Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

Merginos,
ieškau norinčių parduoti skubiai Zwiegart lino 32 ct natūralios spalvos arba tamsesnės. Rašykit į až su kainomis ir kiekiais.
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Labutis, kiek daug grožių užderėjo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 22, 07:45)
Sveikutės, vakar prieš miegą baigiau savo medelį  clap.gif Ale tai greitai išsisiuvinėjo, dabar jau vėl dairausi ką čia išsiuvinėt...  ax.gif
Pamaniau, jog ir aš galėčiau prisijungti prie "Gerumo viruso", turiu nedidelių darbelių, galima įrėmint ir nusiųst  g.gif Tik kokie paveiksliukai galėtų tikti?  unsure.gif

Aš vėl su savo "trigrašiu smile.gif "
Manau tinka visokie. Juk rankų darbas dvelkia žmogiška šiluma, to ir reikia jiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Dvi ,aš be žodžių wub.gif ,aukštasis pilotažas tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

nugis ,o aš tai prie to paties knebinėjuosi blush2.gif ,vakar pabaigiau draugei aguonas,o šiandien BS joms padariau ir dar liko tie "prancūzai" lotuliukas.gif ,niekad nedariau tai bijau bijau.. verysad.gif na reiks iš darbo grįžus pabandyt,gal ne toks tas velnias baisus ,kaip atrodo g.gif ...
user posted image
user posted image
na, o čia antpirštukai....jau labai smagiai siuvinėjasi thumbup.gif ,šitam paskutiniam daugiausia gėlyčių pamerkta ,tai kai jį baigsiu liks mizeris,manau iki spalio pabaigsiu ir kibsiu sesei dovaną siuvinėt ax.gif ,ten darbelio oho doh.gif ,o dar metriką vieną neplanuotai reiks kryžiavot lotuliukas.gif ,tai sėsiu iš kart prie dviejų darbų doh.gif ,pakaitomis ne taip nuobodu bus siuvinėt wub.gif blush2.gif
user posted image

Vastulka ,idėja gal ir gera,bet nelabai įsivaizduoju ,kaip darbą paštu nusiųst? iš jo gali likt tik atskiros detalės(rėmelį ir stikliuką turiu omeny) ,taigis ten tam pašte taip viską mėto,nesvarbu ,kas parašyta ,turiu karčios patirties kai vietoj daikto gavau suskilusią geldą,nors net buvo sumokėta,kad saugotų,nes daiktas dužtantis....o iki vilniaus savo darbą nuvežt ,tai nelabai turiu laiko verysad.gif
Atsakyti
Zundyte, tu šaunuolė, kaip gražu. wub.gif

O aš trečia diena nesiuvinėjau: sekmadienį kasėm bulves, vakar dirbau, o šianakt apturėjau migrenos priepuolį- tai tik dabar kažkaip atsigauti pradėjau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 22 rugsėjo 2009 - 12:21
help.gif kas turite įsiinstaliavę programlę, kuri xsd failiukus atidaro (nebepamenu kuri). Atsiųsčiau failiuką, kurį reikėtų jpg formatu persaugoti ax.gif
Atsakyti
Gražūs darbeliai ir progresai wub.gif. Aš irgi ne kasdien beprisėdu, tai atrodo taip lėtai siuvinėjasi...
Atsakyti
aš išvis prie siuvinėjimo nebeprisėdu 4u.gif dukrytės metriko nespėjau iki gimdymo pabaigt, erelis irgi dėžėj guli verysad.gif o jau taip nagai niežti pasiuvinėt, bet dukrytė nuo rankų nenulipa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 09 21, 18:50)
na va, baigia ir aš savąjį kūdikį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tik dabar kaip žiūriu matyt bus prie nosiuko mažai kanvos  g.gif  g.gif  g.gif  GAl kai įsirėmins bus kitoks vaizdas, a g.gif  g.gif  KAip jūs moteriškės manot  ax.gif  ax.gif
user posted image  user posted image

O tu kartais spalvu nesumaisei siuvinedama? nes rusaiciu forume buvo parasyta kad gamikliskoj schemoje isivelusi klaida, turi gautis grazesnis perejimas spalvu
http://public.fotki....beliai/014.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiko: 22 rugsėjo 2009 - 14:54
Buvo įdėta gera nuoroda, kaip daromas French Knot. Neišsisaugojau, o prisireikė. Gal kas po ranka turite.

Ir dar reikia kokios nors nuorodos, kaip siuvinėti Couching (pagal Dimensions schemą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 22 rugsėjo 2009 - 15:07
QUOTE(Daiko @ 2009 09 22, 15:45)
O tu kartais spalvu nesumaisei siuvinedama? nes rusaiciu forume buvo parasyta kad gamikliskoj schemoje isivelusi klaida, turi gautis grazesnis perejimas spalvu

Nu va, dabar kai pasakei tai matosi kad gal ir nelabai gerai tas spalvų perėjimas žiūrisi. g.gif g.gif g.gif g.gif Nu bet ką jau dabar padarysi.... O gal tada turi gerus spalvyčių kodus? Gal gali į až parašyt.... ax.gif Būčiau dėkinga 4u.gif 4u.gif O aš va padariau dar skirtuką knygoms, kadangi bus naugojama mokyklinuko, tai įlaminavau, pamaniau, gal ilgiau tarnaus g.gif g.gif g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 09 22, 15:04)
Buvo įdėta gera nuoroda, kaip daromas French Knot. Neišsisaugojau, o prisireikė. Gal kas po ranka turite.

Čia
Atsakyti