Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(zundyte @ 2009 09 17, 12:20)
pasirodau kokiam etape mano kryžiavojimas ,nedaug pasistūmėjau per mėnesį -kaip nebūtų keista ,per atostogas visai neturėjau laiko tam... lotuliukas.gif ,na dabar jau atsiimsiu blush2.gif

labai gražus darbelis bus

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 09 17, 12:55)
Atspėkit kas čia bus 4u.gif

drakoną tongue.gif nors mačiau jau irgi kažkas rašė, bet pirma mintis buvo
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 17, 13:20)
doh.gif net tokia mintis nekilo doh.gif
Dabar atsisedus suskaiciavau- nu akurat!!!!! doh.gif 15x18 i cm verysad.gif pyyyppppttttt...... cool.gif
Viskas, as "visas piktas", belieka ryt vaziuot DMC lino verysad.gif vat ir "pirk preke lietuviska".... doh.gif

kam iš karto nervintis... imi adatą su siūlu ir kur nors lino kampe prikryžiavoji - 3x3, 4x4, 3x4, 4x3 - pamatysi, kurie kryžiukai yra kvadratiniai, taip ir kryžiavoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 17, 13:20)
doh.gif net tokia mintis nekilo doh.gif
Dabar atsisedus suskaiciavau- nu akurat!!!!! doh.gif 15x18 i cm verysad.gif pyyyppppttttt...... cool.gif
Viskas, as "visas piktas", belieka ryt vaziuot DMC lino verysad.gif vat ir "pirk preke lietuviska".... doh.gif

turesi progos kazka pasisiut mirksiukas.gif , siuvinejimui gero nusipirksi lino, o sita kaip siuvinio pagrinda sunaudosi.
galima gi nediduka paveiksliuka pasiuvinet ir pamegint kad ir kokia knygele aplenkt ar dovanu maiseli pasiut, na Kaledoms pravers visokie niekuciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 09 17, 13:42)
kam iš karto nervintis... imi adatą su siūlu ir kur nors lino kampe prikryžiavoji - 3x3, 4x4, 3x4, 4x3 - pamatysi, kurie kryžiukai yra kvadratiniai, taip ir kryžiavoji mirksiukas.gif

Logiska bigsmile.gif bet ir taip yra ka veikt ant lino kryzavojant, o jei cia dar pradet skaiciuot 3x4 tai isvis gun_rifle.gif
Nu ne, siuvinejimas turi teikt malonuma, o ne pastovu galvojima- dabar 3 ar 4...
Tiesa sakant man tai yra savotiska relaksacija, netgi meditacija- labai gerai darbines ir kitokios mintys deliojasi kai siuvineju, tad tuo metu visai nesinori dali smegenu ijunkt papildomam skaiciavimui...... g.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 17, 14:17)
turesi progos kazka pasisiut  mirksiukas.gif , siuvinejimui gero nusipirksi lino, o sita kaip siuvinio pagrinda sunaudosi.
galima gi nediduka paveiksliuka pasiuvinet ir pamegint kad ir kokia knygele aplenkt ar dovanu maiseli pasiut, na Kaledoms pravers visokie niekuciai smile.gif

Ta pati pamaniau- isnaudosiu smulkmenoms arba vaikams i mokykla vis po biski isdalinsiu bigsmile.gif
Atsakyti
vakar buvau klaipedoj... zardej pirkau medziagos ir pamirsau paklaust ar turi plastikines kanvos jie doh.gif gal zinot ?
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 17, 15:03)
vakar buvau klaipedoj... zardej pirkau medziagos ir pamirsau paklaust ar turi plastikines kanvos jie  doh.gif  gal zinot ?

Sveika, nepatinka man Žardės plastikinė kanva..... schmoll.gif schmoll.gif Ji kažkokia stambi, palyginus su ta, kur pirkau iš siuvinėjimo magijos, tai kaip drambliai tos skylės lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pamėginsiu nufotkint ir įdėt palyginimui
user posted image Čia gal geriau matysis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 17 rugsėjo 2009 - 15:16
QUOTE(zundyte @ 2009 09 17, 12:20)
pasirodau kokiam etape mano kryžiavojimas ,nedaug pasistūmėjau per mėnesį -kaip nebūtų keista ,per atostogas visai neturėjau laiko tam... lotuliukas.gif ,na dabar jau atsiimsiu blush2.gif

Grazu !!! Atostogos juk ir skirtos poilsiui - pailsejai, o dabar galesi kibti ir i darbus ir i siuvinejima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 09 17, 16:05)
Sveika, nepatinka man Žardės plastikinė kanva.....  schmoll.gif  schmoll.gif  Ji kažkokia stambi, palyginus su ta, kur pirkau iš siuvinėjimo magijos, tai kaip drambliai tos skylės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Pamėginsiu nufotkint ir įdėt palyginimui

oho.... kaip drambliai tos skyles blink.gif hm... zadu raideles siuvinet ir magnetukus daryt ... gal zinot kur magnetuku gaut? blush2.gif
Atsakyti
Gražūs visi darbeliai ir procesai juda pirmyn. wub.gif

Man tėvas nupirko halogeninę lemputę į mano stalinę lempą, kad lengviau būtų šviesiau būtų siuvinėti. Gal vojau baigsiu naktį skirtuką, bet kur tau, kai prasidėjo perkūnija ( o tada kaip ant tyčių dar ir atskridimai prasideda)- tai ir apsikasiau darbais (sunkus tas oro uosto meteorologo darbas, ale pasiuvinėt galima). Nieko, šeštadienį pabaigsiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 17, 16:18)
oho.... kaip drambliai tos skyles  blink.gif  hm... zadu raideles siuvinet ir magnetukus daryt ... gal zinot kur magnetuku gaut?  blush2.gif

Nu gal posakis "kaip drambliai" mažumėlę pergriežtai pasakyta biggrin.gif Bet dabar ją naudosiu tik skirtukų pakietiniimui (kažkuri iš siuvinėtojų taip darė, tai va ir aš nusprendžiau ją taip sunaudot... ) Nes siuvinėt nebent trim siuliukai g.gif g.gif
Atsakyti
Isabelle Vautier Sur un nuage. Siuvinėta ant ewo, kol kas neapiforminta. Žadu daryti pagalvėlę, bet kadangi jos bus kelios šiek tiek panašios, tai noriu siti vienu metu, kad po to labai nesiskirtų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 09 17, 13:05)
O siulu skaicius i ploti ir i auksti 1cm vienodas? Ar bus kryziukai kvadratiniai? As nusipirkus irgi lietuvisko, atrode nieko, bus vienodi, o kai pradejau siuvineti, tai gavosi istesti.

reikėjo pasukt medžiagą ir būtų kvadratiniai gavęsi mirksiukas.gif

Isabelle Vautier Sur un nuage wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti