QUOTE(plateau @ 2009 11 10, 21:13)
Kaip man jis patiko,gal kas turi lietuviska aprasyma ,nes su anglu man sunku bus.
QUOTE(bazuka @ 2009 11 10, 09:31)
Ačiū širdingai už nuorodas , gražių dalykėlių prisižiūrėjau, bet vat tokio kokio ieškau ir neradau
QUOTE(laumar @ 2009 11 11, 17:08)
Rodau savo pirmą blyną su mahera Mezgiau su vienos forumietės pagalba
Prieš pora mėnesių net nedrįsau svajoti, kad galėčiau tokį numegzti, o prireikė tik labai daug noro ir šiek tiek pagalbos Už kurią esu labai dėkinga vienai superinei mezgėjai
Prieš pora mėnesių net nedrįsau svajoti, kad galėčiau tokį numegzti, o prireikė tik labai daug noro ir šiek tiek pagalbos Už kurią esu labai dėkinga vienai superinei mezgėjai
superiskai fantsatiskai perkiek laiko? ar teisingai supratau kad per 2 men? kiek laiko per diena tam skirdavai??? vis meginu isidrasinti... bet niekaip nepasiryztu sitam zingsniui...
[quote=Viliuteee,2009 11 11, 18:12]
[quote=laumar,2009 11 11, 17:08]
puikus sijonas
Ir spalva labai miela
[/quote]
Viliuteee Iš tokio profo išgirsti tokius žodžius labai labai smagu, AČIŪ
[quote=Zuviukas:),2009 11 11, 18:15]
superiskai fantsatiskai perkiek laiko? ar teisingai supratau kad per 2 men? kiek laiko per diena tam skirdavai??? vis meginu isidrasinti... bet niekaip nepasiryztu sitam zingsniui...
[/quote]
Pačio mezgimo nežinau, gal savaitė išeitų, bet man gavosi ilgiau, nes mezgiau su didelėm pertraukom, be to megzti buvo galima tik tada, kai vaikai darželyje buvo, nes man turėjo būti absoliuti tyla,kad lengviau raštą eitų sekti
[quote=AveM,2009 11 11, 18:17]
As vis dar nesiriztu dirbti su mohera.
[/quote]
O nieko baisaus, tiek, kad reikia labai raštą sekti, pradžioj kiek sunku buvo, teko ir ardyti...o pabaigoj ėjosi daug lengviau
[quote=laumar,2009 11 11, 17:08]
puikus sijonas
Ir spalva labai miela
[/quote]
Viliuteee Iš tokio profo išgirsti tokius žodžius labai labai smagu, AČIŪ
[quote=Zuviukas:),2009 11 11, 18:15]
[/quote]
Pačio mezgimo nežinau, gal savaitė išeitų, bet man gavosi ilgiau, nes mezgiau su didelėm pertraukom, be to megzti buvo galima tik tada, kai vaikai darželyje buvo, nes man turėjo būti absoliuti tyla,kad lengviau raštą eitų sekti
[quote=AveM,2009 11 11, 18:17]
As vis dar nesiriztu dirbti su mohera.
[/quote]
O nieko baisaus, tiek, kad reikia labai raštą sekti, pradžioj kiek sunku buvo, teko ir ardyti...o pabaigoj ėjosi daug lengviau
QUOTE(AveM @ 2009 11 11, 19:14)
Tai jei pasirenkamas sudetingas rastas,tai prie betkokio siulo ji reikia atidziai sekti.
Tikrai taip
QUOTE(AveM @ 2009 11 11, 19:18)
Tik va as bijau del to siulo plonumo.
O kodėl bijai, jis juk lengvas kaip pūkas