Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(evers @ 2009 09 14, 19:40)
labuka...noriu parodyt ir as savo darbeli...siuvineju kryzeliu....
as tik pradedanti tai ...nepykit neteiskit jai kas netaip.....
mano mylimiausias...

Grazu !!! Tikrai labai dailus darbas !!! Saunuole !!! 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, aciu uz namucius mirksiukas.gif
mano mylimiausias...

na ir groziu tu cia prisiuvinejai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
mano mylimiausias...

Labai gražus thumbup.gif 4u.gif
Na va pasidairiau po jūsų grožius, ir einu toliau su nekantrumu laukti dienelės, kai vėl galėsiu paimt adatą į rankas ax.gif
Beje dideliausi sveikiniami Astuliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 14, 18:08)
Ant juodos medžiagos bent jau man ne taip gerai matosi skylutės. O kai šviesa iš dešinės krinta- tai dar ir ranka ją užstoji. O darbe pas mus trys sienos su langais, o ir stalinė lempa gera yra, tokia halogeninė, prie jos labai smagu siuvinėti.

kai siuvinėji ant juodos medžiagos, ant kelienu pasidėk baltą rankšluostuka, tada skylutės lengviau matysis, mano dukra taip siuvinėjo, net ir vakare gerai viskas matos mirksiukas.gif

o sau esu nusipirkus staline lempa su dienos šviesa, tai jokiu problemu nekyla siuvinėt net nakti biggrin.gif

Parodisiu savo dukros (14m.) baigta rožę wub.gif

user posted image
Atsakyti
Oho, Dzeine - nuostabu. Tikra auksaranke augini. Labai daili roze !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 09 15, 08:51)
kai siuvinėji ant juodos medžiagos, ant kelienu pasidėk baltą rankšluostuka, tada skylutės lengviau matysis, mano dukra taip siuvinėjo, net ir vakare gerai viskas matos  mirksiukas.gif

o sau esu nusipirkus staline lempa su dienos šviesa, tai jokiu problemu nekyla siuvinėt net nakti  biggrin.gif

Parodisiu savo dukros (14m.) baigta rožę  wub.gif

labas rytas kryžavotojos wink.gif pasiūlymą baltas rankšluostis ant kelių, reiks išmėgint dar šiandien mirksiukas.gif nes siuvinėju ant juodos kūdikio profilį..... O dukrytė tai tikra šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.S. Įdomu, kad atidarius galery.ru rodo tik tavo mėlynąją rožę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 09 15, 08:51)
Parodisiu savo dukros (14m.) baigta rožę  wub.gif

Kaip tikroviškai atrodo... Labai graži. wub.gif bigsmile.gif Ir dar ant juodos kanvos. blink.gif Siaubas, turbūt akis pražiūrėjo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 09 15, 08:18)
labas rytas kryžavotojos wink.gif pasiūlymą baltas rankšluostis ant kelių, reiks išmėgint dar šiandien  mirksiukas.gif nes siuvinėju ant juodos kūdikio profilį..... O dukrytė tai tikra šaunuolė  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
P.S. Įdomu, kad atidarius galery.ru rodo tik tavo mėlynąją rožę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif tai rodo tik tai, kas ikelta vakar biggrin.gif
4u.gif ačiū

QUOTE(cacukas @ 2009 09 15, 08:24)
Kaip tikroviškai atrodo...  Labai graži. wub.gif  bigsmile.gif Ir dar ant juodos kanvos.  blink.gif Siaubas, turbūt akis pražiūrėjo.  unsure.gif

4u.gif nu žinok buvo sunkiau, kol nesugalvojom po rėmu ant kelienu balto rankšluostuko patiest, o dar geras apšvietimas , tai ir vakarais siuvinėdavo thumbup.gif

2saulyte2 ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Man labai reikia Jūsų pagalbos :sos:Kur galima būtų pasižiūrėti ir atsirinkti DMC siūliukų numeriukus pagal pavadinimus (zwart, donkrebeige ir t.t.). Nežinau ar aiškiai parašiau blush2.gif
Atsakyti
Na darbų gražių tai tikrai šioje temoje netrūksta 4u.gif Šaunuolės visos mirksiukas.gif O idėja, kad siuvinėt ant juodos kanvos pasidejus baltą rankšluostį ant kelių tikrai gera thumbup.gif
Atsakyti
http://img151.images.../dsc03821p.jpg/

bandysiu dar karteli ideti sawo darbeli blush2.gif smile.gif

Laurukasr labai grazus darbelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivitalija: 15 rugsėjo 2009 - 09:41
kaip pasiilgau adateles.......... mirksiukas.gif
turiu maza klecka 2.gif kuris laisvo laiko nepalieka.....
dabar tik seile pavarvinu ka jau issiuvinejau...ir planus ateiciai kuriu... lens.gif mastau.gif
Atsakyti