Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(Džeinė @ 2009 09 24, 15:00)
tai tada tau tiktu toks, kojas gali kur norio kelti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Šitoks Džeinės vyro pagamintas rėmas - tikras gėris. Rekomenduoju. Nu nuostabus dalykas thumbup.gif

Džeine, kai aš jį pirkau mano nikas buvo vilmado hihihi.gif

Dabar kažkur nusikišau fotoaperatą, tai negaliu įkelti savojo darbelio su rėmu foto, bet vistiek liuks didis.gif
Atsakyti
mergaites, gal galit pasakyt, kur geriausiai Vilniuje remina paveiksliukus? ir per kiek laiko iremina?
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 09 24, 17:30)
drinks_cheers.gif  Šitoks Džeinės vyro pagamintas rėmas - tikras gėris. Rekomenduoju. Nu nuostabus dalykas  thumbup.gif 

Džeine, kai aš jį pirkau mano nikas buvo vilmado  hihihi.gif

Dabar kažkur nusikišau fotoaperatą, tai negaliu įkelti savojo darbelio su rėmu foto, bet vistiek liuks  didis.gif

biggrin.gif smagu girdėti kad tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 09 24, 18:30)
drinks_cheers.gif  Šitoks Džeinės vyro pagamintas rėmas - tikras gėris. Rekomenduoju. Nu nuostabus dalykas  thumbup.gif 

Džeine, kai aš jį pirkau mano nikas buvo vilmado  hihihi.gif

Dabar kažkur nusikišau fotoaperatą, tai negaliu įkelti savojo darbelio su rėmu foto, bet vistiek liuks  didis.gif

Visiskai pritariu. Mano taipogi toks remas - super dalykas: gali ant lovos isitaisius, kojas susikelus siuvineti. Labai patogus. Dabar manosios tulpes ant jo ''gyvena''. smile.gif
Atsakyti
jetau ,kaip pavydžiu jums blush2.gif ...o aš vis svarstau kaip man čia stalium patapus ir savo gamyklinį rėmą patobulinus doh.gif :kojas pritaisius,kad galėčiau lovoj sėdėt ir siuvinėt abiem rankomis...akimis tai suvokiu ,ką ir kaip reik daryt, bet kad sugebėjimų tokių tai neturiu..ech...tokia matyt dalia.. verysad.gif
Atsakyti
Aš ir apie rėmą vis galvoju,tik norėčiau tokio,kaip Džeines dukryte,jei neklystu,pozuoja. Ant sofos pasidėt. Neįsivaizduoju,kaip jūs su pastatomu atsistoję siuvinėjat.Mano nugarytei būt šakės. PS. O švyturys jau toli šviečia. Bus laaabai gražu.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 24, 21:38)
jetau ,kaip pavydžiu jums blush2.gif  ...o aš vis svarstau kaip man čia stalium patapus ir savo gamyklinį rėmą patobulinus doh.gif :kojas pritaisius,kad galėčiau lovoj sėdėt ir siuvinėt abiem rankomis...akimis tai suvokiu ,ką ir kaip reik daryt, bet kad sugebėjimų tokių tai neturiu..ech...tokia matyt dalia.. verysad.gif

Tai kreipkis konsultacijos i Dzeine ir jos vyra mirksiukas.gif

QUOTE(tute28 @ 2009 09 24, 21:47)
Aš ir apie rėmą vis galvoju,tik norėčiau tokio,kaip Džeines dukryte,jei neklystu,pozuoja. Ant sofos pasidėt. Neįsivaizduoju,kaip jūs su pastatomu atsistoję siuvinėjat.Mano nugarytei būt šakės. PS. O švyturys jau toli šviečia. Bus laaabai gražu.

Ti kad ne stovom reik siuvinet su pastatomu ant zemes remu - ant kedutes prisest galima.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 24, 14:10)
Ai dar truputeli ne i tema klausimukas  blush2.gif kas naudojat photobucket, gal galit pasakyt kaip ideti paveiksleli sumazinta, kad ant jo paspaudus atsidarytu naujam lange didelis?  4u.gif

Aš naudojuosi. Nagi is pateikiamų nuorodų pasirenki tą, kur Image Thumb mirksiukas.gif
Aš siuvinėju atsisėdus prie rėmo, stovėdama ir nepajėgčiau mirksiukas.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif oi prajuokinai tute, nestovim gi, sedim kuo patogiausiai, as pvz fotelyje isitaisius siuvineju ir dar kojas sugebu uzsikelt ant tokiu apvaliu pintu paklotu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 24, 20:38)
jetau ,kaip pavydžiu jums blush2.gif  ...o aš vis svarstau kaip man čia stalium patapus ir savo gamyklinį rėmą patobulinus doh.gif :kojas pritaisius,kad galėčiau lovoj sėdėt ir siuvinėt abiem rankomis...akimis tai suvokiu ,ką ir kaip reik daryt, bet kad sugebėjimų tokių tai neturiu..ech...tokia matyt dalia.. verysad.gif

o koks tavo rėmelis, gal DMC ??? jau teko ir tik kojas pagaminus siusti , butent prie DMC rėmelio mirksiukas.gif
Atsakyti
na kad atrodo ne DMC tas rėmas ,pirkau kasiuluose ,va tokį

http://www.kasiulai....clip-p-201.html

aš manau ,kad galima ir jam pritaisyt tas kojas prisukamas,kaip pas jus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 24 rugsėjo 2009 - 22:54
QUOTE(Florestina @ 2009 09 24, 14:19)
Kaip gražu. wub.gif

Aciu aciuks.gif
As ir neisivaizduoju kaip reiktu atsistojus siuvinet lotuliukas.gif As tai nusileidau savo kompiuterine kede kiek eina, kojas iskisu po remu (nu gaunasi tokia issidrebelio poza lotuliukas.gif ) ir siuvineju. Kol kas taip man patogiausia ax.gif ir jau visai iseina iseina kryziavot neziurint i bloga puse thumbup.gif

QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 24, 22:05)
Aš naudojuosi. Nagi is pateikiamų nuorodų pasirenki tą, kur Image Thumb  mirksiukas.gif
Aš siuvinėju atsisėdus prie rėmo, stovėdama ir nepajėgčiau  mirksiukas.gif

Tai va, ziurejau tavo meskiukus ir maciau as ta Image Thumb, ale kad pas mane nera tokio doh.gif IMG code paskutine nuoroda. Bandysim ieskotis, gal dar ka nustatyt reikia g.gif
P.S. bigsmile.gif radau, nebuvo varneliu uzzymeta prie tu thumb doh.gif dabar zinosiu kaip naudotis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 24 rugsėjo 2009 - 23:09