Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(Dantiste @ 2009 09 26, 19:18)
As tai nerizikuociau imti is akies  blush2.gif na nebent prakonvertavus, tau atitinka nr. Savo siuviniui issikonvertavau is Dimensions i DMC ir i Anchor, apsidziaugiau kad viena spalva Anchor turiu, nusiuvinejau gabaleli ir kazkaip iskrito is konteksto, tai nusipirkau DMC, konvertuojant man rode, kad ta pati spalva, o atspalviai siek tiek skiriasi, bet DMC derinasi, tai dabar reiks ta gabaleli perdaryt  ax.gif
O koki paveiksleli zadi siuvinet?  blush2.gif

http://stitchfanclub...2232-mt-74.html
šitą bandysiu, visas pagrindines pilkas spalvas pirksiu, naudosiu savo tik melsvą, geltoną, kurių po vieną atspalvį reikia, tai tikiuosi bus nieko. Apie konvertavimą tai nežinojau, bet man ir nieko neišeitų, nes turiu dar tarybinių, prieš kokius 20 metų pirktų siūlų...
Atsakyti
renami, koks mielas metrikiukas bus wub.gif jei yra po viena atspalvi tai aisku galima imti is turimu resursu, as irgi taip darau, jei koks nedidelis paveikslelis buna drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 26, 21:31)
O cia kurioj parduotuvej? kad GA po 1.99lt kiek pamenu  blush2.gif

už kelių namų toje pačioje gatvės pusėje einant nuo GA link rotušės ant kampo yra siūlų ir sagų parduotuvė smile.gif tai ten DMC irgi turi ir tikrai pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
visos matet mano vaikiuko metrika ... gal jau nepamenat ... meskis su ranksluosciu ... tai as irgi melynas , geltonas spalvas rinkau pati ... o rudus pirkau (neturiu foto).. ai va toks tik cia dovanu siunciau ... va cia rozines geltonas spalvas irgi is akies emiau blush2.gif nemanau kad nugrybavau ... tai manau nebijok .. viskas bus thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Ačiū mergaitės už patarimus 4u.gif
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 26, 21:08)
renami, koks mielas metrikiukas bus  wub.gif jei yra po viena atspalvi tai aisku galima imti is turimu resursu, as irgi taip darau, jei koks nedidelis paveikslelis buna drinks_cheers.gif

Na, tik dabar dar pagalvojau, kad tie mano turimi gali netikti ne tik pagal spalvą, bet ir storį, nes net neįsivaizduoju, kokie tie siūlai dabar būna. Na, bet visada galėsiu nusipirkti ir tas spalvas, jei matysiu kad netinka.

QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 26, 21:13)
visos matet mano vaikiuko metrika ... gal jau nepamenat ... meskis su ranksluosciu ... tai as irgi melynas , geltonas spalvas rinkau pati ... o rudus pirkau (neturiu foto).. ai va toks tik cia dovanu siunciau ... va cia rozines geltonas spalvas irgi is akies emiau  blush2.gif  nemanau kad nugrybavau ... tai manau nebijok .. viskas bus  thumbup.gif  user posted image

Oi, kaip gražu thumbup.gif . Ir nuotrauka tokia gera, matosi gerai kaip siuvinėta. Dabar kaip tik darau bandymus su backstrich (na, tuo apsiuvimu). Tai kažkaip nelabai gražiai man gaunasi. Jeigu reikėtų kampais, tai viskas gerai, bet suapvalintai, kai reikia durti ne tik į standartines skylutes, tai man kreivai šleivai gaunasi. Gal yra kokių gudrybių, gal kokią liniją pasipiešti ar tiesiog iš akies siuvinėjat?
p.s. o medžiaga čia pas tave ne balta, ar tik taip atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renami: 26 rugsėjo 2009 - 21:34
QUOTE(renami @ 2009 09 26, 22:32)
Oi, kaip gražu  thumbup.gif . Ir nuotrauka tokia gera, matosi gerai kaip siuvinėta. Dabar kaip tik darau bandymus su backstrich (na, tuo apsiuvimu). Tai kažkaip nelabai gražiai man gaunasi. Jeigu reikėtų kampais, tai viskas gerai, bet suapvalintai, kai reikia durti ne tik į standartines skylutes, tai man kreivai šleivai gaunasi. Gal yra kokių gudrybių, gal kokią liniją pasipiešti ar tiesiog iš akies siuvinėjat?

