Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai,15 tema

Superinė suknytė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip gražiai priekis išlaidytas ir apykaklė - liuksiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 11 02, 15:42)
labai puiki leimene thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  man sis modelis toks grazus, kad negaliu apsakyti kai ppati tokio noriu wub.gif ber pirmiausia turiu tokia pagaminti mamai dovanu, o tada jua ir apie save pagavosiu... ax.gif

na o dabar atbegu su nauju darbeliu 4u.gif
... baltas ir sviesiai rudas siuliukai susivije vienas su kitu pavirto i stai toki VS sukneles baltai rusva varianta cool.gif

user posted image

ir pilnas planas  smile.gif  blush2.gif
user posted image

Labai grazi suknute wub.gif .Sakykit,o kaip issprendet klausima ,kad neissisedetu uzpakaliukas.Kazkur skaiciau(gal net sioj temoj),kad dedamas spec siuliukas ties ta vieta,ar tiesiog pasitikejot siuliuku(jei taip,tai koks siuliukas?)?
Atsakyti
Ačiu merginos už pagyrimus.Visai ne i tema gal bet pradėjau nerti šaliką pagalvojau kad visai idomus raščiukas būtų ir liemenei.Kaip jus manot?
user posted image

[quote=Zuviukas:),2009 11 02, 15:42]
O tavo sukniukas tiesiog nuosrabus.Kaip man gražiai atrodo megztos arba nertos suknutės.Šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 11 02, 14:42)
na o dabar atbegu su nauju darbeliu 4u.gif
... baltas ir sviesiai rudas siuliukai susivije vienas su kitu pavirto i stai toki VS sukneles baltai rusva varianta cool.gif

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip dailiai numegzta thumbup.gif

QUOTE(zavin @ 2009 11 02, 16:20)
Ačiu merginos už pagyrimus.Visai ne i tema gal bet pradėjau nerti šaliką pagalvojau kad visai idomus raščiukas būtų ir liemenei.Kaip jus manot?

manau,ka dvisai nieko būtų,man irgi patiko tas raščiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2009 11 02, 17:03)
Labai grazi suknute  wub.gif .Sakykit,o kaip issprendet klausima ,kad neissisedetu uzpakaliukas.Kazkur skaiciau(gal net sioj temoj),kad dedamas spec siuliukas ties ta vieta,ar tiesiog pasitikejot siuliuku(jei taip,tai koks siuliukas?)?

na del issisedejimo tai nieko ypatingo nedariau... gal ir pasigailesiu... bet ziuresim - jei bus gerai reiskiasi siulas thumbup.gif

QUOTE(zavin @ 2009 11 02, 17:20)
O tavo sukniukas tiesiog nuosrabus.Kaip man gražiai atrodo megztos arba nertos suknutės.Šaunuolė mirksiukas.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 02 lapkričio 2009 - 16:28
QUOTE(zavin @ 2009 11 02, 16:20)

man tai labai grazu 4u.gif o kaip sis rastelis neriasi blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2009 11 02, 18:30)
man tai labai grazu  4u.gif o kaip sis rastelis neriasi  blush2.gif  blush2.gif

va taip kaip čia

o čia jau radau numegsta mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vogels: 02 lapkričio 2009 - 17:34
Mergaites ,kazkur visai neseniai maciau buvo idetas paveiksliukas kaip uzdedamos akys kai ju daug reikia uzdet, db duoduos per visas temas-nerandu.. unsure.gif ..gal kuri matet ar turit issisaugojus?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2009 11 02, 19:42)
Mergaites ,kazkur visai neseniai maciau buvo idetas paveiksliukas  kaip uzdedamos akys kai ju daug reikia uzdet, db duoduos per visas temas-nerandu.. unsure.gif ..gal kuri matet ar turit issisaugojus?

radau pas Jolitą :
taisiklingas akių uždėjimas pradedant megzti video pamokėlė čia

Kai reikia smarkiai išplatinti mezginį, akys yra pridedamos tokiu būdu.
user posted image

Atsakyti
Aha, sito ieskojau, vakar taip ir neradau , aaaaciu 4u.gif
Dabar ziurau ziurau, kad lygiai taip pat ir as darau ta praplatinima, vakar vienam mezginiui padariau, bet man nelabai patiko vaizdelis, o db ziuriu kad cia tas pats budas parodytas..
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2009 11 02, 17:30)
va taip kaip čia

o čia jau radau numegsta  mirksiukas.gif
user posted image

tai jeigu gerai suprantu tai procesas mazdaug toks: nuneri pynute, tada antra eile kartu jau su virbalu dideliu akiu prisidarai ir tada per penkias tokias akis isneri vel penkias g.gif g.gif ir kita eile vel su virbalu kartu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
o Zuviuko suknute....mmmmm..... bigsmile.gif nereali, spalvyte kokia svelni wub.gif 100000000 balu thumbup.gif
Atsakyti