Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(Murku-Burku @ 2009 09 23, 20:11)
del gallery ir man nervas ima, ir ne del mano sukeltu schemu, o tu kur nespejau uzsaugoti o tik i favoritus idejau, ju nemazai, gal kokie 3 t doh.gif  blush2.gif  nu ka padarysi ax.gif

gallery.ru visos nuotrukos atstatytos, niekas nepradingo, viskas sugrįš į savo vietas dar per savaitę. Taip kad kantrybės.
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 24, 10:54)
Sveikos, o as pasigirsiu: pagaliau turiu rema siuvinejimui  blush2.gif ir pasirodo nemoku su juo dirbti  lotuliukas.gif gal kas nors galetu paaiskinti kaip reikia su juo siuvinet?  4u.gif siaip tai mazdaug isivaizduoju tik kad man labai sunku is blogos i gera puse nematom pataikyt  doh.gif nu bet juk nevartysi to remo ties kiekvienu kryzeliu  g.gif

Priprasi. Aš šiek tiek braukiu adata medžiagą iš apačios, kad pamatyti kurioj vietoj ji yra. Kai nusipirkau, galvojau teks parduoti, nes irgi nemokėjau juo naudotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 09 24, 11:15)
o paprastai, be rėmo siuvinėjant, vartai siuvinį? unsure.gif

Aha, visada lankeli vartau blush2.gif na taip palenkiu siek tiek i save, kad per virsu matytusi kur mazdaug adata durt blogojoj pusej blush2.gif ax.gif

Dvi, as irgi braukiu adata per medziaga, tada aiskiau kur mazdaug randuosi. Tikiuosi priprasiu, nors buvo jau minciu, koki velnia as cia nusipirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
Dantiste ,nesinervuok ,viskas bus gerai ,aš kai pradėjau su rėmu siuvinėt irgi varčiau ,dabar nebevartau ,tiesiog kaip ir sakė ,braukiu per medžiagą ir pamatau kur randuosi ,bet vis dažniau tiesiai į skylutę bedu thumbup.gif ,pripras ranka ir besi tiesiai į dešimtuką ,pamatysi mirksiukas.gif ,aš tik kartais apverčiu pasižiūrėt ar neprimazgiojau ten ,blogojoj pusėj ,ir kaip merfio dėsnis koks-kai tik ilgiau neapverčiu ,tai žiūrėk jau kilpų pridirbau,ir jau daug ardyt reikia ,o aš tokia nemėgėja ardyt blush2.gif doh.gif .....tai jei nedidelė ten ta kilputė tai ir palieku blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
hm... neisivaizduoju kaip reiktu vartyt siuvini ... i blogaja puse paziuriu tik tvirtindama siula ... visada duriu per dvi skilutes is karto blush2.gif kitaip nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 24, 11:35)
Dantiste ,nesinervuok ,viskas bus gerai ,aš kai pradėjau su rėmu siuvinėt irgi varčiau ,dabar nebevartau ,tiesiog kaip ir sakė ,braukiu per medžiagą ir pamatau kur randuosi ,bet vis dažniau tiesiai į skylutę bedu thumbup.gif  ,pripras ranka ir besi tiesiai į dešimtuką ,pamatysi mirksiukas.gif ,aš tik kartais apverčiu pasižiūrėt ar neprimazgiojau ten ,blogojoj pusėj ,ir kaip merfio dėsnis koks-kai tik ilgiau neapverčiu ,tai žiūrėk jau kilpų pridirbau,ir jau daug ardyt reikia ,o aš tokia nemėgėja ardyt  blush2.gif  doh.gif .....tai jei nedidelė ten ta kilputė tai ir palieku blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aš kai siuvinėju su rėmu, tai viena ranka visada būna viršuje, o kita apačioje. Kažkaip greitai pripratau siuvinėt abiem rankom. Iš viršaus bedi viena, o iš apačios pagauni adatą ir jau bedi atgal kita. Taip pat ranka, kuri yra apačioje "seku" ar kas nesusimązgė. na nežinau tiesiog jaučiu ar visas siūlas persitraukė, ar dar kažkiek jo liko ax.gif
Atsakyti
Kažkaip nepagalvojau, kad su rėmu nepatogu... Tikriausiai reikia priprasti, o paskui gerai eisis. Nors nedaug esu darbelių išsiuvinėjus, ir ne per seniausiai lankelį įsigijau, bet man su lankeliu patogiau, greičiau siuvinėjasi. Norėčiau ir rėmo, nes mėgstu didenius darbus siuvinėt, tačiau ne viską finansai leidžia. O siuvinėju beveik abiem rankom, su kaire pagaunu adatą, kad nepasimestu smile.gif Pati kalta, kad pasiėmiau tokį didelį darbą siuvinėt 4u.gif, tai taip paprastai nepavartysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 24 rugsėjo 2009 - 12:27
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 24, 12:54)
Aš kai siuvinėju su rėmu, tai viena ranka visada būna viršuje, o kita apačioje. Kažkaip greitai pripratau siuvinėt abiem rankom. Iš viršaus bedi viena, o iš apačios pagauni adatą ir jau bedi atgal kita. Taip pat ranka, kuri yra apačioje "seku" ar kas nesusimązgė. na nežinau tiesiog jaučiu ar visas siūlas persitraukė, ar dar kažkiek jo liko  ax.gif

