Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 28, 13:37)

o ant kokios medziagos siuvineji tom 6gijom? na priklauso nuo medziagos tankumo ... pvz aida 14 ir 16v as 2 gijom siuvineju ... daba ant aida 11 medziagos siuvineju matuokle trim gijom nes buvo taip nurodyta  ax.gif

as kai pirkau, tai net nepasidomejjau kokia ten kanva doh.gif doh.gif na siuvinys gaunasi storas tai tikrai, bet jau nieko nepadarysi, kaip pradejau taip turiu baigti doh.gif kita karta zinosiu jau mirksiukas.gif tikiuosi nebus per storas ireminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet kad tie siuliukai plonyciai labai yra g.gif tai man ir net neatejo mintis juos skaidyti
Papildyta:
Kiek siuliuku maziau tereiktu, jei skaidyciau doh.gif doh.gif doh.gif na bet nuraminkit , kad labai blogai nebus mirksiukas.gif
gaunasi va taip
http://public.fotki....s/dscn7046.html
http://public.fotki....s/dscn7045.html

Na dabar kur kas daugiau jau isiuvineta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiskute: 28 rugsėjo 2009 - 12:47
QUOTE(tute28 @ 2009 09 28, 10:29)
Tik jau nereikia pyktis. Čia tik nuomonė ir kritika buvo išsakyta, iš kurios kartais verta pasimokyt,tobulėt,o ne apkalbos.

Kiekviena kritika turi būti argumentuota. O žmogaus skonis nėra rimtas argumentas schmoll.gif Todėl ir užsipulti žmogų, jei tau jo darbas nepatinka, yra negražu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 28 rugsėjo 2009 - 12:55
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 28, 12:54)
Kiekviena kritika turi būti argumentuota. O žmogaus skonis nėra rimtas argumentas  schmoll.gif  Todėl ir užsipulti žmogų, jei tau jo darbas nepatinka, yra negražu   tongue.gif

Nesiginčykim, taip kritika, turi būti argumentuota. Aš savo princesės kainą skaičiavau pagal šią metodiką:
Metodas, kaip apskaičiuoti kainą už siuvinėjamą darbą rankomis

Apskaitos formulė už darbą K=Ks*V+Lt
K - kaina
Ks – kryžiūkų skaičius
V – vieno kryžiuko kaina (kaip sako, kad 3ct)

Lt = Ss + Vk + Kc + Kd + Sl + Dd + Pe + Sck + Scs + Se

Ss – spalvų skaičius (jeigu naudojamų spalvų skaičius (simbolių) schemoje – daugiau nei 25, tuomet už papildomas 5 spalvas +5 %)
Vk – kryželių išsidėstymas schemoje (didelis kiekis viemnetinių kryželių + 15-100%)
Kc – kanvos spalva (tamsi kanva +25%)
Kd – kanvos dydis (kuo smulkesnė kanva, tuo lėtesnė ir sunkesnė darbo eiga +10-25%)
Sl - kiek laiko siuvinėta (jeigu tai skubus užsakymas +50-100%)
Dd – darbo dydis (jei siuvinėjamas didelės apimties paveikslas, o juos siuvinėti yra sunkiau, tuomet +15-25%)
Pe – papildomai elementai (BS, French knots, karoliukai, juostelės, kordingas ir t.t. +5-25%)
Sck – schemos kūrimas (kaina pagal susitarimą, nemažiau kaip 30% nuo Ks*V)
Scs - schemos sudėtingumas (dažna spalvų kaita, didelis spalvų kiekis ant 100 kryžiukų, daugiasluoksnė schema =10-25%)
Se – naudojamos medžiagos (kanva, siūlai ir t.t. )
Darbas skaičiuojamas apytiksliai 100 kryžiukų per val. Su minimaliu kiekiu vienetinių kryžiukų ir 50 - su daug vienetinių kryžiukų. Darbo diena ne ilgesnė kaip 5 val. per parą (papildomos valandos apmokestinamos papildomai, siuvinėjimas naktį +50%)

Galiu pasakyti, kad kaina išėjo didelė ir faktas, kad užsakovas man nesumokėjo tiek, kiek prašiau. Todėl dabar nusprendžiau, kad dirbsiu tik dėl proceso ir su užsakovais neprasidėsiu. Darbo įdėjau daug, o atsipirko tik priemonės. blink.gif

Kalbu apie šį paveikslą:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 28 rugsėjo 2009 - 13:13
Na kaip kryžiukus sudauginti iš 3ct tai moku. Aš turėjau galvoj,jei vienas kryž. 3ct,tai darbo kaina labai didelė gaunasi ir nereali Lietuvos rinkai.Bet,kai tiek darbo įdėta,tai už dyka gaila atiduot. Vistik rankų darbas.Egliuchiux,jei gerai pamenu matuoklė tavo su Mike ir kur ūgiui žymėt atskiras skyrelis toks,nemoku paaiškint.Tai tokios ir už 500būtų gaila parduot.
Papildyta:
Florestina,labai tavo formulė sudomino. Reiks pabandyt paskaičiuot. Čia pati sugalvojai?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 09 28, 14:16)
Na kaip kryžiukus sudauginti iš 3ct tai moku. Aš turėjau galvoj,jei vienas kryž. 3ct,tai darbo kaina labai didelė gaunasi ir nereali Lietuvos rinkai.Bet,kai tiek darbo įdėta,tai už dyka gaila atiduot. Vistik rankų darbas.Egliuchiux,jei gerai pamenu matuoklė tavo su Mike ir kur ūgiui žymėt atskiras skyrelis toks,nemoku paaiškint.Tai tokios ir už 500būtų gaila parduot.
Papildyta:
Florestina,labai tavo formulė sudomino. Reiks pabandyt paskaičiuot. Čia pati sugalvojai?

