Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(zundyte @ 2009 09 23, 13:01)
o jei serveriai užlūžo tai,nelabai ten kas ką beprikels,kol kas nieko gero nesimato ....

Reikia pakentėti, negi kompiuteristų ir jų pareigingumo (ypač terminų atžvilgiu) nepažįstate? lotuliukas.gif
Atsakyti
na aš neabejoju ,kad kiekviena turime išsisaugojusios tas schemutes ,nes niekas neapsaugotas nuo kompiuterio sugedimo doh.gif , aš praktiškai ir sakiau ,kad gaila laiko ,nes gi tai didžiulis darbas sukelt viską ir dar ne bet kaip ,o surūšiavus..nu žodžiu,šiuo atveju mano "užsiknisimas" darbais ir negalėjimas ten sukelt nuotraukų išėjo į naudą blush2.gif ,na jei atsigaus viskas tai bus stebuklas, tada pasistengsiu padirbėt blush2.gif nors kažkaip labiau traukia siuvinėt ,nei prie kompiuterio sėdėt mirksiukas.gif o laikas dabar intensyvus,tiek planų artimiausiai ateičiai o dar Kalėdos doh.gif ,kad tik visur suspėt.... doh.gif
Atsakyti
Paukščiuk, tavo metrikas labai šiltas ir mielas. wub.gif ploja.gif
QUOTE(zundyte @ 2009 09 23, 16:01)
Merginos ,kaip jums dėl tos gallery .ru atrodo ,mane tokia negera nuojauta kankina  g.gif ,kad čia ne šiaip sau gedimas, o specialiai padaryta viskas buvo,taip lyg  netyčia ,bet visos schemos ėmė ir prapuolė g.gif ...na ,man tai nelabai dėl ko yra ten pergyvent ,nes per tuos darbus ir nebuvau ten visko sudėjusi blush2.gif ,bet kitos auksarankės,kaip Paukščiukas ,Florestina ,Dvi...ten gi tokie lobiai buvo,jau taip gaila verysad.gif  .....o jei serveriai užlūžo tai,nelabai ten kas ką beprikels,kol kas nieko gero nesimato ....

Aš irgi turiu visas schemas DVD, tai man pačiai žalos kaip ir jokios. Na nebent tai, kad niekas kitas mano schemomis pasinaudoti negalės. Man labiau gaila tų schemų, kurias aš buvau pas kitas nusižiūrėjusi, bet nespėjau pasiimti doh.gif Bet... jei jos yra čia, tai yra dar kažkur, ir anksčiau ar vėliau jas surasiu. O kai schemų archyvas toks, kad užtektų 5 gyvenimams... tai gal ir gerai, kad tų linkų neliko biggrin.gif
Išties didžiausias nuostolis ne mums, o fotografams, kurių šitas saitas yra. Va ten nuostoliai neišmatuojami. O mes tik smulkios žuvelės. Šitas ištrynė, kitas sumesim... biggrin.gif kraunu aš nuotraukas ne po vieną, tai sumeti ir palieki. Jokio vargo. Surasti ką sudėti daugiau problemų.

Ide, skaitai... parodyk kuo užsiimi ax.gif Tu visai pradingai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 23 rugsėjo 2009 - 16:38
Paukščiuk, meškių metrikas labai mielas thumbup.gif wub.gif tu kaip visada labai greita bigsmile.gif šaunuolė!
Atsakyti
O aš ateinu pasirodyt kai ruošiausi egzaminui lotuliukas.gif
user posted image
Visa laimė, kad išlaikiau, nors MB nelabai patenkintas vaikščiojo, kad nesimokau.
Na va pasirodžiau, o dabar bėgu siuvinėt toliau, nes laiko vis mažiau lieka ax.gif
Atsakyti
ačiū, nesitikėjau tokių šiltų atsiliepimų sulaukti wub.gif
Atsakyti
Pauksiuk, labai mieli tavo meskiai 4u.gif turbut greitai ir pabaigta paveiksla pamatysim biggrin.gif

del gallery ir man nervas ima, ir ne del mano sukeltu schemu, o tu kur nespejau uzsaugoti o tik i favoritus idejau, ju nemazai, gal kokie 3 t doh.gif blush2.gif nu ka padarysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murku-Burku @ 2009 09 23, 20:11)
Pauksiuk, labai mieli tavo meskiai 4u.gif  turbut greitai ir pabaigta paveiksla pamatysim biggrin.gif

del gallery ir man nervas ima, ir ne del mano sukeltu schemu, o tu kur nespejau uzsaugoti o tik i favoritus idejau, ju nemazai, gal kokie 3 t doh.gif  blush2.gif  nu ka padarysi ax.gif

pabaigti negaliu, laukiam kol leliukas gims wub.gif
Atsakyti
Labutis, gražūs jūsų darbeliai. wub.gif

Pas mane gallery.ru užrašai ant buvusių nuotraukų byloja, kad tai laikina ir bus sutvarkyta apytiksliai rugsėjo 22-29 d. Kol kas neprarandu vilties. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 09 23, 17:36)
Ide, skaitai... parodyk kuo užsiimi  ax.gif Tu visai pradingai...

Sveikos,
vis paskaitau, pasigroziu visu darbais, saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O mano siuvinejimo tempas suletejo, tai nelabai turiu ka ir parodyti, vakar baigiau orchidejas, tai isplausiu ir pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, o as pasigirsiu: pagaliau turiu rema siuvinejimui blush2.gif ir pasirodo nemoku su juo dirbti lotuliukas.gif gal kas nors galetu paaiskinti kaip reikia su juo siuvinet? 4u.gif siaip tai mazdaug isivaizduoju tik kad man labai sunku is blogos i gera puse nematom pataikyt doh.gif nu bet juk nevartysi to remo ties kiekvienu kryzeliu g.gif

Pauksciuk, labai mieli tavo meskiai thumbup.gif
Laurukasr, tavo meskiu seimyna irgi bus labai grazi wub.gif as ir kartais egzaminams taip ruosiuosi lotuliukas.gif labai blogai kai yra kokiu neatideliotinu darbu (dar jeigu nelabai mielu sirdziai), o salia siuvinys guli, atrodo taip ir prasosi buti siuvinejamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 24, 10:54)
Sveikos, o as pasigirsiu: pagaliau turiu rema siuvinejimui  blush2.gif ir pasirodo nemoku su juo dirbti  lotuliukas.gif gal kas nors galetu paaiskinti kaip reikia su juo siuvinet?  4u.gif siaip tai mazdaug isivaizduoju tik kad man labai sunku is blogos i gera puse nematom pataikyt  doh.gif nu bet juk nevartysi to remo ties kiekvienu kryzeliu  g.gif

o paprastai, be rėmo siuvinėjant, vartai siuvinį? unsure.gif
Atsakyti