Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(Karakum @ 2009 09 19, 16:34)
Sveikos,

patarkit, kadangi mano patirtis netokia ir didziule. Noriu siuvineji MAIA hortenzijas. Orginale jos ant juodos 18 Aidos. Man noretusi ant rusvo lino. Kaip suprantu reiketu 36, bet tokio nelabai randu. Ar 36 ir 32 linai labai skiriasi? Kazin kaip butu ant 28 lino per viena siuliuka? Ir idomu, kokio dydzio tuomet gautusi paveiksliukas? (Kazkur maciau skaiciuokle, bet jau neberandu). O keliais siuliukais tuomet reiketu siuvineti?

32 ir 36 skiriasi tiek pat kiek 16 aida nuo 18.
Ant 28 per viena siula nesiuvineciau, bet ant 25 pats tas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 19 rugsėjo 2009 - 20:27
Sveikutes 4u.gif
Jungiuosi ir as prie jusu smile.gif
Gal kas is jusu darosi schemutes su PCstitch7 ? Bandau nuotraukas isidet, bet nelabai kas gaunasi- spalvos susiliejusios, na kazkaip ne taip atrodo doh.gif
Atsakyti
Aha, jūs man irgi priminėt, norėjau dėl programos paklausti:

yra tokia nemokama, "Stitch art easy!", kur galima pasidaryti schemą iš nuotraukos. Ar ji nekokybiška, kad niekas nenaudoja? Aš paprasčiausiai nenusimanau, galbūt tai labai prasta ar gera programa, tad ir klausiu jūsų smile.gif

P.S. simon4, jei spalvos labai prastos, galbūt tiesiog didesnį jų skaičių nustatyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rosalie.: 19 rugsėjo 2009 - 21:08
user posted image
Niu va,ir as pasirodau su savo ilgai siuvinetu darbu doh.gif . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 09 19, 21:50)

Niu va,ir as pasirodau su savo ilgai  siuvinetu darbu doh.gif . blush2.gif

Graži gatvelė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2009 09 19, 22:03)
Sveikutes 4u.gif
Jungiuosi ir as prie jusu  smile.gif
Gal kas is jusu darosi schemutes su PCstitch7 ? Bandau nuotraukas isidet, bet nelabai kas gaunasi- spalvos susiliejusios, na kazkaip ne taip atrodo  doh.gif

As bandziau daryti, bet man ta programa nepatinka, nes norint isgauti normalesni rezultata reikia n spalvu daryt, kartais ir su 100 spalvu nepadaro normaliai biggrin.gif Stitch art easy man labiau prie sirdies, bet dar neismokau gerai ja naudotis, nezinau kuo ivairus filtrai skiriasi ir vis tiek nelabai pasitikiu tom programom blush2.gif ir is dizaineriu schemu jau desimciai metu i prieki planu turiu, tai kur cia dar savo kursi lotuliukas.gif

juratere, koks nostalgija dvelkiantis darbelis wub.gif
Atsakyti
Stitch art easy aš turiu ,dariau kelias schemas bet dar nesiuvinėjau ,tai kaip parinktos spalvos negaliu pasakyt,nes ant siuvinio nebandžiau ,bet pačioje spalvotoje schemoje tai man viskas patinka,didesnė galimybė ,kad siuvinėtas darbas bus panašiausias į nuotrauką yra tada ,kai pasirenki didžiausią galimą spalvų skaičių,toje programoje -30 spalvų.aš visada tiek pasirenku ,bet programa ,jei paveiksliukas mažesnis ar tiek spalvų paprasčiausiai nėra ,parenka jų mažiau,pvz man buvo parinkusi 28-25-27 spalvas..taigi manau ,nustatykite maximumą galimų spalvų ,o jau jų visų reiks ar ne ,tegu sprendžia programa.. ax.gif ir beje ,labai vilioja pasiuvinėt su pačios padaryta schema ,tai manau ,kad vistiek imsiuos ...kada nors... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 19 rugsėjo 2009 - 22:23
O jau kiek grozybiu vel pridaryta!!!! Super! Saunuoles! Labai labai labai grazus visi darbeliai 4u.gif

