Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(Florestina @ 2009 09 22, 15:35)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image
reikia zvaigzdute ir M raide apkeisti vietomis smile.gif ( cia egliuchiux)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiko: 22 rugsėjo 2009 - 17:02
Aš su pasiūlymu, dėl "virusiuko", o gal darbelius apipavidalint kaip pagalvėles, tada siunčiant tikrai joks stiklas nesuduš.
Aš pati su mielu noru irgi sudalyvaučiau, bet labai noriu spėt iki gimstant leliukui jam kaldrytę išsiuvinėt į vežimėlį, nes paskui turbūt nelabai bus kada, o laiko neperdaugiausiai liko, todėl šį kart atsisakysiu sudalyvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 22, 17:08)
Aš su pasiūlymu, dėl "virusiuko", o gal darbelius apipavidalint kaip pagalvėles, tada siunčiant tikrai joks stiklas nesuduš.

Nemanau, kad suduš. Aš pati siunčiau paveikslėlį net į Belgiją, be ypatingos apsaugos ir viskas gerai mirksiukas.gif .
Galbūt pašte ne kokie "plūgo rankenos dirba" ir nekrauna siuntinių su šakėm. lotuliukas.gif
Klausiau organizatorės kas tiktų, ji sakė viskas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 22, 13:33)
help.gif kas turite įsiinstaliavę programlę, kuri xsd failiukus atidaro (nebepamenu kuri). Atsiųsčiau failiuką, kurį reikėtų jpg formatu persaugoti ax.gif

Taigi Pattern Maker xsd failus atidaro ir galima jpeg formatu issisaugot bigsmile.gif parasyk emaila, atsiusiu programa ir, kaip jus sakot, vaistukus ax.gif
Atsakyti
merginos ,o tuos prancūziškus mazgelius daryt iš vieno siūlo ar dviejų? o gal trijų? nes bandžiau iš vieno padaryt tai išlenda jie man į kitą pusę lotuliukas.gif ,tokie vos matomi..toj nuorodoj kur čia duota ,tai vos ne vilnonis siūlas rodomas blink.gif ,tai bepigu padaryt unsure.gif ,o iš vieno DMC siūlo tai ten iš vis nesimato kai padarai...
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 22, 22:29)
merginos ,o tuos prancūziškus mazgelius daryt iš vieno siūlo ar dviejų? o gal trijų? nes bandžiau iš vieno padaryt tai išlenda jie man į kitą pusę lotuliukas.gif ,tokie vos matomi..toj nuorodoj kur čia duota ,tai vos ne vilnonis siūlas rodomas blink.gif  ,tai bepigu padaryt unsure.gif  ,o iš vieno DMC siūlo tai ten iš vis nesimato kai padarai...

Bent jau aš tai dariau iš dvigubo DMC siuliuko, nes dvigubu ir siuvinėjau.....
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 22, 13:08)
na, o čia antpirštukai....jau labai smagiai siuvinėjasi thumbup.gif ,šitam paskutiniam daugiausia gėlyčių pamerkta ,tai kai jį baigsiu liks mizeris,manau iki spalio pabaigsiu ir kibsiu sesei dovaną siuvinėt  ax.gif ,ten darbelio oho  doh.gif ,o dar metriką vieną neplanuotai reiks kryžiavot lotuliukas.gif ,tai sėsiu iš kart prie dviejų darbų doh.gif ,pakaitomis ne taip nuobodu bus siuvinėt wub.gif  blush2.gif

oi nerodyk tu antpirstuku lotuliukas.gif seniai as seile varvinu, jau susiziurejau katras spalvas turiu ir kiek uzsisakyt reiks lotuliukas.gif tokie jie man grazus wub.gif O ka sesei siuvinesi? blush2.gif

O schemoj nenurodyta is kiek siulu mazgeli daryt? man kai is 1 reikejo irgi islisdavo i kita puse, tai as adata bedziau ne i ta pacia skylute o ciut ciut toliau, nu kad liktu kanvos siuliukas tarpe. Nezinau ar aiskiai parasiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 22 rugsėjo 2009 - 21:42
QUOTE(vastulka @ 2009 09 22, 13:01)
Aš vėl su savo "trigrašiu smile.gif "
Manau tinka visokie. Juk rankų darbas dvelkia žmogiška šiluma, to ir reikia jiems mirksiukas.gif

apsisprendziau ir as smile.gif tik dar tie darbeliai neireminti, todel dar siandien juos nunesciau reminti, iki kada reikia issiusti ar nuvezti g.gif

taip pat noriu pagirti visu darbelius. zinoma, Dvi darbelis net ir pervertus n psl. stovi akyse. Pauksciukas labai tiksliai pasake apie ta keliama kartele. Dvi - tikraja to zodzio prasme - auksaranke 4u.gif
Atsakyti
O aš va padariau dar skirtuką knygoms, kadangi bus naugojama mokyklinuko, tai įlaminavau, pamaniau, gal ilgiau tarnaus 

grazus skirtukas ir nuostabi ideja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausimėlį (vėl blush2.gif ). Nuo kurios paveikslėlio vietos geriausiai pradėti siuvinėti(vidurys, dešinė, kairė...)? Na, kad nebūtų paskui nučiupinėta, nutrinta ir šiaip, kad patogu būtų....

Atsakyti
saulutė nebelepina, tai sunku išgauti natūralias spalvas blush2.gif
user posted image
Atsakyti