Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(Paslaptele @ 2009 09 17, 22:01)
Labas vakarėlis visoms  4u.gif
Siuvinėjime aš dar naujokė. Bet turėjau TOOOKIĄ svajonę kada nors to išmokti  blush2.gif
Na ir ką, paskaitinėjau jūsų temas, pasiieškojau schemučių ir šiandien pagaliau pabaigiau savo pirmą darbelį  bigsmile.gif 
Dabar ieškau dar kažko, nes tikrai užsikabliavau. Jau kaip ir turiu numačiusi ką norėčiau. Bet dabar klausimas - kai jūs pradedat siuvinėti, jūs apsiūnat medžiagos kraštelius? Nes aš pradėjau pirmą savo darbelį siuvinėti ant AIDOS, tai krašteliai pradėjo irti, tai apsiuvau... Kaip jūs darot??
Ačiū už atsakymą  4u.gif

Vienos apsiuna, bet daug darbo, kitos naudoja toki specialu standikli medziagai, dar kitos aptepa krastelius lipalu, paskui jis issiplauna. As asmeniskai apklijuoju lipnia juosta, nzn kaip tiksliai jinai vadinasi, statybine apsaugine galbut blush2.gif

Prasom pasirodyti su darbeliu 4u.gif
Atsakyti
Smagu,Paslaptėle ,kad prisijungei ,mano svajonė irgi buvo kaip tavoji ,gal dešimt metų norėjau siuvinėt ir niekaip nepadėdavau blush2.gif ,o va jau bus metai greit ,kaip siuvinėju ir nežadu sustot lotuliukas.gif ,planų milijonas doh.gif ,pasirodyk darbelį ,čia mes labai smalsios mirksiukas.gif .o kraštams būna toks kraštų standiklis,bet man dar neteko naudot ,kažkaip daugiau ant geros aidos siuvinėju tai ji standi ir nelabai yra tie kraštai ,viena mergaitė čia apklijuoja kraštelius lipnia juosta ,tokia kur pusiau popierinė,taip pat galiam paprastu lipalu aptepti ,jis sustingsta ir neyra medžiaga.aišku galima ir apsiūti ,bet mašinos neturiu tokios,o rankomis tai tingiu siūt lotuliukas.gif ..va dabar siuvinėju pirmą kartą ne ant aidos tai yra daug daugiau ,matyt teks pirkt tą kraštų standiklį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 17, 22:10)
Vienos apsiuna, bet daug darbo, kitos naudoja toki specialu standikli medziagai, dar kitos aptepa krastelius lipalu, paskui jis issiplauna. As asmeniskai apklijuoju lipnia juosta, nzn kaip tiksliai jinai vadinasi, statybine apsaugine galbut  blush2.gif

Prasom pasirodyti su darbeliu  4u.gif

Beje, dėl lipnios juostos tai idėja thumbup.gif Pamėginsiu ir aš taip smile.gif Ačiū.
Tuoj pamėginsiu pasirodyti blush2.gif
Beje, aš ir jūsų čia darbelių TIEK prisižiūrėjau, akys raibsta. Nu man taip gražu, negaliu wub.gif wub.gif
Dabar va dar 1 grožį radau wub.gif Turiu prisikaupusi nurodų smile.gif Pusė iš jų nebeveikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Zundyte, tai ir aš panašiai smile.gif Vis pasvajodavau, tik nežinojau nuo ko pradėti. Tai gerai, kad atsitiktinai radau SM skyrelį. Nu, galvoju, pabandysiu. Dar vyras pasišaipė, kad vistiek nesiuvinėsiu smile.gif O dabar pats sako - kaip gražu smile.gif

Bandau įdėti darbelį, bet jis tooks didelis gaunasi smile.gif Tuoj pamėginsiu sumažinti smile.gif Ar nieko tokio, jei jis didelis bus?? Bijau kad daug vietos užims...
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2009 09 17, 21:39)
Zundyte, tai ir aš panašiai  smile.gif  Vis pasvajodavau, tik nežinojau nuo ko pradėti. Tai gerai, kad atsitiktinai radau SM skyrelį. Nu, galvoju, pabandysiu. Dar vyras pasišaipė, kad vistiek nesiuvinėsiu  smile.gif  O dabar pats sako - kaip gražu smile.gif

Bandau įdėti darbelį, bet jis tooks didelis gaunasi  smile.gif  Tuoj pamėginsiu sumažinti smile.gif Ar nieko tokio, jei jis didelis bus?? Bijau kad daug vietos užims...

Gali įdėti tik nuorodą, jei nepavyksta sumažinti.

Sveika prisijungus. 4u.gif
Atsakyti
Čia ne mano siuvinėta, čia paveikslėlis. Mano labai jau didelis gaunasi doh.gif
user posted image

Florestina 4u.gif Ačiū už šiltą priėmimą 4u.gif
Atsakyti
Na ir naujokės doh.gif ,tokie darbai nuo pirmo karto ,tai kas bus po 10 metų siuvinėjimo? labai gražu thumbup.gif wub.gif
aš nuotraukas per www.radikal.ru keliu ,niekada jokių problemų nebuvo ,paveikslėlis automatiškai sumažinamas,jei rusiškai supranti ,tai dėk per tą puslapį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 17 rugsėjo 2009 - 21:59
QUOTE(Paslaptele @ 2009 09 17, 21:52)
Čia ne mano siuvinėta, čia paveikslėlis. Mano labai jau didelis gaunasi  doh.gif

Florestina  4u.gif Ačiū už šiltą priėmimą  4u.gif

Nu jo, čia tai darbelis. thumbup.gif
Atsakyti
swoon.gif bet naujokes ziuriu griebia jauti uz ragu. Kokio dydzio jis? labai grazus atrodo wub.gif Bet norisi tikra apziureti, imesk pacia nuoroda savo darbelio, jei neiseina sumazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 17, 22:57)
Na ir naujokės doh.gif  ,tokie darbai nuo pirmo karto ,tai kas bus po 10 metų siuvinėjimo? labai gražu thumbup.gif  wub.gif
aš nuotraukas per www.radikal.ru keliu ,niekada jokių problemų nebuvo ,paveikslėlis automatiškai sumažinamas,jei rusiškai supranti ,tai dėk per tą puslapį  mirksiukas.gif

Jo, aš per radikalą ir kėliau doh.gif Gal toks didelis gaunasi, nes iš arti fotkinau g.gif
Man šitas paveikslėlis irgi labai mielas pasirodė. Ai, sunkus kaip pirmam kartui, buvo kurį laiką padėtas į šalį, bet noras pabaigti nugalėjo viską blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2009 09 17, 22:08)
Jo, aš per radikalą ir kėliau  doh.gif Gal toks didelis gaunasi, nes iš arti fotkinau  g.gif
Man šitas paveikslėlis irgi labai mielas pasirodė. Ai, sunkus kaip pirmam kartui, buvo kurį laiką padėtas į šalį, bet noras pabaigti nugalėjo viską  blush2.gif

Jei per radikalą keli, tai nukopijuok adresą po trečia eilute (ta raudona) ir įkelk į forumą, jis bus mažas ir bus galima pasididinti.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 17, 23:00)
swoon.gif bet naujokes ziuriu griebia jauti uz ragu. Kokio dydzio jis? labai grazus atrodo  wub.gif Bet norisi tikra apziureti, imesk pacia nuoroda savo darbelio, jei neiseina sumazinti  mirksiukas.gif

Nedidelis. 60x92 kryželių. Nežinau ar suprantamai parašiau blush2.gif
user posted image
Atsakyti