Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(Dantiste @ 2009 09 28, 10:19)
Nugi varciau siandien skelbimus ir radau savo svyturi  lotuliukas.gif
ir 450 lt  bigsmile.gif Na as labai nustebus buvau  ax.gif

ale ir kaina doh.gif doh.gif aisku cia darbo daug, bet kai pats daraisi tai neisikainuoji biggrin.gif
Atsakyti
Daiko grazus virejas .. ir as ji siuvineju ... bet spalvos visai kitokios smile.gif jau antras cia virejas .. parodysiu kai issiuvinesiu ... daba ugio matuokle visa laika atima tai jis vargsas jau dvi savaites neliestas guli ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 28, 09:19)
Nugi varciau siandien skelbimus ir radau savo svyturi  lotuliukas.gif
user posted image
Bet, na nesinori varyt ant zmogaus, bet tai kad BS ten kazkodel nera, ireminta taip kad krastus uzdengia, mano manymu nereik ten pasporto, dangus kazkodel pilnais kryziukais, nors reik pusiniais  g.gif ir 450 lt  bigsmile.gif Na as labai nustebus buvau  ax.gif

Na kas gi suniui odega pakels,jei ne pats lotuliukas.gif As manyciau,jog kiekviena yra savo darbo meistras. Kiekviena daro taip,-kaip jai graziau. Ir visai nesvarbu ar yra BS,ar yraminta vienaip ar kitaip... Juk nera kazkokiu taisykliu rolleyes.gif Kiekviena susikuria toki grozi,koki jinai pati nori smile.gif
O kas del kainos. Rankdarbiai brangus,-ir duok dieve,-parduotu smile.gif Tas ,kuris pirks ,ir jam patiks,-tai pirks butent toki,koks jis dabar ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 28, 07:19)
Bet, na nesinori varyt ant zmogaus, bet tai kad BS ten kazkodel nera, ireminta taip kad krastus uzdengia, mano manymu nereik ten pasporto, dangus kazkodel pilnais kryziukais, nors reik pusiniais  g.gif ir 450 lt  bigsmile.gif Na as labai nustebus buvau  ax.gif

Apkalbinėti žmogų už akių neetiška. Galėjote parašyti žinutę į AŽ 4u.gif

O šiaip - jūsų nuomonė yra jūsų nuomonė ir kiti neprivalo ja vadovautis. Gal autoriui taip gražiau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif norejau paklausti gal zinot is kur biutu galima pigiau gauti DMC siuliuku? blush2.gif nes as juos perku parduotuvej ir brangoki jie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 09 28, 09:52)
Sveikutes mirksiukas.gif  norejau paklausti gal zinot is kur biutu galima pigiau gauti DMC siuliuku? blush2.gif  nes as juos perku parduotuvej ir brangoki jie  blush2.gif

pvz. kasiulai.lt ar kitose internetinese parduotuvese
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 28, 13:14)
pvz. kasiulai.lt  ar kitose internetinese parduotuvese

ir dar norejau paklausti, pvz nusiperki siuliukus ir siuvineji jais? ta prasmme nereikia ten ju skaidyti dar? nes kazkur paskaiciua, kad ten siuvama dviem arba trim siuliukais, tai nelabai supratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 09 28, 12:22)
ir dar norejau paklausti, pvz nusiperki siuliukus ir siuvineji jais? ta prasmme nereikia ten ju skaidyti dar? nes kazkur paskaiciua, kad ten siuvama dviem arba trim siuliukais, tai nelabai supratau doh.gif

Jie būna po šešias gijas ir tada atsiskiri kiek tau reikia.
Atsakyti
Tik jau nereikia pyktis. Čia tik nuomonė ir kritika buvo išsakyta,iš kurios kartais verta pasimokyt,tobulėt,o ne apkalbos. Jau anksčiau kažkas minėjo,kad kryžiuko kaina-3ct.Per Vaitiekūno laidą ta siuvinėtoja sakė nuo 3-7ct.Darbo daug,bet kaina kosminė.Neįsivaizduoju,kas gali pirkt už tokią kainą Lietuvoj,nors grožis ir neapsakomas. Gal kokie užsieniečiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 28, 13:23)
Jie būna po šešias gijas ir tada atsiskiri kiek tau reikia.

Hmmm aisku, o as siuvineju neatskiriant ju doh.gif bet kadangi jau taip pradejau, tai negaliu keisti, nes bus po to vieni kryziukai plonesni kiti storesni doh.gif
O kaip zinoti kiek siuliuku man reikia? g.gif nepykit kad tiek daug klausineju, tiesiog as dar naujoke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 09 28, 13:29)
Tik jau nereikia pyktis. Čia tik nuomonė ir kritika buvo išsakyta,iš kurios kartais verta pasimokyt,tobulėt,o ne apkalbos. Jau anksčiau kažkas minėjo,kad kryžiuko kaina-3ct.Per Vaitiekūno laidą ta siuvinėtoja sakė nuo 3-7ct.Darbo daug,bet kaina kosminė.Neįsivaizduoju,kas gali pirkt už tokią kainą Lietuvoj,nors grožis ir neapsakomas. Gal kokie užsieniečiai g.gif

tai paskaiciuok kiek kryziuku tame svyturyje ... imk po 3ct ir gausis tau tie 400lt ...

pvz man vaiko matuokle su siulais ir medziaga kaunavo 70lt .. o kiek as dar darbo idejau ... ir ka ? uz 100lt neparduociau ... o vat kitam pasakytum kad 100lt kaina tai isvadintu durne ir sakytu uz ka cia tiek moket ... mano nuomone darbai tikrai brangus ... ir ne lietuvos rinkai skirti todel ir nepardavineju niekada savo darbu ax.gif bet kiekvienam rinktis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kiskute @ 2009 09 28, 13:31)
Hmmm aisku, o as siuvineju neatskiriant ju doh.gif  bet kadangi jau taip pradejau, tai negaliu keisti, nes bus po to vieni kryziukai plonesni kiti storesni doh.gif
O kaip zinoti kiek siuliuku man reikia? g.gif  nepykit kad tiek daug klausineju, tiesiog as dar naujoke  blush2.gif

o ant kokios medziagos siuvineji tom 6gijom? na priklauso nuo medziagos tankumo ... pvz aida 14 ir 16v as 2 gijom siuvineju ... daba ant aida 11 medziagos siuvineju matuokle trim gijom nes buvo taip nurodyta ax.gif
Atsakyti
sveikos, o gal kuri turit tokiu paveiksliuku kur butu viena ar dviem spalvom siuvineta? kazkada buvau radus gyvunus tik su juodu ant balto issiuvinetus, bet neissisaugojau, tai rask dabar kad mandras g.gif esu pradedancioji, tai noreciau kad nereiktu daug investuot..
Atsakyti