Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 27, 17:59)
Daiko
Nu geras, aš irgi ji siuvinėju dabar smile.gif
Bet maniškės spalvos žyyymiai skiresi nuo tavuju smile.gif
Tokie pat, bet nebus panašus  blush2.gif  wub.gif  wub.gif

kai baigsite imeskite pasirodyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2009 09 27, 19:55)
kai baigsite imeskite pasirodyti  bigsmile.gif

Okey wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[B]Daiko thumbup.gif
Zundyte[/B] labai grazus tavo antpirstukai 4u.gif

O kaip reikia daryti 1/4 kryzelio? blush2.gif Pirma karta schemoj man pasitaike. ax.gif
Atsakyti
Labutis, nu ir grožių užderėjo wub.gif , o aš darbe dangų siuvinėjau. Jau kaip ir nedaug beliko iki pabaigos. Ten viršuj dešinėj bus dar melsvas lopinėlis ir BS. Gerai, kad ne visas dangus siuvinėtas:

user posted image
Atsakyti
Na Florestina ,jau finišas matosi thumbup.gif ,kažin iki kelionės pabaigsi ,nes kiek mačiau schemoje ,tai BS ten nemažai doh.gif
ačiū visoms už pagyras blush2.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 27 rugsėjo 2009 - 19:10
QUOTE(zundyte @ 2009 09 27, 19:06)
Na Florestina ,jau finišas matosi thumbup.gif  ,kažin iki kelionės pabaigsi ,nes kiek mačiau schemoje ,tai BS ten nemažai doh.gif
ačiū visoms už pagyras blush2.gif  blush2.gif  4u.gif  4u.gif

Vat aš irgi apie tai galvojau. Dar du naktiniai budėjimai yra, kitą pirmadienį paskutinė diena prieš atostogas. Dar bus trys dienos iki kelionės, bus galima ir pasiuvinėti.
Atsakyti
Merginos ,neseniai užtikau kažkur Noros Corbet sekančias raideles:P,R ir Q -čia linkai ,jei nesigaus parsisiųst iš interneto,tai sakykit,gal ką ne taip padariau,nes pirmą kart kėliau į internetą blush2.gif 4u.gif 4u.gif

http://www.sendspace.com/file/27kzbo (Q)

http://www.sendspace.com/file/oo26i8 ®

http://www.sendspace.com/file/79oy1x (P)
Atsakyti
Papildyta:
Nu jau dailumas antpirščiukų,Zundyte.Čia sau ar dovanų? Florestina kryžiavoja dangų,ogi ir pati debesyse greit bus. Sėkmės,ilgai teks panardyt po juos. biggrin.gif PS.Raidelių Noros man nerodo.Prieš tai buvusių prašiau,bet nieks neatsiuntė verysad.gif Tad buvo proga išmokt dump.ru naudotis ir radau. Manau ir šitas galima rast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 27 rugsėjo 2009 - 20:56
tute ,tai ten atsiust turi ,niekas nieko nerodys ,tik linkas ,kur jos internete yra..ten paspaudus ,truputį žemiau ,raudona rodyklytė judanti rodo kur paspaust mirksiukas.gif

o antpirščiukai tai dovanų keliaus ,70-mečio proga mano krikšto sūnaus močiutei ,siuvėjai pagal pašaukimą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 27 rugsėjo 2009 - 21:05
QUOTE(zundyte @ 2009 09 27, 22:03)
tute ,tai ten atsiust turi ,niekas nieko nerodys ,tik linkas ,kur jos internete yra..ten paspaudus ,truputį žemiau ,raudona rodyklytė judanti rodo kur paspaust mirksiukas.gif

Oi aš žiopla doh.gif Per mobilų internetą žėjau,tai neradau. O jubiliatė tai jau tikrai įvertins.
Atsakyti
Tik neprisėsk kelias dieneles, o čia kiek grožių wub.gif Visos nusipelnėt po 4u.gif
QUOTE(KristinuleV @ 2009 09 27, 15:02)

Na va siuvinėjant damą pažangą padarei - išmokai dar vieną dygsnelį smile.gif
O jau pataliukų grožis bus. Aš ir vis mąsčiau išsiuvinėt pataliukus, bet laiko nelabai yra, tai apsistojau tik su apklotuku į vežimėlį smile.gif

QUOTE(Daiko @ 2009 09 27, 17:29)

Aš jau du tokius pačius virėjus esu išsiuvinėjus, bet kadangi abiem rinkausi spalvas pati, tai kaip ir gavosi abu skirtingi smile.gif Kaskart vis įdomu pažiūrėt į juos, nes kiek mačiau visų siuvinėtojų jie gaunasi skirtingi, bet labai mieli wub.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 09 27, 19:52)

Laikom kumštukus, kad spėtum iki kelionės ax.gif

dar kartą visoms dideliausi pagyrimai, jei ir kurios asmeniškai nepaminėjau 4u.gif
Atsakyti
Nugi varciau siandien skelbimus ir radau savo svyturi lotuliukas.gif
user posted image
Bet, na nesinori varyt ant zmogaus, bet tai kad BS ten kazkodel nera, ireminta taip kad krastus uzdengia, mano manymu nereik ten pasporto, dangus kazkodel pilnais kryziukais, nors reik pusiniais g.gif ir 450 lt bigsmile.gif Na as labai nustebus buvau ax.gif
Atsakyti