Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 29, 07:11)
Panos gyvenkit draugiškai drinks_cheers.gif , nepasiduokit saulės įtakai.

gerai jau , gerai, nebambu pioneers.gif
Atsakyti
ot, nebūtume mes moterys hihihi.gif

Labas rytas, mielosios 4u.gif

Vakar rašiau postą, bet per visą dieną nesugebėjau pribaigti jo... Jame norėjau parašyti komentarą tai merginai, kuri siuvinėja darbelį su visom 6 siūlo gijom. Žodžiu, sutrumpintai pasakysiu, kad darbelis atrodo tvarkingiau, kai kryžiukai yra vienakrypčiai. T.y. visi apatiniai dygsneliai gula ////, viršutiniai - \\\\ (arba atvirkščiai, kaip pačiai patogiau). O šiaip, kaip pirmam kartui, labai didelį darbelį išsirinkai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 29, 09:01)
ar čia pačios sukurtas dizainas?  g.gif

blink.gif Dimensions "Dawn of a new day" blink.gif blink.gif
Pasirodo cia su jumis kalbant irgi reikia rinkt zodzius, neduok dieve ne taip pasakysi... verysad.gif
Atsakyti
Merginos, kiek reikia "metrų" Aidos 14, jei paveiksliukas yra 70x248 kryželių blush2.gif g.gif ?

Atsakyti
gallery rašo, kad atstatys nuotraukas spalio 5 .... bash.gif
turbūt reiks prasitrinti visus pradingusius albumus... doh.gif
Atsakyti
turbūt paskui seks spalio 10 ,spalio 15 ir tt g.gif
nu kažkaip aš nebetikiu ,kad čia viskas gerai baigsis verysad.gif
Atsakyti
Dėl gallery.ru - tikrai abejoju, kad specialiai ištrynė ar tyčia neatstatinėja, nes ten schemos. Visų pirmą tai beprotiškai didelis darbas tikrinti galerijas po viena ir atstatinėti tik fotografijas. Antra, tokia bėda jiems patiems nuostolis, nes tikrai nemažai žmonių naudojasi mokamomis paslaugomis ir gali pereiti į kitą servisą jei jie nesusitvarkys. Trečia, niekas neapsaugotas nuo kompiuterių gedimų.
O ir šiaip, kam jiems gadinti savo imidžą tokiu bųdu, kai gali tiesiog uždaryti albumus, kurie prieštarauja taisyklėms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 29 rugsėjo 2009 - 11:59
Na viltis ten kažkieno motina-neminėsim. smile.gif Bet vistiek dar tikėt verta.Kad specialiai ir aš nemanau.Atkurti sudėtingas darbas,o dar tokiu mąstu. Galiausiai,kas turi cd išsisaugoję,vėl sukels.Tik aišku,laiko gaila.O tokiom kaip aš,pamoka.Nebeturiu,ką Kalėdom siuvinėt išsisaugojau. verysad.gif
Papildyta:
Dantiste,jo,galvok ką pasakai. Kitoj temoj,neminėsiu,net gramatikos klaidas viena pikčiurna taiso. lotuliukas.gif O jei rimtai,tai nekreipk dėmesio. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėl www.kaSiulai.lt parduotuvės baltai pavydžiu visoms kurios gyvena Kaune 4u.gif
wub.gif

QUOTE(tute28 @ 2009 09 29, 14:39)
Dantiste,jo,galvok ką pasakai.  Kitoj temoj,neminėsiu,net gramatikos klaidas viena pikčiurna taiso.  lotuliukas.gif O jei rimtai,tai nekreipk dėmesio.  drinks_cheers.gif

Va čia tai geras biggrin.gif
Kiti tiesą sako, - visokiu žmoniu reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Apie gallery.ru smile.gif Man savo schemu negaila mirksiukas.gif reiks, išnaujo sukelsiu rolleyes.gif
Bet va, gaila tu schemu kurias nespejau nusikopijuoti... va čia tai... unsure.gif
Mano nuomone dabar jiems nervus belieka tampyti - ir jie tai labai sekmingai daro thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 29 rugsėjo 2009 - 13:48
Dėl gallery.ru, aš ir taip norėjau šiek tiek pertvarkyti savo albumus. Pas mano sesė kompe buvo "numiręs" kietas diskas - tai kompiuteristams pavyko atstatyti jame buvusią informaciją. Pas mane kartą jau taip buvo ir atsistatė per kelias dienas. Nu laiko yra, jei ką po Seulo pertvarkysiu.
Atsakyti
Dvi ačiū už paaiškinimą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 09 29, 12:18)
Merginos, kiek reikia "metrų" Aidos 14, jei paveiksliukas yra 70x248 kryželių blush2.gif  g.gif ?

jei nesuklysiu, tai čia 7*25 langiukais, aš visad nesikuklinant dauginu iš 2 ir pridedu kraštam dar po 10cm. Gaunasi 14*50 su kraštais 25*60cm. Parodyk paveiksliuką bus tiksliau mirksiukas.gif
Atsakyti