meginos, kurios naudojasi gallery, ar pas jus atsistatė visos nuotraukos?
pas mane net avataras dar neatsirado
Niekas neatsistatė,ir nemanau ,kad atsistatys,čia ko gero viskas buvo padaryta specialiai,nelegalūs lobiai sunaikinti ir tiek....kažkaip nebetikiu,kad atstatys.....naivu tikėtis ,kad nulūžus serveriui kas nors išgelbėtų nuotraukas....
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 28, 19:59)
dieve kokios diskusijos uzvire per ta mano nelemta svyturi
ar čia pačios sukurtas dizainas?
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 29, 09:01)
ar čia pačios sukurtas dizainas?
Gal tu pastoviai ne ta koja iš lovos išlipi,kad nuo pat ryto prie žmonių kabinėjies? Čia retorinis kl.,atsakymo nereik.
QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 28, 18:21)
bet jei pavyksta parduot uz didele kaina reik dziaugtis, kad kazkam atlyginta uz ideta darba
o ta rinka visur vienoda, nieks neskuba atsikratyt pinigais.
o ta rinka visur vienoda, nieks neskuba atsikratyt pinigais.
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 09 28, 19:50)
patikekit kai as pamaciau ju kainas, man zandikaulis atvipo nepaminesiu tiksliu skaiciu bet jau tada siuvinejau ir neturejau net minties tokios kad jie turi savo verte ...
Merginos, jei randat kam galit parduoti paveikslus už tik kiek jie iš tiesų kainuoja (medžiagos+darbas), labai labai faina ir labai liuks. Mylėkit tokius klientus ir lengvai su vienu paveikslu jų nepaleiskit Visur atsiranda žmonių, vertinančių tuos ar kitus dalykus labiau ne kiti. Mano žinutė buvo labiau skirta atremti jūsų pasisakymus, kad "užsieny tokie darbai labai vertinami" ir kad "užsienį tokius darbus graibsto".
QUOTE(zundyte @ 2009 09 29, 08:56)
Niekas neatsistatė,ir nemanau ,kad atsistatys,čia ko gero viskas buvo padaryta specialiai,nelegalūs lobiai sunaikinti ir tiek....kažkaip nebetikiu,kad atstatys.....naivu tikėtis ,kad nulūžus serveriui kas nors išgelbėtų nuotraukas....
mano mintis parašei... nes fotografų galerijos atstatytos...
gerai, kad viską turiu užsisaugojusi
Gallery.ru parašyta,kad iki 29d taisys. Įdomu,ką parašys šiandien,jei iš tikrųjų ištrynė viską?
QUOTE(tute28 @ 2009 09 29, 06:13)
Gal tu pastoviai ne ta koja iš lovos išlipi,kad nuo pat ryto prie žmonių kabinėjies? Čia retorinis kl.,atsakymo nereik.
į dešimtuką
O jeigu rimtai, mažumėlę įdomiai atrodo žmogus, kuris iš interneto parsiųstą schemą laiko sava (nebent tai iš tiesų yra originali, to žmogaus sukurta schema) ir dar piktinasi, kad kažkas kitas tą schemą išsiuvinėjo kitaip
kasiopėja,man atrodo ,kad tu ne taip supratai žodį "mano",tiesiog,pavyzdžiui jei aš dabar siuvinėju antpirštukus ,tai ir vadinu juos MANO antpirštukais ,visai neturėdama galvoj ir nenorėdama pasakyt ,kad tai mano sukurta schema tiesiog kai siuvinėju aš(o tikriausia ir mergina ,kuri švyturį siuvinėja),tai darbas man mielas ir jį laikau savu...iki schemų sukūrimo mes turbūt nė viena dar nesuaugom ir gal nesuaugsim(turiu omeny originalias schemas ,kurios ne programos pagalba iš nuotraukos padarytos),tai niekas čia ir nesisavina schemos autorystės,o tiesiog savu vadina mielą širdžiai darbą, ,kurį išsirinko iš tūkstančių esančių internete...
Gyvenkim draugiškai ,ir nesikabinėkim prie žodžių
Gyvenkim draugiškai ,ir nesikabinėkim prie žodžių
QUOTE(etaeta @ 2009 09 28, 22:53)
labas vakaras visoms, turbut jau zinot, bet visvien pasikartosiu Kasiulai atidaro parduotuve Kaune. daugiau info cia
http://www.kasiulai.lt/parduotuve
http://www.kasiulai.lt/parduotuve
Kokia gera naujiena , nes anksčiau siusdavausi, o dabar galėsiu nueit ir pasiimt. Na kainos gali kažkiek padidėt, bet tikiuosi, kad maždaug išliks tokios pačios
QUOTE(zundyte @ 2009 09 29, 06:53)
kasiopėja,man atrodo ,kad tu ne taip supratai žodį "mano",tiesiog,pavyzdžiui jei aš dabar siuvinėju antpirštukus ,tai ir vadinu juos MANO antpirštukais
Viskas yra tvarkoj ir suprantama, bet kam tada piktintis, jeigu kažkas kitas tą pačią schemą išsiuvinėjo kitaip? Ar čia žmogus prašėsi pagyrimo, nes siuvinėjo tiksliai taip, kaip schemoje ir jo akimis jo variantas yra gražesnis?
P.S. atsiprašau, kieno jausmus įžeidžiau, tiesiog užkabino pirminė netolerancija
Panos gyvenkit draugiškai , nepasiduokit saulės įtakai.
Aš pirkau padidinamą stiklą pakabinamą ant kaklo. Nu man jis visai . Nors tikrai smulkiai siuvinėju, bet man geriau ir patogiau be jo
Aš pirkau padidinamą stiklą pakabinamą ant kaklo. Nu man jis visai . Nors tikrai smulkiai siuvinėju, bet man geriau ir patogiau be jo