LIGVITA skraiste fantastiska
tikrai labai grazi skraiste
oi, koks gerulis, Viliuteee Koks siūlų pavadinimas, jei ne paslaptis?
QUOTE(Viliuteee @ 2009 11 01, 13:21)
ką tik baigiau dar vieną megztuką
o jau kaip šiltai atrodo
Viliuteee, fantastiskas darbelis
ačiū už pagyrimus.
Megztukas tikrai labai šiltas,minkštas ir švelnus.jis megstas iš trijų siūlų-kašmyro,akrilano to minkštojo ir labai švelnaus,ir tiftiko,kad turėtų plaukelių.Bandžiau padaryti storą ,šiltą ir lengvą siūlą.Mezgiau 7 nr virbalais.Sumezgiau 600 g siūlų-750 m metražo
Papildyta:
rodos dar ir paltuko-megztuko čia nerodžiau.Kažkaip maloniau man tie pyniuotieji po mocheriukų mezgasi.Tad mezgu juos savo malonumui .
Megztukas tikrai labai šiltas,minkštas ir švelnus.jis megstas iš trijų siūlų-kašmyro,akrilano to minkštojo ir labai švelnaus,ir tiftiko,kad turėtų plaukelių.Bandžiau padaryti storą ,šiltą ir lengvą siūlą.Mezgiau 7 nr virbalais.Sumezgiau 600 g siūlų-750 m metražo
Papildyta:
rodos dar ir paltuko-megztuko čia nerodžiau.Kažkaip maloniau man tie pyniuotieji po mocheriukų mezgasi.Tad mezgu juos savo malonumui .
QUOTE(Viliuteee @ 2009 11 01, 14:21)
Net seilė ištįso , kaip gražu
QUOTE(Viliuteee @ 2009 11 01, 14:21)
čia ne paprastas stulpelis,o tas,kur gerojoj .pusėj išv.akis nukeliama nemezgant ir padaromas užmetimas,o išv pusėj ta akis su užmetimu sumezgama gerai.
na fantastika
Ir paltukas be galo gražus ir šiltas
Aš iš pynių mezgimo neišbrendu . Jau svaigstu į moherinukes žiūrėdama, reiks jaučiu aiškintis ir ryžtis nusimegzt sau