O as vakar DMC lina nusipirkau staltiesei blush2.gif kaina biski kandziojasi, bet kadangi turejau 15proc nuolaida, tai vis maziau skausminga buvo.... doh.gif Deja, GEROS AKYS neturi issiplaunanciu markeriu doh.gif o as irgi turiu tik isnykstanti. Kai su aida man jo pakakdavo, o ant lino niekaip schmoll.gif uztat kanceliarijoj paemiau issiplaunancius flamasterius. Kazkuri man rodos bande su jais piest- sakykit ar issiplauna ir po ilgesnio naudojimo, ta prasme ne uz 1-2 dienu po zymejimo? Ech,... reikia kazkaip susikaupt ir eit "kvardratuku" paisaliot ant lino... tik vat mastau ar siuliukais skaiciuot teks doh.gif ar centimetrais lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O pas mane yra "PCStitch Pro 9" programele, bet nemoku dar ja naudotis. O kaip sita? Gal ja irgi neverta net pradet mokintis? doh.gif Gal geriau siustis Stitch art easy- ir ramios bites? Labai jau knieti.......
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 20, 09:25)
O jau kiek grozybiu vel pridaryta!!!! Super! Saunuoles! Labai labai labai grazus visi darbeliai 4u.gif

O as vakar DMC lina nusipirkau staltiesei blush2.gif  kaina biski kandziojasi, bet kadangi turejau 15proc nuolaida, tai vis maziau skausminga buvo.... doh.gif  Deja, GEROS AKYS neturi issiplaunanciu markeriu doh.gif o as irgi turiu tik isnykstanti. Kai su aida man jo pakakdavo, o ant lino niekaip schmoll.gif  uztat kanceliarijoj paemiau issiplaunancius flamasterius. Kazkuri man rodos bande su jais piest- sakykit ar issiplauna ir po ilgesnio naudojimo, ta prasme ne uz 1-2 dienu po zymejimo? Ech,... reikia kazkaip susikaupt ir eit "kvardratuku" paisaliot ant lino... tik vat mastau ar siuliukais skaiciuot teks doh.gif  ar centimetrais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O pas mane yra "PCStitch Pro 9" programele, bet nemoku dar ja naudotis. O kaip sita? Gal ja irgi neverta net pradet mokintis? doh.gif Gal geriau siustis Stitch art easy- ir ramios bites? Labai jau knieti.......

gal nerizikuok su tais flamasteriais ant viso audinio, pabandyk kur kamputyje g.gif ir šiaip kažin negali taip nutikti kad po kiek laiko vėl atsiras žymės? nes pavyzdžiui kur būna toks rašaliniui parkeriui ištrinti kaip permatomas flamasteriukas, tai tam kartui ištrina, o po kelių mėnesių atsiranda bjaurios dėmės, čia aišku ant popieriaus taip, kaip ant medžiagos tai nežinau...
Papildyta:
QUOTE(juratere @ 2009 09 19, 22:50)

be galo gražus wub.gif wub.gif wub.gif kokio jis dydžio?
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 20, 09:25)
Ech,... reikia kazkaip susikaupt ir eit "kvardratuku" paisaliot ant lino... tik vat mastau ar siuliukais skaiciuot teks doh.gif  ar centimetrais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jei nagai ilgi tai eik paisyk- turesi ka grauzt paskui jei ka ax.gif
as patarciau per viduri siulu nusidaigstyt- pasidalint i keturias dalis, jei reik tankiau pasidaigstyk reikiamose vietose, susitvarkysi ir be piesimo
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 19, 19:57)
Parodau savo baigtą skirtuką:

Labai mielas 4u.gif

QUOTE(juratere @ 2009 09 19, 22:50)

Manau darbas tikrai vertas sugaišto laiko. 4u.gif
Man kažko pastaruoju metu labai lėtai siuvinėjasi per valandą vos 50 kryžiukų tepadarau doh.gif Tiesa pasakius anksčiau neskaičiuodavau, bet kažkaip greičiau man judėdavosi, o dabar taip lėtai ir atrodo nesunkų darbelį pasiėmus
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 09 19, 23:50)

VAuuuuu wub.gif Mano sėsė vos nuo kedės nenukrito, perduoda tau gražiausius žodžius wub.gif wub.gif
Atsakyti