Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(GSS @ 2009 09 18, 12:01)
Sveikos,

aš dar visiškai "žalia" siuvinėjime  blush2.gif . Tik ką pradėjau savo pirmąjį darbelį. Ir iškart susidūriau su problema. Schemoje nurodyta spalva: "Anchor 701/ DMC 5282 - metallic gold". Parduotuvėje, kurioje prekiauja Anchor, teigė, kad tokio numerio palelėje netgi nėra... Schemos spausdinimo klaida? Ar šiaip kažko svarbaus nežinau?  g.gif

na Anchor 701 ir aš paletėje nerandu g.gif o gal DMC 701 ten turi būti? ar schema Anchor siūlams, bet tada kodėl DMC 5258 reikia... kažkaip nesuprantu, gal tu įmesk tą lentelę kur nurodyti siūliukai, mes pažvelgsim ir aiškiau tada bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 09 18, 15:04)
na Anchor 701 ir aš paletėje nerandu  g.gif  o gal DMC 701 ten turi būti? ar schema Anchor siūlams, bet tada kodėl DMC 5258 reikia... kažkaip nesuprantu, gal tu įmesk tą lentelę kur nurodyti siūliukai, mes pažvelgsim ir aiškiau tada bus  4u.gif

Radau aš per google.lt : Floss. Gold (E3821/5282) DMC.

O čia ir Anchor radau.

Matyt gal numeriukai keičiasi. g.gif
Atsakyti
As prie to paties apie metallic siulus blush2.gif Gal kuri zinot katra DMC numeriuka atitinka Dimensions 0G0LG? Atrodo kazkada jau klausiau bet lyg niekas neatsake g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 18, 15:18)
As prie to paties apie metallic siulus blush2.gif  Gal kuri zinot katra DMC numeriuka atitinka Dimensions 0G0LG?  Atrodo kazkada jau klausiau bet lyg niekas neatsake g.gif

Mano koverteris rodo, kad atitikmens nėra.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 18, 12:18)

Šis numeriukas atitinka: DMC E3821

Labai ačiū clap.gif. Beliko juos susiorganizuoti ir galėsiu užbaigti savo pirmąjį darbą smile.gif. Jau kaip nekantru rolleyes.gif

Atsakyti
zundyte, paukščiukas dekui jums labai labai smile.gif

jurateresiuvinejau sesiomis spalvomis smile.gif labai noreciau pamatyti ta darbeli tawo rolleyes.gif

zundytena kokius gerus keturis menesius, bet su pertraukomis blush2.gif
Atsakyti
merginos neplepėkit tiek baisiai daug doh.gif . pora mėnesių nesilankiau o jau galva įskaudo beskaitant temas verysad.gif
O dabar prie reikalo: kažkiek aš bandžiau konvertuotis Anchor spalvas Į DMC tai natūroj atspalviai nėra identiški, tik kelios spalvos iš 10 visai sutapo. Ar visi atspalviai skiriasi?
Atsakyti
ir mano pirmas darbelis, tikiuosi neprisviles ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristute as @ 2009 09 18, 19:35)
ir mano pirmas darbelis, tikiuosi neprisviles  ax.gif

Dailutis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute as @ 2009 09 18, 20:35)
ir mano pirmas darbelis, tikiuosi neprisviles  ax.gif

user posted image

tikrai grazus darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Merginos prasau jusu pagalbos 4u.gif
Ka reiskia: K Braid#4 032 Pearl
Atsakyti
Ingius,čia Kreinik metalizuoti. Pažėk siuv magijoj. Jie turi
Atsakyti