Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(Reska @ 2009 09 20, 15:57)
Juodai baltai foto duoda dažniausiai 22-24 spalvas, tarp kurių ir žydra, ir žalsva, ir rožinė...viskas kai susilies bus puikiai  thumbup.gif

Aciu, kad padrasinot, irasau i ateities planus antru numeriu ax.gif biggrin.gif

Forget-me-not, mielas darbelis, man patinka, kad pedutes svelniai rusvos, o ne juodos kaip originale, mazesnis spalvu margumynas gaunasi. Tik zuikiuko noretusi irgi sviesesnio blush2.gif BS nelabai matosi blush2.gif nors is kitos puses, tai kontrastingiau viskas, ir su pasportu labai derinasi ax.gif Is esmes tai uzskaitau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokie visu grazus darbeliai wub.gif
Kasdien po begale kartu perziuriu temas apie siuvinejima kryziuku ( nestuke.gif , tai turiu begale laisvo laiko), del to sunku savo darbeli testi- grazesniu randu doh.gif Stai jo pradzia, tikiuosi greit uzbaigti

[img=http://img178.imageshack.us/img178/1411/dsc02331r.th.jpg]
[img=http://img3.imageshack.us/img3/5241/dsc02334v.th.jpg]
[img=http://img21.imageshack.us/img21/6195/dsc02333x.th.jpg]
Atsakyti
tai prisirinkt gražių paveiksliukų, aišku, galima ,bet pabaigti darbą irgi labai smagu thumbup.gif ,į galą tai tiesiog nagus niežti... lotuliukas.gif o visko kas gražu neišsiuvinėsi,visada atsiras kas nors gražesnio doh.gif ,nei jau matei,tiesiog pasirenki paveiksliuką pagal tos dienos situaciją....Užsibrėžk tikslą ir pabaik,pamatysi ,kaip gera bus... mirksiukas.gif beje ,juoda kanva mane labai vilioja ,bet dar bijau ant jos siuvinėt,jaučiuos dar nepasiruošusi schmoll.gif ,bet vistiek kada nors......šiam penkmetyje ,kaip sakoma... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 20, 18:19)
tai prisirinkt gražių paveiksliukų, aišku, galima ,bet pabaigti darbą irgi labai smagu thumbup.gif ,į galą tai tiesiog nagus niežti... lotuliukas.gif o visko  kas gražu neišsiuvinėsi,visada atsiras kas nors gražesnio  doh.gif ,nei jau matei,tiesiog pasirenki paveiksliuką  pagal tos dienos situaciją....Užsibrėžk tikslą ir pabaik,pamatysi ,kaip gera bus... mirksiukas.gif beje ,juoda kanva mane labai vilioja ,bet dar bijau ant jos siuvinėt,jaučiuos dar  nepasiruošusi schmoll.gif ,bet vistiek kada nors......šiam penkmetyje ,kaip sakoma... lotuliukas.gif

Ant juodos siuvinejasi labai smagiai smile.gif O kodel nepasiruosus siuvinet ant juodos?! Sitas mano darbelis- antras kuri darau (pirmo taip ir nepabaigiau- kai i lt grisiu reiks susirast). O sita pabaigt tai tikrai reikia- pazadejau saviskiui padovanot wub.gif Schemuciu jau kazikiek prisirinkau biggrin.gif doh.gif Ir vis dar renku ir taip neprisedu siuvinet lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi ant juodos bandau pribaigt tą kūdikio profiliuką smile.gif Gal nėra toks geras mano regėjimas, gaunasi sunkiai, bet manau gal po pusmečio kokio vėl paimsiu juodos kanvos gabalėlį, nes baisiai knieti išsisiuvinėt kokį nors gėlės žiedą ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 09 19, 21:50)
Niu va,ir as pasirodau su savo ilgai  siuvinetu darbu doh.gif . blush2.gif

bigsmile.gif labai gražu, už širdies griebentis... wub.gif
o kokio jis dydžio???
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 09 20, 09:23)
gal nerizikuok su tais flamasteriais ant viso audinio, pabandyk kur kamputyje  g.gif  ir šiaip kažin negali taip nutikti kad po kiek laiko vėl atsiras žymės? nes pavyzdžiui kur būna toks rašaliniui parkeriui ištrinti kaip permatomas flamasteriukas, tai tam kartui ištrina, o po kelių mėnesių atsiranda bjaurios dėmės, čia aišku ant popieriaus taip, kaip ant medžiagos tai nežinau...
Papildyta:

be galo gražus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  kokio jis dydžio?

