Visiskai pritariu. Mano taipogi toks remas - super dalykas: gali ant lovos isitaisius, kojas susikelus siuvineti. Labai patogus. Dabar manosios tulpes ant jo ''gyvena''.
mano irgi ant lovos pastatomas taip pat is Dzeines tai liuks dalykelis jau baigineju viena darbuka tik niekaip nepriprantu abiem rankom siuvineti bet ir viena labai patpgu su remu ir man greiciau einasi nei su lankeliu
laba ryta ... kalbat apie remus ... as neisivaizduoju kaip su juo siuvineciau praejus 3men po pradejimo siuvinet nusipirkau anchor lankeli ... tai uzsidejau , du kryziukus padariau ir guli jis stalciuje ... nemoku as su juo elgtis ... nepatogu ... as be jo 4kartus greiciau judu
egliuchiux >taigi neprivaloma siuvinėt su lankeliu ar su rėmu ,čia jau kaip kam patogiau , ..o aš neįsivaizduoju kaip siuvinėt be jo,bandžiau mažą darbelį be rėmelio siuvinėt tai pusvalandi prasikankinau ir vistiek įdėjau į rėmelį ,nors ten vos vos kampus pagavo tas rėmelis ,reiks visai mažą nusipirkt ir jau visiškai neįsivaizduoju kaip siuvinėjant per dvi skylutes adatą durti ....Čia gi kūryba ir jokių taisyklių nėra,kaip kas moka ,taip tas šoka..svarbu ,kad rezultatai gražūs...
egliuchiux >taigi neprivaloma siuvinėt su lankeliu ar su rėmu ,čia jau kaip kam patogiau , ..o aš neįsivaizduoju kaip siuvinėt be jo,bandžiau mažą darbelį be rėmelio siuvinėt tai pusvalandi prasikankinau ir vistiek įdėjau į rėmelį ,nors ten vos vos kampus pagavo tas rėmelis ,reiks visai mažą nusipirkt ir jau visiškai neįsivaizduoju kaip siuvinėjant per dvi skylutes adatą durti ....Čia gi kūryba ir jokių taisyklių nėra,kaip kas moka ,taip tas šoka..svarbu ,kad rezultatai gražūs...
aš Kaune gyvenu...ech ,koks likimo pokštas-mano senelis buvo stalius ir tėvas puikiausiai tokius darbus dirbdavo ,bet deja ,buvo...o dabar tenka tokių meistrų kitur ieškot...pas senelį prie varstoto valandų valandas pratūpėdavau,taip man įdomu būdavo,už tai akimis suprantu ,ką reikia daryt ,tik padaryt nemoku,tiksliau gal ir padaryčiau ,bet gi reikia įrankių , o aš jų neturiu
Jaučiu, kad gresia mano vyrui profesiją keist - varysiu jį iš garažo prie gręžimo staklių man rėmų gamint - argumentas- norint greitesnio užsakymų atlikimo, reik investuot į darbo priemones- mažu suveiks . Labai aš jau tų rėmų noriu. O dar ir vaikas vakar užklausė pamatęs dvi adatas įsmeigtas- mama, o tu su dviem adatom iš kart siuvinėji - sakau- aha, dviem rankom iškart Tai su rėmu jau ir su dviem rankom galėčiau dirbt