, dar be BS ir aisku nebaigtas visas siuvinukas [img=http://img35.imageshack.us/img35/7058/staltiesesprocesas001.th.jpg]
O stai cia jau daugiau i prieky pasistumeta ir BS uzdeta kiek galima.
[img=http://img268.imageshack.us/img268/750/staltiesesprocesas003.th.jpg]
Pabijojau kad kai visa motyva padarysiu tai isvis susiBeSinsiu su tuo BS, uztat issiuvu dali ir dygsninu.... o dygsniukai pagal rekomendacijas minimalistiniai- vos per 2 lino siulelius..... doh.gif tai galit isivaizduot procesa.... lotuliukas.gif bet gaunamu rezultatu esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 30 rugsėjo 2009 - 07:09
QUOTE(KristinuleV @ 2009 09 30, 07:50)
As siuvineju ant Aidos rolleyes.gif

ir ne per kieta buna?
o kaip tvirtini ant patalu: uzsiuni ant virsaus, ar darai kaip intarpa?
Atsakyti
Gyte labai daili staltiesė bus thumbup.gif
as ir tikiuosi Kalėdoms staltiesę issisiuvinėt, atsiminiau kad mamai tai prieš 17 metų siuvinejau kalėdinę staltiesę ant lietuviško lino su išpešiojama kanva , tada buvau labai patenkinta tuo darbu, kekvienom kalėdom tiesia ant stalo
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 09 29, 21:59)
Motyvai iš Sticken und Staunen "Les Coeurs", gelsva Aida 16, 34 x 34 kryžiukų, DMC 99 spalva.

Labai mielos širdutės wub.gif wub.gif

QUOTE(Gytė @ 2009 09 30, 08:08)

Bus labai graži steltiesė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prazuvusi siela: 30 rugsėjo 2009 - 07:48
QUOTE(burbulinė @ 2009 09 29, 21:59)
Motyvai iš Sticken und Staunen "Les Coeurs", gelsva Aida 16, 34 x 34 kryžiukų, DMC 99 spalva.

vejei kip miela wub.gif

Gyte, ar čia tas lietuviškas linas, kurį pirkai?
labai daili staltiesė bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 30, 09:15)
Gyte, ar čia tas lietuviškas linas, kurį pirkai?
labai daili staltiesė bus  thumbup.gif

Deja, ne lietuviskas. Jau "spjaudziaus" cia ant jo blush2.gif gi neatlaikiau ir susigundziau DMC nusipirkt lino... isties maloniai darbas ant jo vyksta. Tik tiek kad motyvas didelis, tai pati pradziai sekmingai juda ir be lankelio, o vat veliau jis susiglamzo tarp pirstu, suminksteja ir reikia i lankeli ji kist. Tokie atsiliepimai apie DMC smile.gif reiktu gal vidury proceso palygint ji, gal vel sukietetu, ale kazkaip su lankeliu verciuosi, net gal patogiau nei be jo- nes medziagos gabalas nemazas, tai greiciau atrandi kur dirbi lotuliukas.gif

Ir visoms uz ivertinima proceso ACIUX 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 09 29, 18:59)

dailios širdelės 4u.gif O jeigu išsiuvinėtum dar vieną tokio pat motyvo ryškią širdelę ir pakabintum "ryšku-blanku-ryšku", būtų iš viso fantastiškas triptikas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytė @ 2009 09 30, 06:20)
reiktu gal vidury proceso palygint ji, gal vel sukietetu

nesukietėtų schmoll.gif nebent standiklį naudotum...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 30 rugsėjo 2009 - 08:33
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 30, 08:26)
ir ne per kieta buna?
o kaip tvirtini ant patalu: uzsiuni ant virsaus, ar darai kaip intarpa?

Siusiu ant virsaus rolleyes.gif Dar nepadariau, bet manau kad viskas bus gerai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytė @ 2009 09 30, 08:08)

Bus grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 29, 23:27)
Taip GA tikrai turi rėmų. Aš vakar ten buvau ir mačiau.

Bet vienintėlė GA Vilniuje - tik CUP'e yra, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Rosalie. @ 2009 09 30, 09:42)
Bet vienintėlė GA Vilniuje - tik CUP'e yra, ar ne?

Taip, Vilniuje tik CUP'e...
Atsakyti
Dėkui visoms už komentarus mano širdelėms 4u.gif Tiesą sakant, tiek jų nesitikėjau....
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 30, 09:34)
nesukietėtų  schmoll.gif  nebent standiklį naudotum...

Reiskia nelyginsiu, nes ir su lankeliu visai smagiai dirbasi bigsmile.gif
Dar karta dekui uz komentarus mano staltiesei. Dabar pasirodysiu kai visa motyva issiusiu ax.gif ir keliausiu i kita jos gala antro tokio paties motyvo daryt doh.gif ko nemegstu tai nemegstu- ta pati antra kart siut... ech... teks apsisarvuot kantrybe.... g.gif
Atsakyti