Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(zundyte @ 2009 09 28, 13:36)
Florestina ,sudominai su ta formule  kainos apskaičiavimui ,reiks įdomumo dėlei pasiskaičiuot ,kiek mano pintinė kainuotų ,jei parduot norėčiau ax.gif ..jaučiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tikiuosi brangiau gausis, nei pats rinkinys kainvo biggrin.gif
aš irgi jį gavau gimtadienio proga thumbup.gif ir dar siuvinėtoju žirklutes "gerves" , dovanos pagal užsakymus gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 09 28, 15:04)
nieko sau, tipo, lupikauji TIK tiek teprašydama už tokį darbą  blink.gif aš už savo metrikus, kur berniukas guli su meškiuku, 100 lt prašiau, o ten juk mažiau darbo nei pas tavo princesę  unsure.gif aišku, galėjau ir aš daugiau paprašyt, bet kai forumo draugėms siuvinėjau, tai už darbą ne daug ir teprašiau, svarbiausia, kad priemonės atsipirko  blush2.gif

Aš siuvinėjau bendradarbei. Ir prašiau, kur kas daugiau, bet jai pavyko "nusiderėti". Dar mano sesuo nuleido kainą. Nors medžiagos atsipirko, o ir tas paveikslas man pačiai patiko- tai tarkim, kad ir siuvinėjau savo malonumui. blush2.gif
Atsakyti
Dabar pradejau siuvineti paveiksla ant 16 aidos,440x 350 kryzeliu. Gausis 65x 53 cm. Pilnai siuvinetas,ir fonas. Is pat pradziu sakiau uzsakovei,kad bus po 3cnt kryzelis. Kai paskaiciavau... doh.gif 4560lt berods gavosi doh.gif ...
Kagi.. kadangi tai drauges mama,tai sutariau ant 1500lt... Siuvinesiu tai maziausiai puse metu,o gal ir metus cool.gif ,vien siulai,medziaga kiek kainuos... O logiskai pagalvojus,kiek zmogus uzdirba per puse metu... unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 09 28, 16:15)
Dabar pradejau siuvineti paveiksla ant 16 aidos,440x 350 kryzeliu. Gausis 65x 53 cm. Pilnai siuvinetas,ir fonas. Is pat pradziu sakiau uzsakovei,kad bus po 3cnt kryzelis. Kai paskaiciavau... doh.gif  4560lt berods gavosi doh.gif ...
Kagi.. kadangi tai drauges mama,tai sutariau ant 1500lt... Siuvinesiu tai maziausiai puse metu,o gal ir metus cool.gif ,vien siulai,medziaga kiek kainuos... O logiskai pagalvojus,kiek zmogus uzdirba per puse metu... unsure.gif .

nebent, idarbini savo laisvalaiki, na, tada smagu ir 1500lt gauti uz malonia veikla rolleyes.gif kitu atveju, dirbti, neapsimoka arba ieskot, kas pirktu uz 4000lt.
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 09 28, 16:15)
Dabar pradejau siuvineti paveiksla ant 16 aidos,440x 350 kryzeliu. Gausis 65x 53 cm. Pilnai siuvinetas,ir fonas. Is pat pradziu sakiau uzsakovei,kad bus po 3cnt kryzelis. Kai paskaiciavau... doh.gif  4560lt berods gavosi doh.gif ...

oho kokio dydzio ... parodyk koki susiruosei kryziavot smile.gif
Papildyta:
florestina o pagal ta formule kokia kaina gavosi ? as buciau nepardavus uz 120lt ... nenori nereik... geriausia kai kaina pirmiau susitari o tada siuvineji ...
Atsakyti
juratere,tai jei 1500lt gausi tai labai gerai thumbup.gif (ir aplamai kokį raštą surašykit ,kiek ji žada sumokėt ,jei neduotų tiek ,kai baigsi ,tai iš vis neduočiau aš jai to paveikslo,sau pasilikčiau),šiais laikais visi tik ir suka kalbas į šoną ,kad per daug ,o kai pagalvoji tai juk RANKŲ DARBAS,o ne šiaip sau kokia keverzonė...paimti ir patys išsiuvinėt tai tingi ,arba nesugeba ,o sumokėt tam,kas sugeba ir netingi tai jau gaila pinigų... Tokie jau žmonės pas mus...užsienyje toks rankų darbas labai vertinamas ,o pas mus deja verysad.gif ....kai kas dar ir juoktis sugeba:na tu čia ir užsiimi niekais ,neturi ką veikt ar ką...,tai aš ir atsakiau:griovių kast nemoku ,tai darau ką moku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 28, 16:30)
griovių kast nemoku ,tai darau ką moku blush2.gif

drinks_cheers.gif ka mokam ta ir veikiam.. jei as vaika auginu tai nereiskia kad tik puodus namie grandyt turiu doh.gif
Atsakyti
O man tai kažkokio kito, visai nepažystamo žmogaus darbas išsiuvinėtas gal ir kainuoja 100lt, nors tikra vertė 400lt
Nežinau kodėl, bet taip yra rolleyes.gif
Galbūt dėlt to kad tu pats savo akiu negadinai, adatos savo pirštais i medžiaga nebadei ir nežinai koks čia vargas ...
Aš pati nepirkčiau išsiuvineto darbo, galiu ji tik padovanoti draugui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 28, 15:27)
Papildyta:
florestina o pagal ta formule kokia kaina gavosi ? as buciau nepardavus uz 120lt ... nenori nereik... geriausia kai kaina pirmiau susitari o tada siuvineji ...

Pagal ją gavosi apie 500 Lt. Pati iki 200 Lt nuleidau. Sakiau tik jau to, vis tik kolegė. O dabar nusprendžiau neprasidėt su užsakovais, taip geriausia. g.gif
Atsakyti
Jooo, su darbo įkainavimu g.gif Juo labiau pas mus, kur dar daug žmonių patys gali padaryt, arba kita dalis- kur nesupranta kad rankų darbas tai išskirtinumas. Pas mus dar žmonės nedaaugę/nesubrendę kad vertinti rankų darbą. po kokių 20-30 metų pas mus pradės vertint, kai atsibos štampuoti darbai ir norėsis išskirtinumo. Aš pati pakraupau paskaičiavus kiek kainuoja mano dovana broliui arklys"Fire ant ice". Tai kai dovanojau sakiau, jei nepatiks galėsi parduot, bet ne mažiau kaip už 2500 Lt (o gal ir kita kaina g.gif , neatsimenu bet žinau kad keli tks.).
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 28, 15:27)
Papildyta:

Man tai nieko blatno is jo,bet uzsakovei labai patiko.. Su alyvomis toks,kai tik turesiu laiko,imesiu parodyti smile.gif
Atsakyti
Merginos,
paprotinkit mane kaip siuvineti, kai parasyta 1/4 kryzelio. g.gif
Atsakyti