kristute as mielas darbelis
Beje pas mane ir buvo pasitaikę dimension OGOLD,tai imiau Kreiniko auksinį.
QUOTE(tute28 @ 2009 09 18, 22:36)
Aisku,supratau,kaip cia paciai nedaejo dekui
QUOTE(tute28 @ 2009 09 18, 21:36)
Tokiu neturiu, turiu tik DMC. Na, kadangi raso kad tas OGOLG yra Gold metallic, tai manau imsiu DMC E3821, nes prie jo irgi raso, kad gold Dar turiu dark gold ir kazkoki E677, toks nei sidabrinis nei auksinis
Ei, Auksarankės
Aš vėl ne visai į temą, bet turiu kokį pasiūlymą, kaip prasmingai pažymėti XX dieną, t.y. spalio 10. Netyčia radau forume tokią temą:
Gerumo virusiukas
Siūlau tą dieną išsiuvinėtus darbelius paskirti tam kilniam dalykui
Kokia būtų Jūsų nuomonė?
Aš vėl ne visai į temą, bet turiu kokį pasiūlymą, kaip prasmingai pažymėti XX dieną, t.y. spalio 10. Netyčia radau forume tokią temą:
Gerumo virusiukas
Kokia būtų Jūsų nuomonė?
zundyte>esu du darbus pradejusi, pirmasis jau eina i pabaiga, o antraji tik pradejau, kol neigriso sefas, tol siuvinesiu ji, kai jis pabos, reiks uzbaigti pirmaji. Taip pakaitom ir pabaigsiu.
QUOTE(vastulka @ 2009 09 19, 00:40)
Ei, Auksarankės
Gerumo virusiukas
Kokia būtų Jūsų nuomonė?
Gerumo virusiukas
Kokia būtų Jūsų nuomonė?
Na net nežinau, pirma galvojau kad tu nori čia imesti viena schema ir kad visos siuvinetumem, bet kai paspaudžiau ant nuorodos tai ne schema radau
Aš nieko prieš, reikia tik kitu nuomonės sulaukti
vivitalija, sveikinu, puikus darbelis! as tai netureciau tiek kantrybes...siuvineji siuvineji ir galo nesimato man matyt mazesni siuvinejimai geriau sekas. O tavo darbelis baigtas tikrai toks fainuolis
PS: smagu kad patiko mano lelyciuke
PS: smagu kad patiko mano lelyciuke
Merginos ir moteros, gal galit padėt surasti porą , šitam vyriškiui
http://www.luceel.ru...mg_nimue_52.jpg
Čia tėvui dovana jubiliejaus proga, o greit bus ir mamos jubiliejus, tai noriu sudaryt porelę man galva neišneša ką į poras. Turiu damų bet visai kitokio stiliaus (nors mamai patiko), yra keli paukščiukai (ir gi patinka), o Nimue fėjukės mamai per paprastos pasirodė (kažkada dariau tokią užslėptą apklausą )
http://www.luceel.ru...mg_nimue_52.jpg
Čia tėvui dovana jubiliejaus proga, o greit bus ir mamos jubiliejus, tai noriu sudaryt porelę man galva neišneša ką į poras. Turiu damų bet visai kitokio stiliaus (nors mamai patiko), yra keli paukščiukai (ir gi patinka), o Nimue fėjukės mamai per paprastos pasirodė (kažkada dariau tokią užslėptą apklausą )
Paslaptėle, smagu, kad pagaliau nusprendei čia prisijungti ir šaunu, kad įveikei savo pirmąjį darbelį labai dailus jis
trūksta žodžių tokiam grožiui, labai stilingas darbelis
puikiai pasidarbavai, labai gražu
tikrai neprisvilęs puikus darbelis
QUOTE(Dvi @ 2009 09 18, 01:03)
Dovana sūnėnui krikštynų proga - nuotraukų albumas.
trūksta žodžių tokiam grožiui, labai stilingas darbelis
QUOTE(Vivitalija @ 2009 09 18, 11:13)
Sweikos idedu sawo naujausia darbeli i foruma ka tik pabaigtas
puikiai pasidarbavai, labai gražu
QUOTE(kristute as @ 2009 09 18, 20:35)
ir mano pirmas darbelis, tikiuosi neprisviles
tikrai neprisvilęs puikus darbelis
Sveikos,
patarkit, kadangi mano patirtis netokia ir didziule. Noriu siuvineji MAIA hortenzijas. Orginale jos ant juodos 18 Aidos. Man noretusi ant rusvo lino. Kaip suprantu reiketu 36, bet tokio nelabai randu. Ar 36 ir 32 linai labai skiriasi? Kazin kaip butu ant 28 lino per viena siuliuka? Ir idomu, kokio dydzio tuomet gautusi paveiksliukas? (Kazkur maciau skaiciuokle, bet jau neberandu). O keliais siuliukais tuomet reiketu siuvineti?
patarkit, kadangi mano patirtis netokia ir didziule. Noriu siuvineji MAIA hortenzijas. Orginale jos ant juodos 18 Aidos. Man noretusi ant rusvo lino. Kaip suprantu reiketu 36, bet tokio nelabai randu. Ar 36 ir 32 linai labai skiriasi? Kazin kaip butu ant 28 lino per viena siuliuka? Ir idomu, kokio dydzio tuomet gautusi paveiksliukas? (Kazkur maciau skaiciuokle, bet jau neberandu). O keliais siuliukais tuomet reiketu siuvineti?
Sveiki, ir aš turiu klausimą - ar jūs, patyrusios siuvinėtojos, pastebėjote kokį nors skirtumą tarp Anchor ir DMC siūlų? Kuriuos geriau rinktis?