Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 17, 17:10)
reikėjo pasukt medžiagą ir būtų kvadratiniai gavęsi  mirksiukas.gif

Nesigavo. Sukinek kaip nori doh.gif
Jei siandien-ryt pabaigsiu, parodysiu kas gavosi.
Atsakyti
keista, man visad gaudavosi. Lauksim pasirodant
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 09 17, 17:07)
Isabelle Vautier Sur un nuage. Siuvinėta ant ewo, kol kas neapiforminta. Žadu daryti pagalvėlę, bet kadangi jos bus kelios šiek tiek panašios, tai noriu siti vienu metu, kad po to labai nesiskirtų.

Wow - fantastika !!! Kaip dailu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 17 rugsėjo 2009 - 16:19
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 17, 18:10)
reikėjo pasukt medžiagą ir būtų kvadratiniai gavęsi  mirksiukas.gif

kaip suprasti "pasukti medziaga"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2009 09 17, 17:21)
kaip suprasti "pasukti medziaga"?  blush2.gif

tiesiogiai suprast lotuliukas.gif

kur buvo viršus - apačia, pasukus gaunas kairė - dešinė ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Visų pirma sveikinu Astulia su džiaugsmeliu 2.gif 4u.gif

Visų darbeliai nuostabūs:skirtukai, knygutės, paveikslai ir paveiksliukai, pagalvėlės thumbup.gif 4u.gif Visoms po 4u.gif

O aš užbaigiau metrikiuką. Labai skubėjau, nes laikas spaudžia, tai kažkaip nelabai man patiko mėlynos spalvos g.gif Kažkaip nesusiderino g.gif Bet aš konverteri naudojau ir gal per skubėjima ne taip suspaudžiau doh.gif Ir rėminau i rėmeli koki namie radau blush2.gif Bet gal labai smarkiai neišpeiksit ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arveda: 17 rugsėjo 2009 - 17:33
taikrai paneles, viena kazkuri gera klausima uzdave o kur galima butu nusipirkt magnetuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 17, 12:20)
pasirodau kokiam etape mano kryžiavojimas ,nedaug pasistūmėjau per mėnesį -kaip nebūtų keista ,per atostogas visai neturėjau laiko tam... lotuliukas.gif ,na dabar jau atsiimsiu blush2.gif

bigsmile.gif as siandien schema atsispauzdinau, tokios man grazios tos gelytes wub.gif pasidejau prie ateities planu biggrin.gif

O del lino, tai as irgi nelabai pataikiau nusipirkt, nes siuvinejant per 3 siulus gaunasi truputi smulkiau nei 11 aida, o jei per 2 siulus tai panasiai kaip aida 20, reikia vienu siulu siuvinet biggrin.gif bet nieko, gyveni ir mokaisi ax.gif bandysiu DMC lino nusipirkt, tik kad kaina tai jau didoka sakyciau g.gif

O magnetuku nebuna senukuose? g.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai ir procesiukai wub.gif wub.gif wub.gif Šaunuolės.
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2009 09 17, 19:32)
Sveikutės  4u.gif

Visų pirma sveikinu Astulia su džiaugsmeliu  2.gif  4u.gif 
Visų darbeliai nuostabūs:skirtukai, knygutės, paveikslai ir paveiksliukai, pagalvėlės  thumbup.gif  4u.gif  Visoms po  4u.gif 

O aš užbaigiau metrikiuką. Labai skubėjau, nes laikas spaudžia, tai kažkaip nelabai man patiko mėlynos spalvos  g.gif  Kažkaip nesusiderino  g.gif  Bet aš konverteri naudojau ir gal per skubėjima ne taip suspaudžiau  doh.gif  Ir rėminau i rėmeli koki namie radau  blush2.gif  Bet gal labai smarkiai neišpeiksit  ax.gif 

Oi kaip gražuuu wub.gif wub.gif Vienas iš mano megstamiausiu metriku wub.gif

O aš sujum nebespėju, bet sąžiningai prisipažystu kad bent jau po pusvalandi šiam reikalui skiriu rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 17, 20:47)
O aš sujum nebespėju, bet sąžiningai prisipažystu kad bent jau po pusvalandi šiam reikalui skiriu  rolleyes.gif  rolleyes.gif

O ką siuvinėji dabar?

O aš net neprisėdau, šiandien namie skelbėm karą tarakonam (ačiū naujiem kaimynam)- tai buvo darbelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 17 rugsėjo 2009 - 20:52
Labas vakarėlis visoms 4u.gif
Siuvinėjime aš dar naujokė. Bet turėjau TOOOKIĄ svajonę kada nors to išmokti blush2.gif
Na ir ką, paskaitinėjau jūsų temas, pasiieškojau schemučių ir šiandien pagaliau pabaigiau savo pirmą darbelį bigsmile.gif
Dabar ieškau dar kažko, nes tikrai užsikabliavau. Jau kaip ir turiu numačiusi ką norėčiau. Bet dabar klausimas - kai jūs pradedat siuvinėti, jūs apsiūnat medžiagos kraštelius? Nes aš pradėjau pirmą savo darbelį siuvinėti ant AIDOS, tai krašteliai pradėjo irti, tai apsiuvau... Kaip jūs darot??
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti