truputeli nukrypsiu nuo temos, kokio plocio aida Geros akys pardavineja?
Aciu
QUOTE(ide @ 2009 09 28, 17:46)
o kaip parašyta?,t.y. schemoje koks ženklas? iš esmės tai turėtų būti pusė pusinio kryželio
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 28, 16:53)
o kaip parašyta?,t.y. schemoje koks ženklas? iš esmės tai turėtų būti pusė pusinio kryželio
Va sitoje schemuteje
1/4 kryželis siuvinėjamas 1x1, o ne 2x2 kaip paprastai ant lino.
Merginos, prisklausėt istorijų Užsieny niekas irgi už tokias sumas neperka. Pažiūrėkit, pilnas ebay rankų darbo Mirabilia fėjų su krūva karoliukų, ideali antra pusė, kaina apie 200 Lt, ir aukcijonai baigiasi niekuo. Jų niekas paprasčiausiai nenuperka. Rusaitės daužosi į sienas - ką surasti, kam parduoti - rezultatas nulinis. Taip kad nepervertinkit savo darbo - siuvinėjančių visam pasauly daug ir labai daug. Tie, kurie nesiuvinėja, jiems dažnai ir nelabai rūpi siuviniai, o jei rūpi, ant pirštų suskaičiuot galima norinčius sumokėti tūkstančius. 3 ct/kryžiuką jūs galit vertinti tik mažus darbus.
Ilgai ieškot neturiu kada, bet va pavyzdžiui paveiksliukas 20x30, įrėmintas - kainuoja 5Lt. Pažiūrėkit ar jį nupirks iš viso Tik nesakkit, kad čia pradinė kaina, ji gali pakilti... Aš perku daug ką ebay ir žinau iki kiek potencialiai šita kaina gali pakilti CIA, CIA
O va CIA Mirabilia karalienė. Pažiūrėkit kokia kita pusė ideali. Ar tikrai visos galėtumėt padaryti tokią pardavimui? O kaina 400 Lt su viskuo, ir kaina jau galutinė. Deja, ją irgi vargu ar parduos. Arba šita fėja už 160 Lt CIA
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 28, 13:37)
mano nuomone darbai tikrai brangus ... ir ne lietuvos rinkai skirti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 28, 16:30)
užsienyje toks rankų darbas labai vertinamas ,o pas mus deja ....
Merginos, prisklausėt istorijų Užsieny niekas irgi už tokias sumas neperka. Pažiūrėkit, pilnas ebay rankų darbo Mirabilia fėjų su krūva karoliukų, ideali antra pusė, kaina apie 200 Lt, ir aukcijonai baigiasi niekuo. Jų niekas paprasčiausiai nenuperka. Rusaitės daužosi į sienas - ką surasti, kam parduoti - rezultatas nulinis. Taip kad nepervertinkit savo darbo - siuvinėjančių visam pasauly daug ir labai daug. Tie, kurie nesiuvinėja, jiems dažnai ir nelabai rūpi siuviniai, o jei rūpi, ant pirštų suskaičiuot galima norinčius sumokėti tūkstančius. 3 ct/kryžiuką jūs galit vertinti tik mažus darbus.
Ilgai ieškot neturiu kada, bet va pavyzdžiui paveiksliukas 20x30, įrėmintas - kainuoja 5Lt. Pažiūrėkit ar jį nupirks iš viso Tik nesakkit, kad čia pradinė kaina, ji gali pakilti... Aš perku daug ką ebay ir žinau iki kiek potencialiai šita kaina gali pakilti CIA, CIA
O va CIA Mirabilia karalienė. Pažiūrėkit kokia kita pusė ideali. Ar tikrai visos galėtumėt padaryti tokią pardavimui? O kaina 400 Lt su viskuo, ir kaina jau galutinė. Deja, ją irgi vargu ar parduos. Arba šita fėja už 160 Lt CIA
kai pasiula yra didesne uz paklausa tai ir kaina maza...
beje kai pacios siuvinejancios nusipigina iki gedingo "tik uz medziagas", po to krenta kaina visoms.
as geriau busiu egoiste ir laikysiu namie susandeliuota nei tik uz medziagas, na aisku yra zmoniu kuriems gali padovanot be sazines grauzaties, bet tokiu reta.
pradzioj siuvinejau "del sporto" -kuo daugiau, o dabar labai apgalvoju
bet jei pavyksta parduot uz didele kaina reik dziaugtis, kad kazkam atlyginta uz ideta darba
o ta rinka visur vienoda, nieks neskuba atsikratyt pinigais.
beje kai pacios siuvinejancios nusipigina iki gedingo "tik uz medziagas", po to krenta kaina visoms.
as geriau busiu egoiste ir laikysiu namie susandeliuota nei tik uz medziagas, na aisku yra zmoniu kuriems gali padovanot be sazines grauzaties, bet tokiu reta.
pradzioj siuvinejau "del sporto" -kuo daugiau, o dabar labai apgalvoju
bet jei pavyksta parduot uz didele kaina reik dziaugtis, kad kazkam atlyginta uz ideta darba
o ta rinka visur vienoda, nieks neskuba atsikratyt pinigais.
QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 28, 18:21)
butent .. taip iseina kad dirbi uz dyka ... tas pats kas ateina zmogus ... duoda medziaga ir siulus ir sako issiuvinek uz dyka nes man ir taip jau siulai kainavo na nenoriu gincytis ... lietuva ar amerika zmoniu mastymas tas pats turbut...
