Paukščiuk, tavo metrikas labai šiltas ir mielas.
QUOTE(zundyte @ 2009 09 23, 16:01)
Merginos ,kaip jums dėl tos gallery .ru atrodo ,mane tokia negera nuojauta kankina
,kad čia ne šiaip sau gedimas, o specialiai padaryta viskas buvo,taip lyg netyčia ,bet visos schemos ėmė ir prapuolė
...na ,man tai nelabai dėl ko yra ten pergyvent ,nes per tuos darbus ir nebuvau ten visko sudėjusi
,bet kitos auksarankės,kaip Paukščiukas ,Florestina ,Dvi...ten gi tokie lobiai buvo,jau taip gaila
.....o jei serveriai užlūžo tai,nelabai ten kas ką beprikels,kol kas nieko gero nesimato ....
Aš irgi turiu visas schemas DVD, tai man pačiai žalos kaip ir jokios. Na nebent tai, kad niekas kitas mano schemomis pasinaudoti negalės. Man labiau gaila tų schemų, kurias aš buvau pas kitas nusižiūrėjusi, bet nespėjau pasiimti
Bet... jei jos yra čia, tai yra dar kažkur, ir anksčiau ar vėliau jas surasiu. O kai schemų archyvas toks, kad užtektų 5 gyvenimams... tai gal ir gerai, kad tų linkų neliko
Išties didžiausias nuostolis ne mums, o fotografams, kurių šitas saitas yra. Va ten nuostoliai neišmatuojami. O mes tik smulkios žuvelės. Šitas ištrynė, kitas sumesim...
kraunu aš nuotraukas ne po vieną, tai sumeti ir palieki. Jokio vargo. Surasti ką sudėti daugiau problemų.
Ide, skaitai... parodyk kuo užsiimi
Tu visai pradingai...