na dar ir ci pasirodysiu
moherinukas (mohera su silku)
gaila, bet ant pakabos ne is tolo neprilygsta originalui, na bet turiu vilties, kad kliente pasidalins nuotraukele ant modelio.
QUOTE(Ligvita @ 2009 10 15, 21:38)
na dar ir ci pasirodysiu
gaila, bet ant pakabos ne is tolo neprilygsta originalui, na bet turiu vilties, kad kliente pasidalins nuotraukele ant modelio.
Tikrai gaila, kad tik ant pakabos. Jau kaip lauksim ant modeliuko
jei kliente pasidalins nuotraukomis tai butinai ir jums parodysiu
gal kas turit shcemute,kaip ta apacia nusinerti.Labai toks daznas rastelis ir paprastas,bet nerandu kaip nerti.O pagal paveiksliuka man tikrai nepavyks,nes nelabai as neriu.
dar gal kuri galetu pasakyti kaip toki rasteli padaryti
dar gal kuri galetu pasakyti kaip toki rasteli padaryti
QUOTE(Nuk @ 2009 10 16, 07:49)
Antrojo raštas (pasididina paspaudus)
Gražus modeliukas vis galvojau, kur tą raštelį panaudoti. reiks bandyti šitą modeliuką megzti
Gal turit kokią iškarpą Kaip čia tos rankovės ir apykaklė mezgasi
Gražus modeliukas vis galvojau, kur tą raštelį panaudoti. reiks bandyti šitą modeliuką megzti
Gal turit kokią iškarpą Kaip čia tos rankovės ir apykaklė mezgasi
aciu ,reiks pasibandyti.O iskarpu neturiu,bet gal galima rasti kazka panasaus internete.
Kuri vakara reiks prisesti paieskoti
Sveikutes,
čia jūs kalbėjote apie Kid silk siūliukus. tai ir aš užsimaniau megztuko iš tų siūlų. Tik aš juos radau vienoje vietoje www.kasiulai.lt Ten matkiukas kainuoja 19 litų. Norėjau paklausti po kiek jūs pirkote. Gal kur pigiau galima rasti, ar jau čia nebrangu skaitosi? Ir kiek matkiuku reiktu 36 dydžio mažam megztukui gal žinote
čia jūs kalbėjote apie Kid silk siūliukus. tai ir aš užsimaniau megztuko iš tų siūlų. Tik aš juos radau vienoje vietoje www.kasiulai.lt Ten matkiukas kainuoja 19 litų. Norėjau paklausti po kiek jūs pirkote. Gal kur pigiau galima rasti, ar jau čia nebrangu skaitosi? Ir kiek matkiuku reiktu 36 dydžio mažam megztukui gal žinote
Gal kas turite schemute?
QUOTE(L'amour @ 2009 10 16, 17:10)
Sveikutes,
Na 19 lt sakyciau brangoka..nepastebejau miesto, jei is Vln, Justiniskese yra parduotuve naujai atsidarius, tai ten iki 16 lt tikrai maciau..As megztukui perku 100 gr, tai butu 4 kamuoliukai..
QUOTE(ingapoc @ 2009 10 16, 21:23)
Na 19 lt sakyciau brangoka..nepastebejau miesto, jei is Vln, Justiniskese yra parduotuve naujai atsidarius, tai ten iki 16 lt tikrai maciau..As megztukui perku 100 gr, tai butu 4 kamuoliukai..
O koks tos parduotuves adresas? Idomu butu apsilankyti tenais
QUOTE(ingapoc @ 2009 10 16, 21:23)
oi kaip gaila, aš iš Kauno. gal mezgėjėlės žino kur Kaune gauti. dar mačiau auksaranke.net ten po 15 litų, bet yra tik balti .Ir dar norėjau paklausti kokio numerio virbalais jūs tuos siūliukus mezgate.
QUOTE(desrele-lt @ 2009 10 16, 22:34)
O koks tos parduotuves adresas? Idomu butu apsilankyti tenais
O ji yra Norfos Justiniskiu g.,kur prie turgelio, 1am aukste..
tikrai siulyciau apsilakyt.. , daug geru siuliuku yra..