sveikutes
rodau savo megztuka, toki pat ir dukriukui mezgiau. tik jau ipusejus supratau kad gelytes pagal schema mazesnes turejo but, nes is blogosios puses viska taip pat ismegzdavau.tai gavosi milziniskos geles.
nes vis pas jus ateinu paskaitau o pasirodyt nedristu
KRISTINA A-A
Labai grazus megztukas ir man tos geles graziai ziurisi
Labai grazus megztukas ir man tos geles graziai ziurisi
*MONAMI* zinule Ave M diudas ačiū už gražius žodžius
Raštas labai paprastas mezgiau iš šono tai yra nuo rankoves iki kitos rankoves placias pynes tarpe blogos akys ir visas menas.
Siulai taip pat paprasti pigus,(pavadinima tuoj surasiu) nes mano kame nelabai pasirinkimo rudos spalvos buvo, bet man visai patiko tikiuosi greitai nesusivels.
Raštas labai paprastas mezgiau iš šono tai yra nuo rankoves iki kitos rankoves placias pynes tarpe blogos akys ir visas menas.
Siulai taip pat paprasti pigus,(pavadinima tuoj surasiu) nes mano kame nelabai pasirinkimo rudos spalvos buvo, bet man visai patiko tikiuosi greitai nesusivels.
QUOTE(krislelis:) @ 2009 11 30, 08:24)
Va čia rusaičių megztas
QUOTE(Jovela @ 2009 11 29, 16:54)
Liemene šilata ir minkšta
labai grazu ir siltai atrodo ir spalvyte tokia sokoladine
QUOTE(Krirma @ 2009 11 30, 11:59)
labai grazu ir siltai atrodo ir spalvyte tokia sokoladine
Ačiū
QUOTE(Kristina A-A @ 2009 11 30, 00:49)
sveikutes
rodau savo megztuka, toki pat ir dukriukui mezgiau. tik jau ipusejus supratau kad gelytes pagal schema mazesnes turejo but, nes is blogosios puses viska taip pat ismegzdavau.tai gavosi milziniskos geles.
Labai grazu,o geles tokios israiskingos.
QUOTE(Kristina A-A @ 2009 11 29, 23:49)
sveikutes
rodau savo megztuka,
rodau savo megztuka,
tai ko nedristi? juk nuostabiai isejes megstukas