Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

Sveikos. Na ir as pasirodisiu su savo darbeliais blush2.gif Si DAMA buvo padeta nes niekaip nepavykdavo prancuziski mazgeliai doh.gif Bet seip netaip ismokau ir pabaigiau as ji. Liko tik ireminti rolleyes.gif
user posted image
Ale foto nekokia gavos doh.gif
Papildyta:
O dabar siuvineju stai ka: user posted image
Atsakyti
Labai grazi dama thumbup.gif
o as vis dar niekaip nepabaigiu kalediniu kojiniu siuvinet doh.gif galvojau siemet padovanot, bet jau kitiems metams nusikelia schmoll.gif na bet nieko kitais metais jau tikrai bus kojines smile.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2009 09 27, 15:02)

daili damutė mirksiukas.gif o gal gali parodyt, koks bus galutinis antrojo darbelio rezultatas? toks nematytas, bet labai mielas atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Na cia bus antram leliukui pataliukai bus siuvami 4u.gif . Kazkas panasaus turetu buti, bet nevisiskai tokie blush2.gif user posted image
Atsakyti
Sveikutes.
QUOTE(KristinuleV @ 2009 09 27, 15:02)
Sveikos. Na ir as pasirodisiu su savo darbeliais  blush2.gif Si DAMA buvo padeta nes niekaip nepavykdavo prancuziski mazgeliai doh.gif  Bet seip netaip ismokau ir pabaigiau as ji. Liko tik ireminti  rolleyes.gif
Ale foto nekokia gavos doh.gif
Papildyta:
O dabar siuvineju stai ka:

Nu koks grozis.
Antras darbelis gal kas is vaiskisku paveiksliuku bus? Man ir idomu koks turetu buti galutinis variantas. g.gif g.gif

Papildyta:
Ojej kaip grazu ir miela. Pataliukai !!! Nu labai jau miela !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 09 26, 19:55)

Ide, malonu ir tave čia matyti  wub.gif Jūsų su vyru apipavidalinta raktinė man puikiai tarnauja ir džiugina akį. Dar nebuvo tokio svečio, kuris nežagteltų ją pamatęs  thumbup.gif

Malonu girdeti wub.gif

Grazus pataliukai wub.gif
Atsakyti
KristinuleV, prisidedu prie pagyrimu, tikrai labai miela wub.gif ir dar fainiau del pritaikymo, na kad ne i remus kisi, o pataliukai bus thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
ir pataliukai ir dama labai gražūs thumbup.gif ,nu ir aš pasirodysiu :per savaitgalį tris gėlytes pamerkiau ax.gif į vazelę lotuliukas.gif ,dar liko ketvirtą pamerkt ten pat ir šalia dar vieną antpirštuką išsiūt su viena gėlyte ir bus pabaiga wub.gif ...uffff,nelabai lengvai man čia ėjosi,bet turint omeny ,kad pirmą kart siuvinėjau ne ant kanvos ,tai manau pusėtinai blush2.gif ,ačiū visoms, kurios drąsinot pradėti ir nebijoti... mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
tik dabar pamačiau ,kad mano fotikas nusišneka,data tai doh.gif ,elementus buvau išėmusi ,tai ir rodo tokias nesąmones.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 27 rugsėjo 2009 - 15:57
QUOTE(zundyte @ 2009 09 27, 16:55)
ir pataliukai ir dama labai gražūs thumbup.gif ,nu ir aš pasirodysiu :per savaitgalį tris gėlytes pamerkiau ax.gif  į vazelę lotuliukas.gif ,dar liko ketvirtą pamerkt  ten pat ir šalia dar vieną antpirštuką išsiūt su viena gėlyte ir bus pabaiga wub.gif ...uffff,nelabai lengvai man čia ėjosi,bet turint omeny ,kad pirmą kart siuvinėjau ne ant kanvos ,tai manau pusėtinai blush2.gif ,ačiū visoms, kurios drąsinot pradėti ir nebijoti... mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tik dabar pamačiau ,kad mano fotikas nusišneka,data tai  doh.gif ,elementus buvau išėmusi ,tai ir rodo tokias nesąmones.... blush2.gif

Bus grazu 4u.gif O as kazkaip vis nesiryztu pabandyti siuvineti ne ant kanvos blush2.gif
Atsakyti
KristinuleV ir zundyte labai grazu smile.gif

idedu pasirodyti savo mazuti darbeli , prie didelio paskutiniu metu visai nebetraukia schmoll.gif doh.gif
http://public.fotki....arbeliai/3.html
Atsakyti
Dama, pataliukai, antpirštukai nuostabūs wub.gif

Daiko
Nu geras, aš irgi ji siuvinėju dabar smile.gif
Bet maniškės spalvos žyyymiai skiresi nuo tavuju smile.gif
Tokie pat, bet nebus panašus blush2.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 27 rugsėjo 2009 - 17:00