Įkraunama...
Įkraunama...

Lygintuvai ir lyginimo sistemos

g.gif o kur jus perkat visa buitine technika? Ar nors kiek skiriasi kainos skirtingose parduotuvese, ar tiesiog uzsuki i maxima ir nusiperki labiausiai patikusi. Gal zino kuri kokia parduotuve kur kainos mazesnes arba pasirinkimas didelis ir konsultantai paslaugus?
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2006 08 29, 08:48)
g.gif o kur jus perkat visa buitine technika? Ar nors kiek skiriasi kainos skirtingose parduotuvese, ar tiesiog uzsuki i maxima ir nusiperki labiausiai patikusi. Gal zino kuri kokia parduotuve kur kainos mazesnes arba pasirinkimas didelis ir konsultantai paslaugus?

Šiai kainos daugmaž panašios visur, tik kartais pasklebia kokią akciją - vienintelis būdas sutaupyti. Neblogai aptarnauja TopoCentre.
O Maximoj tai jei turi kortelę, būna, kad 10-20 Lt kai kas pigiau smile.gif Aš virduliuką taip nusižiūrėjau
Atsakyti
o kaip naudotis CALC-CLEAN funkcija???

ismeciauinstrukcijos lapeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 10 17, 19:00)
o kaip naudotis CALC-CLEAN funkcija???

ismeciauinstrukcijos lapeli  doh.gif

ispurski vandeni kaip visada + nuspaudus ta specialu mygtuka, man atrodo garai turi buti ant max padeties ax.gif na jei ka galiu vakare pasitikslint, bet gal skirtingiems modeliams skirtingai unsure.gif pas mane Philips 4320 thumbup.gif
Atsakyti
Labutis. Aš tai turiu lygintuvą Philips Azur exel 40, kurį pirkau prieš 9 m. Ir esu labai patenkinta thumbup.gif . Tada mokėjau virš 300 lt. Ir matot kike jis man laikė. Patarimas nepilti bet kokio vandens, kad ir virinto, nes kietosios dalelės išlieka ir taip gadina lygintuvą. Jei yra galimybė pilti tik distiliuotą vandenį. ir dar kiekvieno daikto kokybę atitinka kaina. Nebūtinai pirkti patį brangiausią, bet nors geresnį. Taip pat turiu ir elekt. virdulį Philips, kuris man laiko jau 4 metus, nors kiekvieną dieną naudoju biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2006 12 07, 23:31)
Labutis. Aš tai turiu lygintuvą Philips Azur exel 40, kurį pirkau prieš 9 m. Ir esu labai patenkinta  thumbup.gif . Tada mokėjau virš 300 lt. Ir matot kike jis man laikė. Patarimas nepilti bet kokio vandens, kad ir virinto, nes kietosios dalelės išlieka ir taip gadina lygintuvą. Jei yra galimybė pilti tik distiliuotą vandenį. ir dar kiekvieno daikto kokybę atitinka kaina. Nebūtinai pirkti patį brangiausią, bet nors geresnį. Taip pat turiu ir elekt. virdulį Philips, kuris man laiko jau 4 metus, nors kiekvieną dieną naudoju  biggrin.gif .

drinks_cheers.gif
tikiuosi ir maniskis laikys ilgai wub.gif
naudoju ir as distiliuota vandeni, bet po lyginimo neispilu likucio unsure.gif kazin ar blogai darau ar nieko tokio g.gif Beje lyginu retai, buna kad ir menesi prastovi lygintuvas be darbo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turit ROWENTE? O gal ka esat girdeje? Nes kai pakylojau ji, tai svoris padare ispudi bigsmile.gif Gal sakau ir laikytu geriau, nes lyginimo namie turiu kiekviena diena ir ne po viena daikteli, tai dabartinis ne metu neislaike ( jau taisytas pora kartu). Tik noreciau pasidometi placiosios auditorijos, gal kas turi kokios informacijos ir nuomones cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

susiruosiau siandien eiti pirkti proso.
Tai kaip supratau reikia reikia pirkti Tefal:)
O gal kas galit pasakyti kur geriau pirkti???
Atsakyti
QUOTE(Gintare Gintarine @ 2006 12 19, 13:22)
Sveikos,

susiruosiau siandien eiti pirkti proso.
Tai kaip supratau reikia reikia pirkti Tefal:)
O gal kas galit pasakyti kur geriau pirkti???

blink.gif Aš iš visų pokalbių supratau, kad geriausias Philips 4320 biggrin.gif Tai nusipirkau 4325 (tobieš naujesnis modelis, o iš tikrųjų - tai turi tik papildomą paduką, kad nenublizgintų medžiagų). O šiaip jau atsidariau temą, kad padėkočiau visoms mamkoms už rekomendacijas "į vienus vartus" (gerąja prasme, ne taip, kaip su virtuviniu kombainu). Pirmą kartą gyvenime buvo gera pajausti, kad lyginimas nebūtinai yra kančia biggrin.gif Prisidedu prie choro Philips 4320 (arba 4325 tongue.gif )
Atsakyti
Sveikutės,
Ir aš prieš Kalėdas sau pasidovanojau naują lygintuvą Philips Azur 4325 ax.gif . Skaičiau , kad nemažai SM turi panašius modelius. Anksčiau neturejau garinio, todėl nesuprantu, ar tik nenusipirkau broko g.gif . Lygintuvo priekyje yra garų antgalis (Steam Tip). Paspaudus mygtuką , išpurškia stiprią garų srovę. Bet pas mane vieną kartą paspaudus gaunasi geras garų pliūpsnis, o jei noriu pakartoti, turiu beveik minutę palaukti, nes tas garų pliūpsnio mygtukas neveikia, vel galiu juo naudotis tik po pertraukėlės. Pagal instrukciją su tuo garų pliūpsniu būtų galima lyginti ir vertikaliai. Bandžiau lyginti kabančias užuolaidas , bet gavosi šnipštas, vieną kartą purkšteli garų ir viskas, jei nori pakartoti, vėl reikia paversti lygintuvą horizontaliai, palaukti minutėlę, po to vėl galima purštelti. Tokiu būdu reikėtų užuolaidą visą dieną lyginti doh.gif .
Taigi, ar man jau nešti savo lygintuvą į garantinį, ar ir pas jus jie tokie patys? verysad.gif
Atsakyti
[quote=Summer,2006 12 22, 00:37]
blink.gif Aš iš visų pokalbių supratau, kad geriausias Philips 4320 biggrin.gif Tai nusipirkau 4325

g.gif Laukiu jūsų patarimų, ar mano lygintuvas nesugedęs? g.gif
Atsakyti
Labai susidomėjau lyginimo sitemomis? Gal kuri nors naudojat? Ar praktiškas daiktas? O gal geriau įsigyti gerą lygintuvą? Mano senukas jau baigia savo dienas verysad.gif
Atsakyti