Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

aciuks.gif visoms
QUOTE(Murku-Burku @ 2009 09 18, 09:28)
norėjau paklausti, ar čia kaip įmautė ar kaip knyga apvilkta? ta prasme ar nusiema viršelis ar ne?

Viršelis ne aplankalas, jis nesusiūtas. Albumas pilnai aptrauktas ir nusiimti nenusiima.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 09 18, 01:03)
Dovana sūnėnui krikštynų proga - nuotraukų albumas.

wub.gif pasaka wub.gif

nepastebėjau, kad kryžiukai butų nelygus schmoll.gif thumbup.gif liuks pasidarbavai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 09 18, 09:44)
Viršelis ne aplankalas, jis nesusiūtas. Albumas pilnai aptrauktas ir nusiimti nenusiima.

aišku, man taip ir atrodė, tik pasitikslinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 09 18, 06:44)
aciuks.gif visoms

pabūsiu neoriginali ir pritarsiu - elegantiškas darbelis wub.gif
Atsakyti
Dvi, puikus darebelis. wub.gif
Atsakyti
As pabusiu dar neoriginalesne ir pritarsiu visoms: tikrai labai subtilus ir elegantiskas darbelis. Nors pas Dvi kiek prisimenu visu darbeliu toks imantrus stilius 4u.gif
Atsakyti
Sweikos idedu sawo naujausia darbeli i foruma ka tik pabaigtas

http://img410.images.../dsc03825o.jpg/

priklijavau prie sienos, kad viska matytumete 4u.gif 4u.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivitalija: 18 rugsėjo 2009 - 10:16
QUOTE(Vivitalija @ 2009 09 18, 10:13)
Sweikos idedu sawo naujausia darbeli i foruma ka tik pabaigtas

http://img410.images.../dsc03825o.jpg/

priklijavau prie sienos, kad viska matytumete 4u.gif  4u.gif  blush2.gif  blush2.gif

Koks grožis. wub.gif
Atsakyti
dar pati atsidziaugti negaliu nes labai ilgai dariau ji smile.gif aciu uz pagyrimus
Atsakyti
Dvi, aš vis dar negaliu atsižiūrėti į tavo albumą wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vivitalija ,puiku thumbup.gif ,kiek laiko siuvinėjai ,jei manai ,kad ilgai? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš dar visiškai "žalia" siuvinėjime blush2.gif . Tik ką pradėjau savo pirmąjį darbelį. Ir iškart susidūriau su problema. Schemoje nurodyta spalva: "Anchor 701/ DMC 5282 - metallic gold". Parduotuvėje, kurioje prekiauja Anchor, teigė, kad tokio numerio palelėje netgi nėra... Schemos spausdinimo klaida? Ar šiaip kažko svarbaus nežinau? g.gif
Atsakyti