Merginos,
ieškau norinčių parduoti skubiai Zwiegart lino 32 ct natūralios spalvos arba tamsesnės. Rašykit į až su kainomis ir kiekiais.
Ačiū.
Labutis, kiek daug grožių užderėjo.
QUOTE(cacukas @ 2009 09 22, 07:45)
Sveikutės, vakar prieš miegą baigiau savo medelį Ale tai greitai išsisiuvinėjo, dabar jau vėl dairausi ką čia išsiuvinėt...
Pamaniau, jog ir aš galėčiau prisijungti prie "Gerumo viruso", turiu nedidelių darbelių, galima įrėmint ir nusiųst Tik kokie paveiksliukai galėtų tikti?
Pamaniau, jog ir aš galėčiau prisijungti prie "Gerumo viruso", turiu nedidelių darbelių, galima įrėmint ir nusiųst Tik kokie paveiksliukai galėtų tikti?
Aš vėl su savo "trigrašiu "
Manau tinka visokie. Juk rankų darbas dvelkia žmogiška šiluma, to ir reikia jiems
Dvi ,aš be žodžių ,aukštasis pilotažas tikrai
nugis ,o aš tai prie to paties knebinėjuosi ,vakar pabaigiau draugei aguonas,o šiandien BS joms padariau ir dar liko tie "prancūzai" ,niekad nedariau tai bijau bijau.. na reiks iš darbo grįžus pabandyt,gal ne toks tas velnias baisus ,kaip atrodo ...
na, o čia antpirštukai....jau labai smagiai siuvinėjasi ,šitam paskutiniam daugiausia gėlyčių pamerkta ,tai kai jį baigsiu liks mizeris,manau iki spalio pabaigsiu ir kibsiu sesei dovaną siuvinėt ,ten darbelio oho ,o dar metriką vieną neplanuotai reiks kryžiavot ,tai sėsiu iš kart prie dviejų darbų ,pakaitomis ne taip nuobodu bus siuvinėt
Vastulka ,idėja gal ir gera,bet nelabai įsivaizduoju ,kaip darbą paštu nusiųst? iš jo gali likt tik atskiros detalės(rėmelį ir stikliuką turiu omeny) ,taigis ten tam pašte taip viską mėto,nesvarbu ,kas parašyta ,turiu karčios patirties kai vietoj daikto gavau suskilusią geldą,nors net buvo sumokėta,kad saugotų,nes daiktas dužtantis....o iki vilniaus savo darbą nuvežt ,tai nelabai turiu laiko
nugis ,o aš tai prie to paties knebinėjuosi ,vakar pabaigiau draugei aguonas,o šiandien BS joms padariau ir dar liko tie "prancūzai" ,niekad nedariau tai bijau bijau.. na reiks iš darbo grįžus pabandyt,gal ne toks tas velnias baisus ,kaip atrodo ...
na, o čia antpirštukai....jau labai smagiai siuvinėjasi ,šitam paskutiniam daugiausia gėlyčių pamerkta ,tai kai jį baigsiu liks mizeris,manau iki spalio pabaigsiu ir kibsiu sesei dovaną siuvinėt ,ten darbelio oho ,o dar metriką vieną neplanuotai reiks kryžiavot ,tai sėsiu iš kart prie dviejų darbų ,pakaitomis ne taip nuobodu bus siuvinėt
Vastulka ,idėja gal ir gera,bet nelabai įsivaizduoju ,kaip darbą paštu nusiųst? iš jo gali likt tik atskiros detalės(rėmelį ir stikliuką turiu omeny) ,taigis ten tam pašte taip viską mėto,nesvarbu ,kas parašyta ,turiu karčios patirties kai vietoj daikto gavau suskilusią geldą,nors net buvo sumokėta,kad saugotų,nes daiktas dužtantis....o iki vilniaus savo darbą nuvežt ,tai nelabai turiu laiko
Zundyte, tu šaunuolė, kaip gražu.
O aš trečia diena nesiuvinėjau: sekmadienį kasėm bulves, vakar dirbau, o šianakt apturėjau migrenos priepuolį- tai tik dabar kažkaip atsigauti pradėjau.
O aš trečia diena nesiuvinėjau: sekmadienį kasėm bulves, vakar dirbau, o šianakt apturėjau migrenos priepuolį- tai tik dabar kažkaip atsigauti pradėjau.
kas turite įsiinstaliavę programlę, kuri xsd failiukus atidaro (nebepamenu kuri). Atsiųsčiau failiuką, kurį reikėtų jpg formatu persaugoti
Gražūs darbeliai ir progresai . Aš irgi ne kasdien beprisėdu, tai atrodo taip lėtai siuvinėjasi...
aš išvis prie siuvinėjimo nebeprisėdu dukrytės metriko nespėjau iki gimdymo pabaigt, erelis irgi dėžėj guli o jau taip nagai niežti pasiuvinėt, bet dukrytė nuo rankų nenulipa
QUOTE(čiolė @ 2009 09 21, 18:50)
na va, baigia ir aš savąjį kūdikį Tik dabar kaip žiūriu matyt bus prie nosiuko mažai kanvos GAl kai įsirėmins bus kitoks vaizdas, a KAip jūs moteriškės manot
O tu kartais spalvu nesumaisei siuvinedama? nes rusaiciu forume buvo parasyta kad gamikliskoj schemoje isivelusi klaida, turi gautis grazesnis perejimas spalvu
http://public.fotki....beliai/014.html
QUOTE(Daiko @ 2009 09 22, 15:45)
O tu kartais spalvu nesumaisei siuvinedama? nes rusaiciu forume buvo parasyta kad gamikliskoj schemoje isivelusi klaida, turi gautis grazesnis perejimas spalvu
Nu va, dabar kai pasakei tai matosi kad gal ir nelabai gerai tas spalvų perėjimas žiūrisi. Nu bet ką jau dabar padarysi.... O gal tada turi gerus spalvyčių kodus? Gal gali į až parašyt.... Būčiau dėkinga O aš va padariau dar skirtuką knygoms, kadangi bus naugojama mokyklinuko, tai įlaminavau, pamaniau, gal ilgiau tarnaus
QUOTE(giege @ 2009 09 22, 15:04)
Buvo įdėta gera nuoroda, kaip daromas French Knot. Neišsisaugojau, o prisireikė. Gal kas po ranka turite.
Čia