as savo matuokles neissiuvinejau dar smile.gif ji su mike ... dar liko bs vienam paveikslui ... tu kalbi apie RNE matuokle mirksiukas.gif

florestina jei nepaslaptis kiek gavai uz ta princese blush2.gif nei karto niekam nepardavaiu ... draugai praso kad issiuvineciau dideli paveiksla bet kazkaip nenoriu prasidet su uzsakymais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 28 rugsėjo 2009 - 13:20
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 28, 14:19)
as savo matuokles neissiuvinejau dar smile.gif ji su mike ... dar liko bs vienam paveikslui ... tu kalbi apie RNE matuokle  mirksiukas.gif

florestina jei nepaslaptis kiek gavai uz ta princese  blush2.gif  nei karto niekam nepardavaiu ... draugai praso kad issiuvineciau dideli paveiksla bet kazkaip nenoriu prasidet su uzsakymais  doh.gif

Tai tada ta,kur procesą mačiau,kur ant lieptelio visi draugeliai buvo? g.gif Tada bus neprastesnė už Rne. PS. Oho reitingai temelės. Net 14 apačioj sėdi. Šaunu,kai tiek auksarankių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 28 rugsėjo 2009 - 13:27
Florestina ,sudominai su ta formule kainos apskaičiavimui ,reiks įdomumo dėlei pasiskaičiuot ,kiek mano pintinė kainuotų ,jei parduot norėčiau ax.gif ..jaučiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
va tame ir esme kad kainas nusimano tik siuvinetojos o jos neperka paveikslu nes pacios gali issisiuvinet lotuliukas.gif

zundyte neskaiciuok o tai pamatysi kad namie toki turta turi .. kasnors dar nufyris suzinojes verte biggrin.gif
Atsakyti
o vat specialiai paskaičiuosiu,juk įdomu lotuliukas.gif ...beje ,matyt tik tą vieną paveikslą namie ir teturėsiu ,visi kiti iškeliaus kaip dovanos,nes jau dabar dviem metam i į priekį eilė....nu visai aš jau įklimpau doh.gif ...atrodo anksčiau nei tų progų nebūdavo ,o dabar doh.gif doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 09 28, 14:25)
Tai tada ta,kur procesą mačiau,kur ant lieptelio visi draugeliai buvo? g.gif  Tada bus neprastesnė už Rne. PS. Oho reitingai temelės. Net 14 apačioj sėdi. Šaunu,kai tiek auksarankių.

jop ta pati
jau ryt turbut pabaigsiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 09 28, 14:50)
o vat specialiai paskaičiuosiu,juk įdomu lotuliukas.gif ...beje ,matyt tik tą vieną paveikslą namie ir teturėsiu ,visi kiti iškeliaus  kaip dovanos,nes jau dabar dviem metam i į priekį eilė....nu visai aš jau įklimpau doh.gif ...atrodo anksčiau nei tų progų nebūdavo ,o dabar doh.gif  doh.gif ...

drinks_cheers.gif

pas mus jau visos sienos nukabinetos tai daba ziuriu kieno gimtadienis arteja ir ka issiuvinet galeciau ... planu turiu jau gal 5metam yra sudeta i atskira folderi is eiles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 09 28, 13:16)

Papildyta:

Nea, iš kito siuvinėtojų forumo paėmiau.
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 28, 13:19)
florestina jei nepaslaptis kiek gavai uz ta princese  blush2.gif  nei karto niekam nepardavaiu ... draugai praso kad issiuvineciau dideli paveiksla bet kazkaip nenoriu prasidet su uzsakymais  doh.gif

Gerai darai, kad nenori, pas mus darbe yra profė, kuri oficialiai turi patentą ir siuvinėja. Tai ji ir atvarė pas mane kitą kolegę, nes nesutarė dėl kainos, o ir daug užsakymų turėjo. Kolegė sumokėjo 120 Lt ir tai labai nenorom. Tipo aš lupikauju, bet juk tik priemonės man apie 80 Lt kainavo. Nu gerai, siūlų liko, bet aidos- tai toks gabalas ir buvo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 28, 15:56)
Gerai darai, kad nenori, pas mus darbe yra profė, kuri oficialiai turi patentą ir siuvinėja. Tai ji ir atvarė pas mane kitą kolegę, nes nesutarė dėl kainos, o ir daug užsakymų turėjo. Kolegė sumokėjo 120 Lt ir tai labai nenorom. Tipo aš lupikauju, bet juk tik priemonės man apie 80 Lt kainavo. Nu gerai, siūlų liko, bet aidos- tai toks gabalas ir buvo. blink.gif

nieko sau, tipo, lupikauji TIK tiek teprašydama už tokį darbą blink.gif aš už savo metrikus, kur berniukas guli su meškiuku, 100 lt prašiau, o ten juk mažiau darbo nei pas tavo princesę unsure.gif aišku, galėjau ir aš daugiau paprašyt, bet kai forumo draugėms siuvinėjau, tai už darbą ne daug ir teprašiau, svarbiausia, kad priemonės atsipirko blush2.gif
Atsakyti