Įkraunama...
Įkraunama...

Lygintuvai ir lyginimo sistemos

QUOTE(Mergelė @ 2007 03 12, 16:17)
Labai susidomėjau lyginimo sitemomis? Gal kuri nors naudojat? Ar praktiškas daiktas? O gal geriau įsigyti gerą lygintuvą? Mano senukas jau baigia savo dienas verysad.gif

Kas ta sitema? g.gif blush2.gif Nusipirkau gera Philipsuka ir esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif man irgi geriausia sistema mano lygintuvai. O čia matyt turima galvoje, kur garų pagalba sukabinti skalbiniai išsilygina. O gal ir ne doh.gif
Atsakyti
Mergele, kas tai per lyginimo sistemos, man taip pat įdomu pasidarė? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergele, kas tai per lyginimo sistemos, man taip pat įdomu pasidarė?

Aha, pasakok, kas per sistemos?! g.gif
Jau taip lygint nekenciu rolleyes.gif Gal pagelbes?
Atsakyti
Tai kad ir aš labai tiksliai nežinau ax.gif blush2.gif , bet beieškodama lygintuvo atradau, kad yra tokios kaip lyginimo sitemos. Apie jas radau parašyta "Senukų" tinklalapyje. Ir labai seniai buvau EASTON firmos pristatyme ir ten demonstravo lygintuvą su lenta. Sulankstai patalynę gražiai, perbrauki iš vienos pusės ir iš kitos, ir labai gražiai išsilygina. bigsmile.gif . Gali lyginti palaidines, vyriškus marškinius, švarkus tiesiog ant pakabos. Labai gražiai išlygina ir megztinius. Tai tiek ir težinau. Galvoju gal kas daugiau parotins ir jau užsisakysiu pas Kalėdų senelį dovanos. ax.gif nes lyginimas man kančia.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2007 03 18, 19:31)
Tai kad ir aš labai tiksliai nežinau ax.gif  blush2.gif , bet beieškodama lygintuvo atradau, kad yra tokios kaip lyginimo sitemos. Apie jas radau parašyta "Senukų" tinklalapyje. Ir labai seniai buvau EASTON firmos pristatyme ir ten demonstravo lygintuvą su lenta. Sulankstai patalynę gražiai, perbrauki iš vienos pusės ir iš kitos, ir labai gražiai išsilygina. bigsmile.gif . Gali lyginti palaidines, vyriškus marškinius, švarkus tiesiog ant pakabos. Labai gražiai išlygina ir megztinius. Tai tiek ir težinau. Galvoju gal kas daugiau parotins ir jau užsisakysiu pas Kalėdų senelį dovanos. ax.gif nes lyginimas man kančia.

Kadangi lyginimas ir man kančia, kad kančią palengvinti, įsigijau Eastcon lyginimo sistemą, nesigailiu. Lyginimo laikas sutrumpėjo, patogumas, apie kurį kalbėjo, pasiteisino, tik brangoka...
Atsakyti
QUOTE(arabeska @ 2007 03 18, 20:47)
Kadangi lyginimas ir man kančia, kad kančią palengvinti, įsigijau Eastcon lyginimo sistemą, nesigailiu. Lyginimo laikas sutrumpėjo, patogumas, apie kurį kalbėjo, pasiteisino, tik brangoka...

Kiek kainuoja šitas patogumas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu philips lyginimo sistema.Esu laaaaabai patenkinta thumbup.gif
Man Eastcon pasirode per sunkus ir nemazai vietos uzimantis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aii @ 2007 03 18, 22:04)
Turiu philips lyginimo sistema.Esu laaaaabai patenkinta thumbup.gif
Man Eastcon pasirode per sunkus ir nemazai vietos uzimantis schmoll.gif

jei ne paslaptis kiek kaštavo? Ir kur pirkai?

Noriu gero lygintuvo. Kur ir kokį pirkti patarkit. nes lyginu savo senuku ir jau užkirto. doh.gif verysad.gif verysad.gif kiek kainuoja geras, kad prosinimas būtų malonumas. doh.gif thumbup.gif
Papildyta:
http://www.elektroma...144006011637246

Dirstelėkit šitu adresu, gal kas turėjot tokį dalyką? ar esate nors girdėję?
Papildyta:
QUOTE(ycikas555 @ 2006 12 07, 21:31)
Labutis. Aš tai turiu lygintuvą Philips Azur exel 40, kurį pirkau prieš 9 m. Ir esu labai patenkinta  thumbup.gif . Tada mokėjau virš 300 lt. Ir matot kike jis man laikė. Patarimas nepilti bet kokio vandens, kad ir virinto, nes kietosios dalelės išlieka ir taip gadina lygintuvą. Jei yra galimybė pilti tik distiliuotą vandenį. ir dar kiekvieno daikto kokybę atitinka kaina. Nebūtinai pirkti patį brangiausią, bet nors geresnį. Taip pat turiu ir elekt. virdulį Philips, kuris man laiko jau 4 metus, nors kiekvieną dieną naudoju  biggrin.gif .

o kur pirkai? Kokioj parduotuvėj?
Atsakyti
Kainavo apie 800 Lt + dovanu lyginimo lenta.Pirkau "Senukuose". nes kainavo pigiau nei "Ogminoje". Aisku, cia nera tokiu funkciju kaip demiu valymas.Bet nepaprastai gerai issilygina, pvz. patalyne, kuria lyginu sulankstyta.O taip pat galima vertikaliai pakabinta palta ar ka kita islygint.
Atsakyti
QUOTE(Aii @ 2007 03 28, 14:56)
Kainavo apie 800 Lt + dovanu lyginimo lenta.Pirkau "Senukuose". nes kainavo pigiau nei "Ogminoje". Aisku, cia nera tokiu funkciju kaip demiu valymas.Bet nepaprastai gerai issilygina, pvz. patalyne, kuria lyginu sulankstyta.O taip pat galima vertikaliai pakabinta palta ar ka kita islygint.

Ir aš buvau neseniai Eastcon sistemos pristatyme. Aišku lygina nerealiai ir yra galimybe su garintuvu valyt namus ir visokius daiktus (karštu garu) bet vietos irgi užima nemažai schmoll.gif O jau kaina doh.gif tikrai ne mūsų šeimos galimybems. Jei pirkti pristatymo metu tai apie 3500lt o jei ne tai tukstančiu brangiau doh.gif . Gal tai ir superinins daiktas kokybes atžvilgiu bet mes nusprendem pajieškot ko nors pigesnio, o kolkas lyginu su paprastu lygintuvu už 50lt. blush2.gif Laiko aišku atima bet rezultatas irgi neblogas smile.gif .
Atsakyti
Ir kaip vyksta tas lyginimo procesas, naudojant lyginimo sistemą? Supratau, kad paltai, švarkai lyginami pakabinti, o kaip ten toliau...? ax.gif
Atsakyti