Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

Labutis, gražūs darbeliai ir procesai. wub.gif

O aš tęsiu dangų, dabar turiu siūliukų- tai ir varau.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 26, 16:32)
Labutis, gražūs darbeliai ir procesai.  wub.gif

O aš tęsiu dangų, dabar turiu siūliukų- tai ir varau.

tai prasom pasirodyti kaip tu ten varai biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
šauniai čia jūs darbuojatės thumbup.gif , susigundžiau ir aš pabandyt pasiuvinėt, jau ir schemelę išsirinkau. Tik dabar siūlų trūksta (turiu šiektiek nuo senų laikų, bet ne visas reikiamas spalvas). Gal galit patarti, kur Kaune perkat siūliukus, kur geras pasirinkimas ir kainos nesikandžioja. Žiūrėjau internetinėj parduotuvėj, bet kažkaip bijau rinktis realiai spalvų nemačius (numeriai ant schemos ir ten man kažkodėl neatitinka), o ir nenoriu laukti, norisi greičiau nusipirkti ir kibti į darbą...
Jei nesunku, patarkit naujokei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2009 09 26, 17:43)
tai prasom pasirodyti kaip tu ten varai  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Dar nelabai daug padariau, va rytoj dirbsiu- tai bus ką veikti darbe.
Atsakyti
renami> jei rinksi spalvų numerius pagal schemą ,tai ir gausis gerai ,konvertuojant gali pasitaikyt nesklandumų....todėl nebijok pirkti internetinėj parduotuvėj,ten tikrai greit aptarnauja ir kainos normalios ,kaune parduotuvėse brangiau,DMC kainuoja 2.0-1.90lt,tuo tarpu kasiūluose 1.80lt.aš visada perku internete.Jeigu susigaudai užsienio intenetinėse parduotuvėse taio pirk ten ,merginos sakė ,kad ten dar pigiau ,aš ten neperku ,nes nė bum bum angliškai ,bet tai jau mano bėda blush2.gif .Esu pirkusi www.kasiulai.lt ir www.siuvinejimomagija.lt ..jokių priekaištų neturiu.jei užsisakau tai ,ką jie turi sandėlyje ,tai per 3-5 dienas gaunu,kartais net pati savininkė atveža į namus(čia kasiuluose perkant).jei tuo metu neturi tos prekės ,tai užtrunka kiek ilgiau ,bet visada paaiškina kodėl užtrunka...Žodžiu labai ten viskas geram lygyje..O dėl spalvų renkant pagal schemoje nurodytas jaudintis neverta,rezultatas tikrai bus toks ,kokio tikiesi mirksiukas.gif

o jei neatitinka numeriai tai gal ne tos firmos siūlų ieškai ,nes numeriai skiriasi tarp skirtingų firmų,idėmiau pasižiūrėk ,kas parašyta schemoje...
Milka>kalėdinės dovanos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 26 rugsėjo 2009 - 18:19
Milk@ saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jau buvau pasigedusi tavo darbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 26, 17:59)
o jei neatitinka numeriai tai gal ne tos firmos siūlų ieškai ,nes numeriai skiriasi tarp skirtingų firmų,idėmiau pasižiūrėk ,kas parašyta schemoje...

Ačiū, pasižiūrėjau ir visai kitam lape radau pavadinimą (pirmai neatkreipiau dėmesio, nes nežinojau), tai tikrai atitinka ir numeriai thumbup.gif Tai trūkstamus siūliukus (rizikuosiu ir kai kuriuos imsiu iš savo turimų, bet ne tos firmos visai) išsirinkau iš kasiulai.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif

Ide, malonu ir tave čia matyti wub.gif Jūsų su vyru apipavidalinta raktinė man puikiai tarnauja ir džiugina akį. Dar nebuvo tokio svečio, kuris nežagteltų ją pamatęs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renami @ 2009 09 26, 19:31)
Ačiū, pasižiūrėjau ir visai kitam lape radau pavadinimą (pirmai neatkreipiau dėmesio, nes nežinojau), tai tikrai atitinka ir numeriai  thumbup.gif Tai trūkstamus siūliukus (rizikuosiu ir kai kuriuos imsiu iš savo turimų, bet ne tos firmos visai) išsirinkau iš kasiulai.

As tai nerizikuociau imti is akies blush2.gif na nebent prakonvertavus, tau atitinka nr. Savo siuviniui issikonvertavau is Dimensions i DMC ir i Anchor, apsidziaugiau kad viena spalva Anchor turiu, nusiuvinejau gabaleli ir kazkaip iskrito is konteksto, tai nusipirkau DMC, konvertuojant man rode, kad ta pati spalva, o atspalviai siek tiek skiriasi, bet DMC derinasi, tai dabar reiks ta gabaleli perdaryt ax.gif
O koki paveiksleli zadi siuvinet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renami @ 2009 09 26, 19:31)
Ačiū, pasižiūrėjau ir visai kitam lape radau pavadinimą (pirmai neatkreipiau dėmesio, nes nežinojau), tai tikrai atitinka ir numeriai  thumbup.gif Tai trūkstamus siūliukus (rizikuosiu ir kai kuriuos imsiu iš savo turimų, bet ne tos firmos visai) išsirinkau iš kasiulai.

Kaune senamiestyje yra DMC siūliukų už 1,80 mirksiukas.gif
Atsakyti
Milka, tao saldainiukas fantastiškas. Kruopštu, dailu, net seilė tįsta tokį grožį pamačius. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 09 26, 20:34)
Kaune senamiestyje yra DMC siūliukų už 1,80  mirksiukas.gif

O cia kurioj parduotuvej? kad GA po 1.99lt kiek pamenu blush2.gif
Atsakyti