kazkaip cia labai tylu ... greit rodot kas ka ir kiek issiuvinejot
Kaip smagu,kad visas prajuokinau.Reikia prasiblaškyt,o tai visi rėkia krizė krizė.O rėmas įsivaizdavau ant kojų pastatytas,tai turi būt aukštas.Iš kur galiu žinot,koks jo aukštis Juozapai Šventas.O,kur ant sofos,to kojos žemos,tai jau aišku,kad atsisėdus. PS.Vilmado,pal pradėjai mergaitę su kačiuku? Labai rūpi.
Papildyta:
Atsiprašau naujo niko neįsidėmėjau,kreipiuos senu.
Papildyta:
Liepsnike ,ačiū ,net nepagalvojau ,kad taip galima padaryt....dabar žinosiu
QUOTE(zundyte @ 2009 09 25, 09:36)
aš Kaune gyvenu...ech ,koks likimo pokštas-mano senelis buvo stalius ir tėvas puikiausiai tokius darbus dirbdavo ,bet deja ,buvo...o dabar tenka tokių meistrų kitur ieškot...pas senelį prie varstoto valandų valandas pratūpėdavau,taip man įdomu būdavo,už tai akimis suprantu ,ką reikia daryt ,tik padaryt nemoku,tiksliau gal ir padaryčiau ,bet gi reikia įrankių , o aš jų neturiu
as turiu grazta, bet maziuka toki, ta prasme ploni grazteliai statosi, nebent yra tokiu kad tas kotas plonas, o darbine dalis butu 6mm jei galima ir storesnius ten kaip nors idet, tai is bedos paskolinciau arba reiktu koki staliu suieskot, tai gal uz kelis litus isgreztu tas skylutes
ačiū Dantiste už rūpestį ,manau pirma pasiieškosiu pati ,gal kas tas dvi skylutes išgręš ,nu gal nebus tokia jau problema ...jei neišeis ,tai žinosiu kur kreiptis
QUOTE(tute28 @ 2009 09 25, 14:57)
PS.Vilmado,pal pradėjai mergaitę su kačiuku? Labai rūpi.
Papildyta:
Papildyta:
gerai jau - atsiliepsiu: Nepradėjau - užsmaugė mane studijos, baliai visokie, o dabar dar ir viena ekstra dovanėlė atsirado ir tai bijau kad nespėsiu, o mergaitės su katinėliu jau viskas paruošta guli ir siūlai, ir medžiaga, ir schemos atspausdintos
Dabar veikiu va ką:
p.s. rėmas - made by Džeinė
QUOTE(Džeinė @ 2009 09 25, 17:47)
čia parodisiu kaip atrodo pastatomas rėmas, bus visiškai aišku
Čia tipo Indrė jėzusiuką siuvinėja... Vakar čiupinėjau tuoe rėmus gyvai, manau liuks dalykas, gundaus, gundaus...... ale dar iš manęs tokia siuvinėtoja....
Rodaus procesą:
QUOTE(astisius @ 2009 09 25, 19:12)
Čia tipo Indrė jėzusiuką siuvinėja... Vakar čiupinėjau tuoe rėmus gyvai, manau liuks dalykas, gundaus, gundaus...... ale dar iš manęs tokia siuvinėtoja....
Rodaus procesą:
Rodaus procesą:
matosi kokia is taves siuvinetoja...daugumai is musu toli grazu iki taves saunuole tu
[quote=astisius,2009 09 25, 18:12[/quote]
Labai grazu o kuo cia zymejaisi?
[quote=Daiko,2009 09 25, 20:46]
[/quote]
Ačiū mergaitės.
Žymėjau baltu išplaunamu markeriu, bet realiai man tik reikėjo susižymė, kur pradžai ir pabaiga, ir šiaip atrodė baisu, nes pirmas darbelis ant juodos kanvos. O paskui žymėjimas visškai nereikalingas. Patiko ši schema kad BS nėra
[/quote]
Ačiū mergaitės.
Žymėjau baltu išplaunamu markeriu, bet realiai man tik reikėjo susižymė, kur pradžai ir pabaiga, ir šiaip atrodė baisu, nes pirmas darbelis ant juodos kanvos. O paskui žymėjimas visškai nereikalingas. Patiko ši schema kad BS nėra
Džeine,dėkoju už sugaištą laiką. Visas įmantrybes rėmo parodei.Daba jau tikrai aišku. ANESENA čia tikriausiai metrikiukas.Iš pukuotuko serijos vaikam laabai patinka.Tai nebetrukdau,dirbk. Tik kai jau pradėsi mergytę,nepamiršk pasirodyt. Astisius,O kūdikėlio gražumas