Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 16, 17:04)
pabaigiau nemaza darbeli
Mirabilia Atene

Nerasiu tinkamų žodžių tavo gražiui apibūdint wub.gif , manau ir pačios širdis spurda iš džiaugsmo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Bet Jūs ir duodat blink.gif blink.gif blink.gif .
Trūksta žodžių bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .
KOKIE GROŽIAI wub.gif wub.gif wub.gif
thumbup.gif clap_1.gif thumbup.gif clap_1.gif thumbup.gif
Visoms daug daug 4u.gif wub.gif
Atsakyti
pasirodau kokiam etape mano kryžiavojimas ,nedaug pasistūmėjau per mėnesį -kaip nebūtų keista ,per atostogas visai neturėjau laiko tam... lotuliukas.gif ,na dabar jau atsiimsiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 17, 11:20)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
zundyte, labai labai grazu bus 4u.gif

O as siandien nusipirkau lino lietuvisko lotuliukas.gif staltiesei (anadien rodziau kokia planuoju....). Taigi, kazkas domejosi kainomis. Lietuviskas linas bent jau Vilniuje H.Manto g. nuo 12 iki 18 lt/m (plotis 150cm). Tai vaaaa...... yra dar ir atraizu, bet man jos pasirode labai "skystos", tos po 7 lt/m doh.gif As nusipirkau ta kurio tekstura man labiausiai patiko galvojant apie naudojima staltiesei, emiau po 16lt/m.
Nagai niezti reiks siandien bandyt vakare kryzavot..... mirksiukas.gif

Beje, ne i tema, bet.... merginos, ar kuri bandet siuvinet ant lietuviskos kanvos? g.gif As senai zinojau kad ji tokia yra ir ciupinejau ne karta, bet kazkaip pamirsus buvau. O siandien po akimis pasimaise tai dar apziurejau. Ale skystumas tai neispasakytas jos doh.gif neisivaizduoju keliais siuliukais siut reiktu ir ar nesimatytu tarpeliu tarp kryziuku doh.gif pasidalinkit patirtim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 17, 12:33)

Beje, ne i tema, bet.... merginos, ar kuri bandet siuvinet ant lietuviskos kanvos? g.gif  As senai zinojau kad ji tokia yra ir ciupinejau ne karta, bet kazkaip pamirsus buvau. O siandien po akimis pasimaise tai dar apziurejau. Ale skystumas tai neispasakytas jos doh.gif  neisivaizduoju keliais siuliukais siut reiktu ir ar nesimatytu tarpeliu tarp kryziuku doh.gif  pasidalinkit patirtim drinks_cheers.gif

as siuvinejau ... siuvinejau 2 gijom nes tada dar "zalia buvau " ... bet reiktu 3 maziausiai ... skysta labai ... tai pirma medziaga mano ... kai paemiau dmc aida tai nuo lietuviskos "vemti" norisi biggrin.gif va cia ant lietuviskos ... user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 17, 12:42)
kai paemiau dmc aida tai nuo lietuviskos "vemti" norisi biggrin.gif 

Vat vat ta pati pamaniau.... doh.gif

Ir dar, kuri siuvinejot daugiau ant lino? Biski susimeciau.... pirma viskas ok buvo, o dabar nebezinau..... g.gif darbaknyge kai siuvau ten i 1cm ejo 11 siuleliu lino, o sikart staltiesei paemiau smulkesni lina (kazkaip net nepamaciau parduotuvej to....nes ten kur 11/cm labai jau retas buvo.... vos ne marle doh.gif ) eina 15 i 1 cm.... reiks vakare bandyt ka daryt ar imt 2x2 siulus (kaip anakart) kryziukui ar bandyt 3x3..... g.gif minciu turit? bigsmile.gif
Atsakyti
Gražūs darbeliai thumbup.gif

Atspėkit kas čia bus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 17, 12:33)
Lietuviskas linas bent jau Vilniuje H.Manto g. nuo 12 iki 18 lt/m (plotis 150cm). Tai vaaaa......

O siulu skaicius i ploti ir i auksti 1cm vienodas? Ar bus kryziukai kvadratiniai? As nusipirkus irgi lietuvisko, atrode nieko, bus vienodi, o kai pradejau siuvineti, tai gavosi istesti.
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 09 17, 12:55)
Gražūs darbeliai thumbup.gif

Atspėkit kas čia bus 4u.gif

Kinų drakoša iš žurnalo "Siuvinėju kryželiu" Nr.3 ax.gif

Beje aš ant tokios pat spalvos kanvos siuvinėju kitą paveiksliuką iš lygiai to pačio žurnalo. Vakar dar tik pradėjau ir tik pusvalanduką pakryžiavojau, tai nėra ką rodytis, bet jau kai kas matysis pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurukasr: 17 rugsėjo 2009 - 12:08
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 17, 13:06)
Kinų drakoša iš žurnalo "Siuvinėju kryželiu" Nr.3  ax.gif

Aga drinks_cheers.gif
Sugalvojau siuvinėt ant tamsesnio audinio...
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 09 17, 13:05)
O siulu skaicius i ploti ir i auksti 1cm vienodas? Ar bus kryziukai kvadratiniai? As nusipirkus irgi lietuvisko, atrode nieko, bus vienodi, o kai pradejau siuvineti, tai gavosi istesti.

doh.gif net tokia mintis nekilo doh.gif
Dabar atsisedus suskaiciavau- nu akurat!!!!! doh.gif 15x18 i cm verysad.gif pyyyppppttttt...... cool.gif
Viskas, as "visas piktas", belieka ryt vaziuot DMC lino verysad.gif vat ir "pirk preke lietuviska".... doh.gif
Atsakyti