Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

Gyte ,aš nerizikuočiau su tais flomasteriais,visgi daiktas ne tam skirtas,niekas negarantuos ,kad paskui nereiks graudžių ašarų lieti,kai dėmėta visa staltiesė bus ,kai tiek darbo bus įdėta ,gal tikrai susidygsniuok siūlu ,arba nusipirk specialų išplaunamą markerį,laiko gal sugaiši ,bet rezultatas bus toks kokio tikiesi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 20, 12:50)
Gyte ,aš nerizikuočiau su tais flomasteriais,visgi daiktas ne tam skirtas,niekas negarantuos ,kad paskui nereiks graudžių ašarų lieti,kai dėmėta visa staltiesė bus ,kai tiek darbo bus įdėta ,gal tikrai susidygsniuok  siūlu ,arba nusipirk specialų išplaunamą markerį,laiko gal sugaiši ,bet rezultatas bus toks kokio tikiesi... mirksiukas.gif

Ta ir darysiu, tik "muzos ner" lotuliukas.gif Papaisiau ant paprasto lino gabalelio ir isploviau- ten kur silpnai tai nieko, o kur stipriau ir sakes..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 19, 23:21)
Stitch art easy aš turiu ,......,didesnė galimybė ,kad siuvinėtas darbas bus panašiausias į nuotrauką yra tada ,kai pasirenki didžiausią galimą spalvų skaičių,toje programoje -30 spalvų.

Kaip tai - su šia programa, kad ir 100 spalvų gali padaryti g.gif
Atsakyti
Merginos - skubus klausimas:
ar yra kažkokia speciali technika, eiliškumas kaip reiktų siuvinėti naudojant melanžinį siūlą? Tiesiog noriu visą darbelį išsiuvinėti melanžiniu ir nesu tikra, ar siuvinėdama bet kokiu eiliškumu kryželius, t.y. ne visus esančius vienoje eilutėje gausiu gražų siūlo margumą. Dabar pradėjau taip, kad iškart sukryžiuoju visą kryželį, t.y. "parašau" iksą, tada "rašau" kitą šalia esantį kryželį. Ar galiu padaryti pusinius kryželius vienoj eilutėj, o paskui grįždama juos pabaigti? Ar reikia kažkaip derinti siūlą - pradėti maždaug ta pačia spalva, kuria ir pabaigei, ar negadinti siūlo karpant?
Žodžiu - daug klausimų....
Atsakyti
Ačiū Rozalie, 4u.gif nugis tikrai galima ir daugiau spalvų , blush2.gif blush2.gif blush2.gif ,va ką reiškia savamokslis prie kompo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 20, 14:37)
Ačiū Rozalie, 4u.gif nugis tikrai galima ir daugiau spalvų , blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ,va ką reiškia savamokslis prie kompo lotuliukas.gif

Aha, ten kazkaip automatiskai programa pasirenka ta 30 spalvu kai kuriama schema, bet galima ir didint, ir mazint. As irgi viena schema pasidariau, bet nedristu siuvinet blush2.gif Tik va dariau juodai-balta paveiksleli, bet vis tiek man pridejo khaki ir kazkokiu zydru atspalviu doh.gif tai ir nebezinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 20, 15:16)
juodai-balta paveiksleli, bet vis tiek man pridejo khaki ir kazkokiu zydru atspalviu  doh.gif tai ir nebezinau...  g.gif

Juodai baltai foto duoda dažniausiai 22-24 spalvas, tarp kurių ir žydra, ir žalsva, ir rožinė...viskas kai susilies bus puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 09 19, 22:50)

Niu va,ir as pasirodau su savo ilgai  siuvinetu darbu doh.gif . blush2.gif

labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2009 09 20, 14:27)
Merginos - skubus klausimas:
ar yra kažkokia speciali technika, eiliškumas kaip reiktų siuvinėti naudojant melanžinį siūlą? Tiesiog noriu visą darbelį išsiuvinėti melanžiniu ir nesu tikra, ar siuvinėdama bet kokiu eiliškumu kryželius, t.y. ne visus esančius vienoje eilutėje gausiu gražų siūlo margumą. Dabar pradėjau taip, kad iškart sukryžiuoju visą kryželį, t.y. "parašau" iksą, tada "rašau" kitą šalia esantį kryželį. Ar galiu padaryti pusinius kryželius vienoj eilutėj, o paskui grįždama juos pabaigti? Ar reikia kažkaip derinti siūlą - pradėti maždaug ta pačia spalva, kuria ir pabaigei, ar negadinti siūlo karpant?
Žodžiu - daug klausimų....

Niekada nesu siuvinėjus su melanžiniu siūlu, bet manau, kad turėtų gautis geras vaizdas, kai išsiuvinėji pusiniu kryželiu visą eilutę, o paskui grįždama juos pabaigi. Juk čia siūlo tokia specifika, nemanau, kad reikėtų taikyti spalvas, jos jau darant siūlą pataikytos.
Šiaip tai galima pabandyt vieną plotelį pasiuvinėt vienaip, kitą kitaip ir tada nuspręsti kaip tau gražiau atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 20, 17:04)
Niekada nesu siuvinėjus su melanžiniu siūlu, bet manau, kad turėtų gautis geras vaizdas, kai išsiuvinėji pusiniu kryželiu visą eilutę, o paskui grįždama juos pabaigi. Juk čia siūlo tokia specifika, nemanau, kad reikėtų taikyti spalvas, jos jau darant siūlą pataikytos.
Šiaip tai galima pabandyt vieną plotelį pasiuvinėt vienaip, kitą kitaip ir tada nuspręsti kaip tau gražiau atrodo  mirksiukas.gif

siuvinejant melanziniu siuliuku reik siuvinet cielais kryziukais, graziau atrodo kai siuvinejant smulkius motyvus pataikai, bet jei didesniam daiktui tai nieko nepadarysi mandro, gaunasi kaip gaunasi.
pabandzius siuvinet savaime viskas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuoles 4u.gif

Kaip žadejau atejau parodyti, kaip man gavosi paveikslelis ax.gif Atsiprašau už nuotraukos kokybe, nes fotografuotas jau įpakuotas į plevelę, todel matosi šešelis blush2.gif Spalvos nelabai atitinka originalo, bet man toks variantas patinka ax.gif

user posted image
Atsakyti
mielas darbukas wub.gif
Atsakyti