Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

Su skaiciuokle paskaiciavus man gavosi 23 x 54 cm, jei paliekama po 5 cm is krastu, tai panasiai kaip pauksciukas sake mirksiukas.gif
As naudojuos sita: skaiciuokle blush2.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Galbūt galėtumėte pasidalinti patirtimi, kaip jūs galines siuvinių puses tvarkote?
Atsakyti
QUOTE(Rosalie. @ 2009 09 29, 20:53)
Sveiki  4u.gif

Galbūt galėtumėte pasidalinti patirtimi, kaip jūs galines siuvinių puses tvarkote?

graziai uzkisu uz siulu ... va cia gal matysis ... user posted image
Atsakyti
Aš irgi taip pat. Galvojau, gal dar kažkaip kitaip yra daroma, nors man ir taip tinka ir patinka smile.gif

Esu dabar nusižiūrėjus vieną Golden Kite paveikslą, net schemą turiu, žodžiu įsimylėjau beproto, tai jau keliauja man kasiulai.lt siuntinukas su siūlukais ir dar šiuo bei tuo flirt.gif Tik noriu dar susirasti rėmą, nes tai bus pirmas toks didelis darbas, galvoju, visgi kitaip nesusitvarkysiu schmoll.gif Lankelių nelabai mėgstu - man asmeniškai ranka nekyla dėti ant jau išsiuvinėtų kryžiukų ax.gif Skambinau į GA, sakė lygtais ten kažkokių rėmų turi, reikės ištaikius laisvą valandėlę nuvažiuoti pasižiūrėti.
Atsakyti
Motyvai iš Sticken und Staunen "Les Coeurs", gelsva Aida 16, 34 x 34 kryžiukų, DMC 99 spalva.

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
labai šilta ir gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 29 rugsėjo 2009 - 21:02
Burbuline, labai jaukūs ir šilti darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 09 29, 21:59)
Motyvai iš Sticken und Staunen "Les Coeurs", gelsva Aida 16, 34 x 34 kryžiukų, DMC 99 spalva.

Labai gražiai ir jaukiai atrodo tos širdukės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Burbuline ,labai gražu thumbup.gif thumbup.gif ,dovanosi kam nors ar tiesiog sau?
Atsakyti
turiu klausimeli, ant ko siuvinejat pataleliams, jei parduodamos juostos per siauros? Aida kaip ir per kieta g.gif o gal ilgainiui plaunant, ji nebesustandeja g.gif

Burbuline, kaip visada pradziugini jaukiais darbeliais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosalie. @ 2009 09 29, 21:47)
Skambinau į GA, sakė lygtais ten kažkokių rėmų turi, reikės ištaikius laisvą valandėlę nuvažiuoti pasižiūrėti.

Taip GA tikrai turi rėmų. Aš vakar ten buvau ir mačiau. Pastatomą didelį. Gulėjo du komplektai ax.gif

Burbuline labai mieli darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 29, 23:08)
turiu klausimeli, ant ko siuvinejat pataleliams, jei parduodamos juostos per siauros? Aida kaip ir per kieta  g.gif o gal ilgainiui plaunant, ji nebesustandeja  g.gif
Burbuline, kaip visada pradziugini jaukiais darbeliais wink.gif

As siuvineju ant Aidos rolleyes.gif
Atsakyti