Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(juratere @ 2009 09 19, 22:50)
Niu va,ir as pasirodau su savo ilgai  siuvinetu darbu doh.gif . blush2.gif

labai dailus darbas. 4u.gif
QUOTE(Dvi @ 2009 09 21, 10:02)
Vestuvinė dovana draugams

fantastika wub.gif kaip viskas sudėtinga ten atrodo blush2.gif
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 09 21, 15:00)
sveikos, cia mano paskutinis darbelis

fainas darbukas drinks_cheers.gif dėl rėminimo ir aš išsigandau, kol kitos žinutės neperskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif wow... kokiu grožybių užderėjo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Dvi tavo kartelė iškelta labai aukštai, bet kas kart parodydama kokį darbą, tu sugebi ją dar aukščiau kilstelt bigsmile.gif wub.gif Su didžiuliu nekantrumu lauksiu kitų tavo darbų 4u.gif
Atsakyti
na va, baigia ir aš savąjį kūdikį lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik dabar kaip žiūriu matyt bus prie nosiuko mažai kanvos g.gif g.gif g.gif GAl kai įsirėmins bus kitoks vaizdas, a g.gif g.gif KAip jūs moteriškės manot ax.gif ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 21 rugsėjo 2009 - 17:55
Čiole
Reikia pirmiausia irėminti, nes dabar sunku spresti ax.gif
O po tavo paskutiniojo darbo dar neatsigavau wub.gif wub.gif wub.gif
Tas "povandeninis gyvenimas" rimtai apsuko galvą 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 21, 19:11)
Čiole
Reikia pirmiausia irėminti, nes dabar sunku spresti ax.gif
O po tavo paskutiniojo darbo dar neatsigavau  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Tas "povandeninis gyvenimas"  rimtai apsuko galvą  4u.gif  wub.gif  wub.gif

Na tu mane stebini... aš jau galvojau, kad seniai viskas pamiršta, tik kai pasižiūriu į sieną, kur "plaukioja" delfinai vis prisimenu jūsų liaupsus blush2.gif blush2.gif Na lai būna dabar taip kaip yra.... Gal tikrai kai įrėminsiu bus matyt g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 09 21, 17:50)
na va, baigia ir aš savąjį kūdikį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tik dabar kaip žiūriu matyt bus prie nosiuko mažai kanvos  g.gif  g.gif  g.gif  GAl kai įsirėmins bus kitoks vaizdas, a g.gif  g.gif  KAip jūs moteriškės manot  ax.gif  ax.gif
user posted image  user posted image

Wow koks grozis wub.gif
Atsakyti
Žiuriu ir verkt norisi iš nuostabos, wub.gif wub.gif wub.gif
Kokie grožiai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
ŠAUNUOLĖS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:

Dėmesio!!!

Grįžtu prie savo pasiūlymo. Gal ne visos skaitėte apie GERUMO VIRUSIUKĄ,
Todėl norėčiau pakviesti Jus, auksarankes, prisidėti prie šios akcijos.

Čia ištrauka iš teksto:
"Siulau užsikrėsti gerumu
Akcija skirta Santariškių Onkologinio instituto klinikoje besigydantiems ligoniams. Akcijos pagrindinės rėmėjos - moterys, savo rankomis padarytais rankdarbiais ar su meile ir rūpesčiu išrinkta ir nupirkta dovanėle norinčios nudžiuginti kitą, šiuo metu sunkiai sergantį ir ilgas, nerimo kupinas dienas ligoninėje leidžiantį nepažįstamąjį- kažkieno Mamą, Močiutę, Seserį, Tėtį, Senelį , Brolį..."

Gal turite kokių darbelių, kuriuose galėtumėte skirti šiai akcijai. daugiau informacijos Gerumo virusiukas

Juk ne tik Jūsų darbai, bet ir širdys nuostabios, nelikim abejingos ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vastulka: 21 rugsėjo 2009 - 19:39
Siandien uzsisakiau medziagos, dekla siulams ir dar visokiu smulkmenu is sio puslapio Nezinau kokios kainos siulu ir kitu reikmenu Lietuvoj, bet Italijoj dvigubai brangiau doh.gif Bent jau man tai labiau apsimoka uzsisakinet is Anglijos smile.gif Gal ir jus rasit kazka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 09 21, 20:38)
Dėmesio!!!
Grįžtu prie savo pasiūlymo. Gal ne visos skaitėte apie GERUMO VIRUSIUKĄ,
Todėl norėčiau pakviesti Jus, auksarankes, prisidėti prie šios akcijos.

Galvojau ir as prisidet, bet kad nesumastau ka galima butu issiuvineti tiem ligoniukam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 21 rugsėjo 2009 - 22:53
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 21, 22:52)
Galvojau ir as prisidet, bet kad nesumastau ka galima butu issiuvineti tiem ligoniukam.

Labas rytas,
Man atrodo nesvarbu ką išsiuvinėsi, svarbu, kad išsiuvinėsi. Svarbu dėmesys. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, vakar prieš miegą baigiau savo medelį clap.gif Ale tai greitai išsisiuvinėjo, dabar jau vėl dairausi ką čia išsiuvinėt... ax.gif
Pamaniau, jog ir aš galėčiau prisijungti prie "Gerumo viruso", turiu nedidelių darbelių, galima įrėmint ir nusiųst g.gif Tik kokie paveiksliukai galėtų tikti? unsure.gif
Atsakyti