Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(Mur mur @ 2009 09 23, 08:38)
zinoma, Dvi darbelis net ir pervertus n psl. stovi akyse. Pauksciukas labai tiksliai pasake apie ta keliama kartele. Dvi - tikraja to zodzio prasme - auksaranke  4u.gif

aciuks.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 23, 06:51)
saulutė nebelepina, tai sunku išgauti natūralias spalvas blush2.gif

žaismingi meškiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 23, 09:51)

Gražu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Koks grožis bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ačiū mergaičiukės 4u.gif
Atsakyti
Dantiste> ačiū už patarimus 4u.gif ,nu bet aš vistiek parodysiu dar tuos antpirštukus kai baigsiu 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o sesei siuvinėsiu namuką ,pati išsirinko ,tai neturėjau kur dėtis blush2.gif ,jau rodžiau kartą ,gal nesupyks merginos jei pasikartosiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 23, 14:49)
Dantiste> ačiū už patarimus 4u.gif  ,nu bet aš vistiek parodysiu dar tuos antpirštukus kai baigsiu 4u.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,o sesei siuvinėsiu namuką ,pati išsirinko ,tai neturėjau kur dėtis blush2.gif ,jau rodžiau kartą ,gal nesupyks merginos jei pasikartosiu blush2.gif

rodyk rodyk tuos antpirstukus, nes ir man idomu kas ten blush2.gif

bet sesei paveikslas tai jau toks fainas wub.gif wub.gif wub.gif nu jau pasistengsi del sesutes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2009 09 23, 09:20)
Sveikos,

turiu klausimėlį (vėl  blush2.gif ). Nuo kurios paveikslėlio vietos geriausiai pradėti siuvinėti(vidurys, dešinė, kairė...)? Na, kad nebūtų paskui nučiupinėta, nutrinta ir šiaip, kad patogu būtų....

Aš visada pradedu siuvinėt nuo kairio viršutinio kampo. O pabaigus vistiek skalbi. Visada stengiuosi siuvinėti nusiplovus rankas, kad mažiau susiteptų.
Tik mažesnius darbus pradedu siuvinėt nuo objektų, tai ne visada gaunasi nuo kairiojo kampo.

Mmmm koki mieli meškučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 22, 13:21)
Zundyte, tu šaunuolė, kaip gražu. wub.gif

O aš trečia diena nesiuvinėjau: sekmadienį kasėm bulves, vakar dirbau, o šianakt apturėjau migrenos priepuolį- tai tik dabar kažkaip atsigauti pradėjau. doh.gif

oiii vargsiuke...zinau, ka tai reiskia wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 09 22, 14:23)
o jau taip nagai niežti pasiuvinėt, bet dukrytė nuo rankų nenulipa  unsure.gif

na prajuokinai lotuliukas.gif bandziau isivaizduot kaip ta 13 dienu angeliuke ropsciasi tau ant ranku mirksiukas.gif ne mergyte nenulipa, o teveliai matyt apsale is laimes is ranku nepaleidzia wub.gif aukit sveikos 4u.gif
Atsakyti
Merginos ,kaip jums dėl tos gallery .ru atrodo ,mane tokia negera nuojauta kankina g.gif ,kad čia ne šiaip sau gedimas, o specialiai padaryta viskas buvo,taip lyg netyčia ,bet visos schemos ėmė ir prapuolė g.gif ...na ,man tai nelabai dėl ko yra ten pergyvent ,nes per tuos darbus ir nebuvau ten visko sudėjusi blush2.gif ,bet kitos auksarankės,kaip Paukščiukas ,Florestina ,Dvi...ten gi tokie lobiai buvo,jau taip gaila verysad.gif .....o jei serveriai užlūžo tai,nelabai ten kas ką beprikels,kol kas nieko gero nesimato ....
Atsakyti
Aš nepergyvenu visiškai, visas schemas turiu išsisaugojusi į DVD, tad niekas mano nepražuvo. tik laiko gaila, nes vis tik užtrunka jas susikelti
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 23, 16:17)
Aš nepergyvenu visiškai, visas schemas turiu išsisaugojusi į DVD, tad niekas mano nepražuvo. tik laiko gaila, nes vis tik užtrunka jas susikelti

Liudna, kad jau sitaip viskas nutiko. akivaizdu, kad bet ka reikia per n vietu issisaugoti.

----------

noriu pagirti tavaji meskiu paveiksliuka. labai mielas ir toks sauletas smile.gif labai grazu 4u.gif
Atsakyti