vat ir as isivaizduoju butent toki siuvinejima su remu bigsmile.gif mano lankelis/remelis kvadratinis, tai kartais ant keliu pasidedu ir taip darau su abiem rankom...mmmm
gal tikrai verta isigyti pastatoma rema g.gif

prisipazinkit, mergaiteS smile.gif,kuri buvot skelbusi,kad pardavimui pagamintu? ACIU!!!
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 24, 11:54)
Aš kai siuvinėju su rėmu, tai viena ranka visada būna viršuje, o kita apačioje. Kažkaip greitai pripratau siuvinėt abiem rankom. Iš viršaus bedi viena, o iš apačios pagauni adatą ir jau bedi atgal kita. Taip pat ranka, kuri yra apačioje "seku" ar kas nesusimązgė. na nežinau tiesiog jaučiu ar visas siūlas persitraukė, ar dar kažkiek jo liko  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kelios dienos siuvinėjimo ir adata pati beda ten kur reikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 24, 12:31)
prisipazinkit, mergaiteS smile.gif,kuri buvot skelbusi,kad pardavimui pagamintu? ACIU!!!

mes gaminam smile.gif jei p-araše foto nerodo, parašyk i až, atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodausi procesa blush2.gif
user posted image
Ir rema blush2.gif
user posted image
Tik sunkoka buvo medziaga istempt gerai, nes nuo lankelio prasitampius, ratilai like, o skalbt ir lygint nenorejau nes reiktu dar per nauja susimarkeruot tai priraisiojau visaip prie remo doh.gif

Aciu mergaites uz patarimus, begu praktikuotis biggrin.gif

Ai dar truputeli ne i tema klausimukas blush2.gif kas naudojat photobucket, gal galit pasakyt kaip ideti paveiksleli sumazinta, kad ant jo paspaudus atsidarytu naujam lange didelis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 24 rugsėjo 2009 - 13:12
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 24, 13:10)

Kaip gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 09 24, 10:35)
mes gaminam  smile.gif  jei p-araše foto nerodo, parašyk i až, atsiusiu  mirksiukas.gif

o galėtumėt pagaminti tokį ne ant grindų, o ant sofos pastatomą (pvz. būna tokie staliukai, kur ant lovos pasistato, tai kažkas analogiško). Nes turiu bjaurų įprotį (kurio keisti nesiruošiu, nes jis man labai patinka, atsipalaidavimas nerealus bigsmile.gif ) - mėgstu per vidurį sofos įsitaisyti ir kojas ant staliuko priešais stovinčio susikrauti. Ant grindų pastatomas joks rėmas man netiktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 24, 13:20)
o galėtumėt pagaminti tokį ne ant grindų, o ant sofos pastatomą (pvz. būna tokie staliukai, kur ant lovos pasistato, tai kažkas analogiško). Nes turiu bjaurų įprotį  (kurio keisti nesiruošiu, nes jis man labai patinka, atsipalaidavimas nerealus  bigsmile.gif ) - mėgstu per vidurį sofos įsitaisyti ir kojas ant staliuko priešais stovinčio susikrauti. Ant grindų pastatomas joks rėmas man netiktų  doh.gif

tai tada tau tiktu toks, kojas gali kur norio kelti biggrin.gif

user posted image

jei tinka rašyk i AŽ atsiusiu visa info mirksiukas.gif
Atsakyti