Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 09 24, 21:31)
Visiskai pritariu. Mano taipogi toks remas - super dalykas: gali ant lovos isitaisius, kojas susikelus siuvineti. Labai patogus. Dabar manosios tulpes ant jo ''gyvena''.  smile.gif

mano irgi ant lovos pastatomas thumbup.gif taip pat is Dzeines mirksiukas.gif tai liuks dalykelis wub.gif jau baigineju viena darbuka thumbup.gif tik niekaip nepriprantu abiem rankom siuvineti doh.gif bet ir viena labai patpgu su remu thumbup.gif ir man greiciau einasi nei su lankeliu bigsmile.gif
Atsakyti
laba ryta ... kalbat apie remus ... as neisivaizduoju kaip su juo siuvineciau doh.gif praejus 3men po pradejimo siuvinet nusipirkau anchor lankeli ... tai uzsidejau , du kryziukus padariau ir guli jis stalciuje ... nemoku as su juo elgtis ... nepatogu ... as be jo 4kartus greiciau judu doh.gif
Atsakyti
egliuchiux >taigi neprivaloma siuvinėt su lankeliu ar su rėmu lotuliukas.gif ,čia jau kaip kam patogiau , mirksiukas.gif ..o aš neįsivaizduoju kaip siuvinėt be jo,bandžiau mažą darbelį be rėmelio siuvinėt tai pusvalandi prasikankinau ir vistiek įdėjau į rėmelį ax.gif ,nors ten vos vos kampus pagavo tas rėmelis ,reiks visai mažą nusipirkt lotuliukas.gif ir jau visiškai neįsivaizduoju kaip siuvinėjant per dvi skylutes adatą durti blush2.gif ....Čia gi kūryba ir jokių taisyklių nėra,kaip kas moka ,taip tas šoka..svarbu ,kad rezultatai gražūs... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 25, 08:57)
egliuchiux >taigi neprivaloma siuvinėt su lankeliu ar su rėmu lotuliukas.gif ,čia jau kaip kam patogiau , mirksiukas.gif ..o aš neįsivaizduoju kaip siuvinėt be jo,bandžiau mažą darbelį be rėmelio siuvinėt tai pusvalandi prasikankinau ir vistiek įdėjau į rėmelį ax.gif ,nors ten vos vos kampus pagavo tas rėmelis ,reiks visai mažą nusipirkt  lotuliukas.gif  ir jau visiškai neįsivaizduoju kaip siuvinėjant per dvi skylutes adatą durti blush2.gif ....Čia gi kūryba ir jokių taisyklių nėra,kaip kas moka ,taip tas šoka..svarbu ,kad rezultatai gražūs... mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif galvojau laikysit varna... nes visos su remais ar lankeliais siuvinejat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 24, 22:52)
na kad atrodo ne DMC tas rėmas ,pirkau kasiuluose ,va tokį

http://www.kasiulai....clip-p-201.html
aš manau ,kad galima ir jam pritaisyt tas kojas  prisukamas,kaip pas jus blush2.gif

jei tik kas pragrežtu skylutes (6mm) per vidur, tai kojos tikrai užsidėtu, o kur tu gyveni???
Atsakyti
aš Kaune gyvenu...ech ,koks likimo pokštas-mano senelis buvo stalius ir tėvas puikiausiai tokius darbus dirbdavo ,bet deja ,buvo...o dabar tenka tokių meistrų kitur ieškot...pas senelį prie varstoto valandų valandas pratūpėdavau,taip man įdomu būdavo,už tai akimis suprantu ,ką reikia daryt ,tik padaryt nemoku,tiksliau gal ir padaryčiau ,bet gi reikia įrankių , o aš jų neturiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 25 rugsėjo 2009 - 08:40
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 24, 14:10)
Rodausi procesa  blush2.gif

Labai gražus pcesiukas wub.gif wub.gif wub.gif

Rodausi su savo panteros procesiuku blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prazuvusi siela: 25 rugsėjo 2009 - 10:23
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 24, 14:10)
Rodausi procesa  blush2.gif

koks gražus bus paveikslas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Jaučiu, kad gresia mano vyrui profesiją keist lotuliukas.gif - varysiu jį iš garažo prie gręžimo staklių man rėmų gamint lotuliukas.gif - argumentas- norint greitesnio užsakymų atlikimo, reik investuot į darbo priemones- mažu suveiks g.gif lotuliukas.gif .
Labai aš jau tų rėmų noriu. O dar ir vaikas vakar užklausė pamatęs dvi adatas įsmeigtas- mama, o tu su dviem adatom iš kart siuvinėji lotuliukas.gif - sakau- aha, dviem rankom iškart lotuliukas.gif Tai su rėmu jau ir su dviem rankom galėčiau dirbt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 25, 09:01)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  galvojau laikysit varna... nes visos su remais ar lankeliais siuvinejat  doh.gif

Aš irgi siuvinėju be lankelio ir rėmų, man patogiausia rankoj laikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 09 25, 13:22)
Aš irgi siuvinėju be lankelio ir rėmų, man patogiausia rankoj laikyt  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
zundyte, kai koks nors darbelis netelpa i jokius turimus remus, as prie krastu pridaigstau kokios nors medziagos atraizas ax.gif
Atsakyti