Manau galiu teigti, kad mes visos BS nemegstam lotuliukas.gif o siaip tai siuvinejama pagal schema, linija tai nezinau kur ten galima butu piest per kryziukus g.gif ziuri schemoj kur prasideda linija, islendi i gera puse, kur baigiasi, lendi i bloga. Buna ir centre kryziuko ir sone, tai mazdaug taikai, tik paskui, jei reikia testi toliau nuo tos pacios vietos, reik pataikyt i ta pacia skylute ( doh.gif sunku cia paaiskint)
O del BS ir as turiu klausimuka. Jei buna viena linija per kokius, sakykim 70 kryzeliu, tai kokio ilgio dygsniukais jus darot? blush2.gif

O medziagu ivairiu spalvu buna, cia panasu, kad rusva mirksiukas.gif

rita7777, zinau as ta parduotuve, visai pamirsus buvau, reiks apsilankyt, nes jau knieti apsiprekint sekanciam darbeliui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 26 rugsėjo 2009 - 22:17
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 27, 00:11)
Jei buna viena linija per kokius, sakykim 70 kryzeliu, tai kokio ilgio dygsniukais jus
Aš paprastai tokiu atveju tempiu per du arba tris kryžiukus.
Atsakyti
QUOTE(renami @ 2009 09 26, 22:32)

balta ... cia lietuviska kanva ... cia pats pirmas mano darbelis doh.gif nieko apie medziagas nezinojau ... gal nuo stiklo taip ..

QUOTE(Dantiste @ 2009 09 26, 23:11)

O del BS ir as turiu klausimuka. Jei buna viena linija per kokius, sakykim 70 kryzeliu, tai kokio ilgio dygsniukais jus darot?  blush2.gif

O medziagu ivairiu spalvu buna, cia panasu, kad rusva  mirksiukas.gif

as per du darau...

o medziaga balta lotuliukas.gif
Atsakyti
BS jei tiesi linija tai darau kas du kryžiukai,ir tikrai nepasakyčiau ,kad aš jo nemėgstu,visai man patinka ,kai paveiksliukas išryškėja,atsiranda šypsenos veidukuose wub.gif o vat tie "prancūzai" tai man tikrai nepatinka,nieko man neišeina net žiūrint vaizdinę medžiagą,gal jei siuvinėčiau vilnoniais siūlais ,kaip kad rodo filmuke ir išeitų ,o dabar tik nervai doh.gif ..šiandien dar bandysiu ,jei neišeis ,nusipirksiu karoliukus ir prisiūsiu,neturiu kada mokytis ,nes jau kitą savaitę dovanot darbelį reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 09 26, 22:13)
už kelių namų toje pačioje gatvės pusėje einant nuo GA link rotušės ant kampo yra siūlų ir sagų parduotuvė  smile.gif  tai ten DMC irgi turi ir tikrai pigiau  mirksiukas.gif

Dar Kaune yra DMC ir Anchor siūliukų tokioj parduotuvėj, kur Laisvės alėja kertasi su Ožeškienės gatve, ten per gatvę perėjus ant pačio kampo yra parduotuvėlė - "Siūlai, audinai" - va ten ir yra visokio gėrio.

Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 09 27, 10:00)
BS  jei tiesi linija tai darau kas du kryžiukai,ir tikrai nepasakyčiau ,kad aš jo nemėgstu,visai man patinka ,kai paveiksliukas išryškėja,atsiranda šypsenos veidukuose wub.gif   o vat tie "prancūzai" tai man tikrai nepatinka,nieko man neišeina net žiūrint vaizdinę medžiagą,gal jei siuvinėčiau vilnoniais siūlais ,kaip kad rodo filmuke ir išeitų ,o dabar tik nervai doh.gif ..šiandien dar bandysiu ,jei neišeis ,nusipirksiu karoliukus ir prisiūsiu,neturiu kada mokytis ,nes jau kitą savaitę dovanot darbelį reikia blush2.gif

drinks_cheers.gif visišia sutinku su zundyte ir dėl bacstitsh'o , o labiausiai tai dėl tų frensh knots doh.gif nu mane tai jie irgi nervina, kai žiūri - -atrodo nieko sudėtingo, kai reik padaryt - š... gaunasi....nigaliu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 27 rugsėjo 2009 - 09:16
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 27, 09:32)
as per du darau...

o medziaga balta  lotuliukas.gif

na nuotraukoj man pasirode kremine tokia lotuliukas.gif o del BS dabar aisku, as darydavau kas 8-9 blush2.gif pasirodo smulkiau reikia
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 27, 11:42)
na nuotraukoj man pasirode kremine tokia  lotuliukas.gif o del BS dabar aisku, as darydavau kas 8-9  blush2.gif pasirodo smulkiau reikia

Oho, tik kas 8-9 kryžiukus dūris? Aš tai maždaug kryžiuko dydžio dygsnelius dariau, bet irgi nepasakyčiau kad labai gražiai atrodo, reikia dar pasipraktikuoti...
Atsakyti