Na taip ,išeina kad renkam ,tai kas lieka nuo eilinio siuvinio ,aš asmeniškai dabar turiu DMC,Anchor ir Ariadna siūlų ..bet ar tai blogai? juk jei pvz pamatysiu paveiskliuka kuris man patiks ir jis bus pvz Anchor siūlais siuvinėjamas,tai yra tikimybė ,kad kai kurių siūlų nebereiks pirkti,lygiai tas pats su kitom firmom ,niekada nežinai ,kokių siūlų prireiks
,aišku galima konvertuot,bet manau ,kad spalvos vistiek kažkiek skirsis nuo originalo konvertuojant ,aš linkusi siuvinėt tokiais kokius nurodo schema.pvz dabar jau siūlus esu susipirkusi keturiems paveiksliukams ,du iš jų yra Anchor ir du DMC.....taip ir kaupiasi siūlų atsargos
..be to manau ,kad kokį nors vaikišką paveiksliuką tikrai galima parinkti iš akies spalvas ,jis vistiek gerai atrodys,o ten kur reikalingi atspalviai,ir jie duoda didžiausia efektą ,ir net kai kur būna siuvinėjama vadinamuoju blendingu ,kai sumaišomi du skirtingų atspalvių siūlai ir siuvinėjama vienu kartu,tai ten jau būtina pasirinkt tokias palvas kokios nurodytos ,kitaip rezultatas nuvils ir bus gaila darbo...Na tiesiog aš taip manau ,gal kas kitaip ,bet tuo ir žavios esam kad turim savo nuomonę..
ps kai pirkau siūlus paskutiniam paveiksliukui tai užsakiau visus kokių reikia ,nežiūrėjau ,kas pas mane yra ,nes maniau ,kad dar neturiu tiek ,kad siūlų numeriai kartotųsi ,tai kai va dabar sukau siūlus ant ričių ,ir klijavau lipdukus su siūlų numeriukais ,tai supratau ,kad bent jau 6 spalvų siūlų galėjau nepirkti ,arba pirkti mažiau matkelių,nes jau pas mane tokios spalvos buvo ,dabar jau rekant siūlus sekančiam darbui reiks žiūrėt ,kokios mano atsargos ,gal kaskart pigiau atsieis tas malonumas
,nes jau turėsiu kai kurių spalvų,nemaniau ,kad taip greit ateis toks laikas ,nes spalį bus metai tik ,kaip siuvinėju