Aciukas . Dydzio kazkur 45x30cm. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 20, 11:49)
VAuuuuu  wub.gif  Mano sėsė vos nuo kedės  nenukrito, perduoda tau gražiausius žodžius wub.gif  wub.gif

Aciukas 4u.gif
Dekui visoms uz siltus zodzius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 20 rugsėjo 2009 - 19:50
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 20, 18:31)
mielas darbukas  wub.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(Dantiste @ 2009 09 20, 18:52)
Forget-me-not, mielas darbelis, man patinka, kad pedutes svelniai rusvos, o ne juodos kaip originale, mazesnis spalvu margumynas gaunasi. Tik zuikiuko noretusi irgi sviesesnio  blush2.gif BS nelabai matosi  blush2.gif nors is kitos puses, tai kontrastingiau viskas, ir su pasportu labai derinasi  ax.gif Is esmes tai uzskaitau  thumbup.gif  4u.gif

Dekui už komentarą 4u.gif Maniau, kad sakysit, jog pasportas per tamsus blush2.gif Reminimo salone mane įtikino, kad reikia jo tamsesnio, nes kitaip visas paveiksliukas nesižiūres, nes labai švelnių spalvų tos pedutes visos. Iš kitos puses labai jau sunku buvo išrinkti pasporto spalvą blush2.gif Beje, norejo man įsiūlyti rudą remuką, tai gerai, kad nesutikau, nes tikrai būtų per tamsu. O del zuikio, tu teisi, BS tikrai nesimato drinks_cheers.gif
Atsakyti
Juratere,Rugseje sauniai pasidarbavot. Metrikiukas koks mielas,viskas gerai su spalvom mano dar neišprususia galva. GYTE,kaip tau pavydžiu,kad medžiagytę jau turi. O kokią pirkai? Kur būna kvadratai siuvinėjimui.Ta prasme kaip aidos langučiai.Gal Kalėdinę darysi?Nu ir kiek suplojai išduok.
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 09 19, 22:50)
Niu va,ir as pasirodau su savo ilgai  siuvinetu darbu doh.gif . blush2.gif

Nuostabus darbas wub.gif kiek čia spalvų? mane žavi tokie dizainai, kur iš keleto spalvų padaromas toks puikus vaizdas, atrodo, kad piešta thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 09 20, 22:01)
Nuostabus darbas wub.gif kiek čia spalvų? mane žavi tokie dizainai, kur iš keleto spalvų padaromas toks puikus vaizdas, atrodo, kad piešta thumbup.gif

Pagal schema 6 spalvos. Taciau as siuvinejau 8 smile.gif Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 09 20, 21:47)
GYTE,kaip tau pavydžiu,kad medžiagytę jau turi. O kokią pirkai? Kur būna kvadratai siuvinėjimui.Ta prasme kaip aidos langučiai.Gal Kalėdinę darysi?Nu ir kiek suplojai išduok.

Pirkau paprasta (nu pagal kaina tai visai nepaprasta doh.gif ) balta DMC lina. Siuvinejisiu skaiciuodama 2x2 siuliukus mirksiukas.gif Kadangi plotis 140cm, tai man pakako puses jo- 70cm ir 1m ilgio emiau. Kadangi turejau 15proc nuolaida tai sumokejau 55litus doh.gif va ir issidaviau ax.gif

Stai sia staltiese vis dar planuoju mirksiukas.gif Ne kaledine bigsmile.gif
[img=http://img223.imageshack.us/img223/995/siuviniai010.th.jpg]

[img=http://img8.imageshack.us/img8/2919/siuviniai009.th.jpg]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 21 rugsėjo 2009 - 06:18