QUOTE(AveM @ 2009 11 13, 21:36)
Mano puse darbelio,dar truksta apdailos ir rankoviu.
Be galo gražu O koks čia raštelis?
QUOTE(AveM @ 2009 11 13, 22:50)
Cia pynute is trylikos akiu.Jei noresi megzti,tai paaiskinsiu issamiai.
AveM, labai grazus darbukas Super pyne. Mane schemute irgi pradziugintu O kokiu rasteliu bus rankoves, pynes, paprastas lygus ar kazkas kito? Ir laukiu nesulaukiu viso rezultato ant modelio
QUOTE(AveM @ 2009 11 14, 00:43)
Rankoves bus tokiu paciu rasteliu.
Atrodo supratau Ta pynutė viena į vieną pusę sukasi, kita šalia jos - į kitą. Bet kodėl iš 13 akių, t.y. nelyginis akių skaičius? Aš irgi toooookio grožio noriu...
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2009 11 14, 09:56)
Atrodo supratau Ta pynutė viena į vieną pusę sukasi, kita šalia jos - į kitą. Bet kodėl iš 13 akių, t.y. nelyginis akių skaičius? Aš irgi toooookio grožio noriu...
todel, kad viena akis eina tarp tu dvieju inuviu, kuriu plotis po 6 akis. lb gerai nuotraukytej matosi
QUOTE(mildė @ 2009 11 13, 19:19)
labai grazus darbelis. O sakykit ar mezget pagal "mezginiu pasaulio" zurnaliuke esancia schema? As jau ziurineju i ta boleriuka kiekviena vakara ir vis nesiryztu pameginti... Tame brezinyje man atrodo kad neteisngai aprasyta, ten kur rankovems reikia prideti akis, kazkaip pergreitai. Ar ne taip?
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2009 11 14, 10:56)
Teisingai,trys i desine trys i kaire.Tarp siu pynuciu mezgama viena gera,va todel taip idomiai ir atrodo sios pynutes.
O kas nesigavo Viskas dailu gražu
QUOTE(laumar @ 2009 11 14, 16:39)
O kas nesigavo Viskas dailu gražu
net nežinau čia tipo bolero turėjo būt, bet išėjo trumpas megztukas seniai kažkada mezgiau kelis megztinius, pamiršus, šis iš galvos, be jokių brėžinių ar iškarpų gimė. raštelį ir pati sumąsčiau. pasitreniravimui, žingsniuot norisi link suknelės.
dėkui už įvertinimą