VILIUTEEE visi jusu darbai nuostabus, o sio megstuko modeliukas labai originalus ir grazus
Viliuteee koks grozis , kaip ir visi kiti jusu darbai . Lenkiu galva pries Jusu talenta !!!
Man labai labai sitas megztukas . Gal ir tau tiks ir patiks . Jei ka galiu imest nuoroda. MEGZTUKAS
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 25, 16:01)
Merginos , reikia pagalbos. Baigiau visus mezginius ir laukia laisvas savaitgalis. Noriu modeliuko su kimono rankovemis. Gali buti 3/4 rankovemis, toks alia "laivelio" kaklu. Gal kuri turite ka nors panasaus savo archyvuose, kad butu su shemute, o gal koki saita parasykite, tada pati paieskosiu. Aciu.
Man labai labai sitas megztukas . Gal ir tau tiks ir patiks . Jei ka galiu imest nuoroda. MEGZTUKAS
QUOTE(jurgitasta @ 2009 11 25, 20:09)
Viliuteee koks grozis , kaip ir visi kiti jusu darbai . Lenkiu galva pries Jusu talenta !!!
Sveikos. jurgitasta, imesk nuoroda, pastudijuosiu. Radau viena (preitoje temoje nagrinejote), kazkas panasaus tik rastuotas smarkiai. Nu noriu tokio, kuris lasinukus dengtu :-) Aciu jurgitasta.
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 26, 11:04)
Sveikos. jurgitasta, imesk nuoroda, pastudijuosiu. Radau viena (preitoje temoje nagrinejote), kazkas panasaus tik rastuotas smarkiai. Nu noriu tokio, kuris lasinukus dengtu :-) Aciu jurgitasta.
Stai cia isnarstytas sitas modeliukas . Sekmes darbuose
VILIUTEEE
Megztukas labai grazus ir idomus modeliukas
Megztukas labai grazus ir idomus modeliukas
turiu klausimuką
sakykit, o kaip jūs susiuvat mezginukus? paprasta adata ar siuvimo mašina? jei adata, tai kokį siūliuką naudojat ir kaip siuvat? o apnert vašeliu po susiuvimo ar prieš susiuvimą?
sakykit, o kaip jūs susiuvat mezginukus? paprasta adata ar siuvimo mašina? jei adata, tai kokį siūliuką naudojat ir kaip siuvat? o apnert vašeliu po susiuvimo ar prieš susiuvimą?
Siuvu rankom, tuo pačiu siūlu, kuriuo mezgu. Iš geros pusės, nematoma siūle:
10 pav.:
Pečius 6 pav:
10 pav.:
Pečius 6 pav:
QUOTE(niuma @ 2009 11 28, 15:48)
Siuvu rankom, tuo pačiu siūlu, kuriuo mezgu. Iš geros pusės, nematoma siūle:
10 pav.:
Pečius 6 pav:
10 pav.:
Pečius 6 pav:
dėkui , mėginsiu, nes aš tai kai susiuvu tai ten taip negražiai gaunasi.