Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(kiskiene @ 2009 09 20, 11:27)
Merginos - skubus klausimas:
ar yra kažkokia speciali technika, eiliškumas kaip reiktų siuvinėti naudojant melanžinį siūlą? Tiesiog noriu visą darbelį išsiuvinėti melanžiniu ir nesu tikra, ar siuvinėdama bet kokiu eiliškumu kryželius, t.y. ne visus esančius vienoje eilutėje gausiu gražų siūlo margumą. Dabar pradėjau taip, kad iškart sukryžiuoju visą kryželį, t.y. "parašau" iksą, tada "rašau" kitą šalia esantį kryželį. Ar galiu padaryti pusinius kryželius vienoj eilutėj, o paskui grįždama juos pabaigti? Ar reikia kažkaip derinti siūlą - pradėti maždaug ta pačia spalva, kuria ir pabaigei, ar negadinti siūlo karpant?
Žodžiu - daug klausimų....

Merginos tikrai protingai sako - geriausia siuvinėti "cielais" kryželiais, po nediduką motyvą ir siuvinėti tik viena kryptimi, dažniausiai - horizontaliai. Iš esmės galima ir vertikaliai, BET viename paveiksliuke siuvinėjant "abiem kryptim" gausis akiai nemalonus chaosas 4u.gif
Siulą geriausia kirpti taip, kad vieno pabaiga būtų tokios pačios spalvos kaip kito pradžia, t.y. visada kirpti per šviesiausio/tamsiausio atspalvio vidurį 4u.gif

Daugiau specifikos neprisimenu ax.gif
Atsakyti
Mielos auksrankės, gal ne visai "į temą" čia pataikysiu, bet, tikiuosi, neišvarysite Turiu nemažą maišelį siuvinėjimo siūlų. Yra dar "tarybinių" muline, yra ir naujesnių pradėtų ir nepradėtų matkiukų. Galiu padovanoti, galiu iškeisti į kokius nors mezgimo siūlus. Esu Vilniuje. Jei kas nors susidomėsite, rašykite į viksvav@gmail.com, nes į siuvinėjimo temas beveik neužsuku
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2009 09 21, 10:39)
Mielos auksrankės, gal ne visai "į temą" čia pataikysiu, bet, tikiuosi, neišvarysite  Turiu nemažą maišelį siuvinėjimo siūlų. Yra dar "tarybinių" muline, yra ir naujesnių pradėtų ir nepradėtų matkiukų. Galiu padovanoti, galiu iškeisti į kokius nors mezgimo siūlus. Esu Vilniuje. Jei kas nors susidomėsite, rašykite į viksvav@gmail.com, nes į siuvinėjimo temas beveik neužsuku

Parasiau i AZ smile.gif
Atsakyti
Dvi nu darbelis thumbup.gif , ypac ta dalis kur hardanger technika, zaviuosi tais dalykais, kuriu pati neivaldzius wub.gif
Atsakyti
sveikos, cia mano paskutinis darbelis, buvo ant staigiuju pabaigtas ir iremintas, nes labai spaude laikas. 4u.gif
padovanotas ir gavejas labai patenkintas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 09 21, 14:55)
sveikos, cia mano paskutinis darbelis, buvo ant staigiuju pabaigtas ir iremintas, nes labai spaude laikas. 4u.gif
padovanotas ir gavejas labai patenkintas. smile.gif

oi pamirsau foto ikelt blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 09 21, 14:00)

Ar taip tik nuotraukoj atrodo, ar tikrai jis iremintas nelyginus? g.gif Pats darbelis grazus, bet galutinai sutvarkytas dar geriau atrodytu 4u.gif
Atsakyti
jis islygintas, ax.gif tik ten dar iki galo neiremintas, blush2.gif remelis tik imautas kad foto padaryt.
o seip iremintas labi gerai ne pati poto reminau, darbelis istampytas kaip stiklas smile.gif
Atsakyti
Dvi, tavo darbelis nerealus thumbup.gif thumbup.gif
Va čia tai auksaranke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 09 21, 15:57)
Dvi, tavo darbelis nerealus  thumbup.gif  thumbup.gif
Va čia tai auksaranke  thumbup.gif

blush2.gif ax.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 09 21, 15:35)
jis islygintas, ax.gif  tik ten dar iki galo neiremintas,  blush2.gif remelis tik imautas kad foto padaryt.
o seip iremintas labi gerai ne pati poto reminau, darbelis istampytas kaip stiklas smile.gif

fu, aš irgi galvojau kad tokį padovanojai doh.gif tikrai LABAI GRAŽUS darbelis wub.gif
Atsakyti
Dvi
Mačiau rankdarbiu kraiteliai ši siuvinėjima, labai sužavėta aš smile.gif
Ir tavo darbai kaip visada ... Pasaka... ir ką bepridursi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 09 21, 09:02)
Vestuvinė dovana draugams - vestuvinis metrikas ir 2 mažučiai pakabukai tuo pačiu motyvu, kuriais buvo papuoštos gėlės.

Super. Vienetinė ir nepakartojama dovana.
Atsakyti