.aš irgi taip manau,todėl niekada turbūt(nežinomi viešpaties keliai ) nesiuvinėsiu už pinigus,tik dovanai ,ir tik tokiems žmonėms ,kurie ,žinau,tikrai įvertins ..Siuvinėjimas turi teikti malonumą,o jei tai virsta pinigų šaltiniu,tai malonumas dingsta ,turbūt retai išeitų siuvinėt už pinigus tai, kas patinka ,žmonių skoniai skirtingi,o jei paveiksliukas nemielas ,tai apie kokį malonumą siuvinėjant eina kalba? tai jau savęs prievartavimas....
QUOTE(Dvi @ 2009 09 28, 17:59)
Merginos, prisklausėt istorijų Užsieny niekas irgi už tokias sumas neperka.
sveikos auksarankes tyliai stebiu jusu darbus ir "damusineju" metrika kai jau baigsiu, pasirodysiu ..
o va apie ka kalbat .. nezinau kaip su ebay ir kodel taip, bet .. kai lankiausi pas sese pries 5, atrodo tai metus buvo, ji mane nuvede i specializuota parduotuve, kurioje pardavinejamos medziagos, siulai, paspartai ... o paskui jau issiuvineti darbai ..patikekit kai as pamaciau ju kainas, man zandikaulis atvipo nepaminesiu tiksliu skaiciu bet jau tada siuvinejau ir neturejau net minties tokios kad jie turi savo verte .. jau vien kiek kainuoj meziagos pas juos
kitas dalykas ...yra tokie kaip ir sendaikciu turgus ten .. ir tn gali nusipirkti ivairiausiu daiktu (tikiu, tarp ju ir siuvinetu paveikslu) uz 1-5 eurus...
trecias dalykas ..manau, kiekviena preke turi savo pirkeja ... as kaip pirkeja (net pati siuivinedama) pirkciau dideli darba ir tikrai brangiai, jeigu jis man kristu i aki .. visu pirma todel, kad as negaleciau issiuvineti tokios dydzio darbo, kur cia rodesi viena mergina ganetinai seniai...siuvinejo metus, kiekviena diena ir tai buvo uzsakymas. ..taigi, pirkciau todel kad tai butu isskirtinis, vienetinis darbas .. visgi Mirablia, ar mazesnius darbelius galim ir pacios issiuvineti labai pasistenge ..o vat kad ir Kinkeido dizaino paveikslas (kur schema i 50 puslapiu ar daugiau), tai tikrai reiketu labaaaaai gerai paieskoti kad atrasti pas kazka antraji ..
sakau, taip is patirties...karta labai uzsinorejau stovo gelems... didelio ir svarbiausi ne to igrisusio atstampuoto, o originalaus...perziurejau bet kiek tinklapiu, bet kiek parduotuviu ir nieko neradau ... buciau radusi, buciau lengva ranka sumokejusi pinigus.
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 28, 16:51)
110 cm
labas vakaras visoms, turbut jau zinot, bet visvien pasikartosiu Kasiulai atidaro parduotuve Kaune. daugiau info cia
http://www.kasiulai.lt/parduotuve
http://www.kasiulai.lt/parduotuve
dieve kokios diskusijos uzvire per ta mano nelemta svyturi tikrai nenorejau autores izeisti savo nuomone ir nieks nieko neapkalbineja, parasiau jai komentara. O del kainu tai aisku, kad paskaiciavus visas medziagas, darbo valandas prie siuvinio, kryziuko kaina ir t.t. gaunasi neitin daug (nu jei tik kokie 1500lt per pusmeti ), bet is sono paziurejus i paveiksla, kas nezino, kas, kaip, kiek laiko siuvinejasi, atrodo ziauriai daug. Bet dailininku paveikslai irgi tiek kainuoja, jei ne daugiau. O man asmeniskai daug idomesnis procesas, nei rezultatas. Yra pora paveiksleliu, kuriais vis dar pasigroziu, bet nemanau, kad labai ju pasigesciau, jei dingtu kur nors nuo sekcijos. Dabar esu nusiziurejusi viena moteriske siuvinet, bet jinai niekaip namie nesiderina, o siuvinet tai norisi. Galvoju jei vis delto issiuvinesiu, imesiu skelbima, tegu guli, gal kas netycia nupirks. O dovanot taip, kad tikrai butu ivertinta, turiu realiai du zmones, ir tie jau apdovanoti.
oo ,kokia gera naujiena dėl parduotuvės ,tikiuosi kainos nebus didesnės nei perkant internetu ,na bent jau vienas dalykas bus gerai ,kad galima bus pasiimt prekes užsisakius internetu ,nes dabar,jei reikia prekių mažiau nei už 100lt ,tai kaupiu ,kaupiu iki dar ko nors prireikia ,kad pristatymas butu nemokamas ,tai dabar galima bus ir mažmožį užsisakyt.....aš labai patenkinta va jau žinau ,ką pirksiu per atidarymą,reikia karoliukų pabaigti aguonas ,nusprendžiau nesiuvinėt tų " prancūzų",o papuošt siuvinuką karoliukais...
merginos dar norėjau paklaust ,gal kas naudojasi lupa siuvinėjant ,ar geras daiktas? kažkaip vis dažniau pagalvoju ,kad reiktų nusipirkt ,gal mažiau akys vargtų.....kokia jūsų nuomonė?yra prie lankelio tvirtinamų (kaip rašo superlengvų) yra ant kaklo kabinamų..kažin kokios geriau?
merginos dar norėjau paklaust ,gal kas naudojasi lupa siuvinėjant ,ar geras daiktas? kažkaip vis dažniau pagalvoju ,kad reiktų nusipirkt ,gal mažiau akys vargtų.....kokia jūsų nuomonė?yra prie lankelio tvirtinamų (kaip rašo superlengvų) yra ant kaklo kabinamų..kažin kokios geriau?