Įkraunama...
Įkraunama...

Lygintuvai ir lyginimo sistemos

QUOTE(Kostina @ 2005 10 20, 15:54)
Gal indas su vandeniu galima atskirti nuo lentos? g.gif  Girdėjau, kad su garo šlangute labai patogu valyti tarpus tarp plytelių blush2.gif

Yra toks variantas, kaip atskira garus nutraukianti lenta ir garinis lygintuvas. Tik nežinau, ar prie to atskiro lygintuvo gali būti komplektuojama garo šlangutė. Dar valymui būna tokie garo valytuvai (panašūs į dulkių siurblius) su komplektuojamu garo lygintuvu.
Atsakyti
QUOTE(urtukas @ 2005 10 20, 15:42)
O aš Eastcon firmos nebuvau girdėjus blush2.gif . Tai iš karto paskambinau į ofisą ir paklausiau lyginimo sistemos kainos. Pasirodo 3992 Lt doh.gif O Krinonos platinamos Euroflex sistemos pats brangiausias variantas 1600 Lt, o tas, kuris man tiktų 1200 Lt. Tai ir sakau, kad pasimečiau aš tarp tų visų firmų ir jų modelių, labai keista, kad toks didelis kainų skirtumas unsure.gif

Na nežinau iš kur tokia kaina to lygintuva, kad dabar nepamelavus, bet berods mes už tą sisstemą 2200lt. mokėjom, na specialiai išsiimsiu ir pažiūrėsiu, bet tikrai ne daugiau kaip 3000lt.
Atsakyti
QUOTE(Nerimama @ 2005 10 20, 19:25)
Na nežinau iš kur tokia kaina to lygintuva, kad dabar nepamelavus, bet berods mes už tą sisstemą 2200lt. mokėjom, na specialiai išsiimsiu ir pažiūrėsiu, bet tikrai ne daugiau kaip 3000lt.

Na va iškuičiau ir pažiūrėjau, tai 2001 12 21 mes už tą sistemą sumokėjom 2423lt. + gavom vilnonį Estcon chalatą, kuris šiaip apie 400lt. kainuoja dovanų. Tai lygintuvas apie 2000lt. išėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimama @ 2005 10 20, 18:34)
Na va  iškuičiau ir pažiūrėjau, tai 2001 12 21 mes už tą sistemą sumokėjom 2423lt. + gavom vilnonį Estcon chalatą, kuris šiaip apie 400lt. kainuoja dovanų. Tai lygintuvas apie 2000lt. išėjo  ax.gif

Čia man tokią kainą pasakė paskambinus į jų ofisą, bet sakė, kad per prezentacijas būna visokių akcijų ir dovanų.
Atsakyti
QUOTE(urtukas @ 2005 10 21, 11:39)
Čia man tokią kainą pasakė paskambinus į jų ofisą, bet sakė, kad per prezentacijas būna visokių akcijų ir dovanų.

Bet tai vistiek išeina dvigubai blink.gif Na nejaugi taip pabrango, tokie daiktai kaip tik turi tendenciją pigti, o ne brangti g.gif Na už tokią kainą , tai tikrai nepirkčiau schmoll.gif Jau man tir 2000lt labai daug, o čia tai doh.gif 4000lt jis tikrai nevertas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Gal kas turit tokį daiktą? Labai jis man patiko, taip gražiai pripasakolo pardavėja apie jį. Tik vat klausimas ar šis lygintuvas to vertas? g.gif

LYGINTUVAS PHILIPS HI518
[COLOR=blue]

GALINGUMAS: 1900 W;
GARO KIEKIS: 0 - 30 g/min;
TURBO GARAS: 60 g/min;
VERTIKALUS GARAS;
APSAUGA NUO LAŠĖJIMO;
INTEGRUOTA KASETĖ NUO KALKIŲ;
IŠSIVALYMO FUNKCIJA. SUTEIKIAMA 24 MĖN. GARANTIJA.

http://www.senukai.l...id=000050765344
Atsakyti
Turiu tikrai GERA lygintuva-TEFAL(dengtu pavirsiumi) ir jo i joki kita nekeisciau,nes tik jo deka visa mano seimyna pamego lyginima!!!
Nuostabus daiktas,labai palengvino buiti!!!
Atsakyti
Kazkur girdejau, kad karsta lygintuva pavalyt druska. Atseit paplit druskos ant kokio laikrascio ir pavalyt. Nezinau nebandziau... g.gif
O as nuvaliau su dregnom servetelem, skirtom dulkem valyt. Pati nustebau, bet lygintuvas kaip naujas buvo. tongue.gif
O mano mama visalaik su actu valo.
Atsakyti
nu va, tai taip ir nenusprendžiau kokį verta pirkt? 4u.gif

Atsakyti
Gal aš čia ir labai pavėluotai, bet aš (profesionali siuvėja, vadinasi ir lygintoja) niekada gyvenime nepirkčiau visos lyginimo sistemos, nebent namuose dirbčiau, t.y. siūčiau pagal užsakymus. Juk tai toks griozdas... patalynę aš ištraukus iš skalbeklės, gerai ištampau ir išpurtau, todėl jos lygint nebereikia. O drabužiams audiniai dabar tokie gaminami, kad irgi iš skalbeklės ištraukus galima ant saves vilkti. Na o dėl vienos kitos palaidinės, kam? Turbūt pigiau keliolika metų rūbus į valyklas atidavinėti. Sudėjus tos sistemos kainą, elektros ir sunaudoto vandens kainą (lyginimui ir saklbimui), turbūt kokia dešimt metų valykloj rūbus už tą sumą skalbti būtų galima, o kiek laiko sutaupytumėt!
Atsakyti
QUOTE(maniute @ 2006 02 10, 15:32)
Gal aš čia ir labai pavėluotai, bet aš (profesionali siuvėja, vadinasi ir lygintoja) niekada gyvenime nepirkčiau visos lyginimo sistemos, nebent namuose dirbčiau, t.y. siūčiau pagal užsakymus. Juk tai toks griozdas... patalynę aš ištraukus iš skalbeklės, gerai ištampau ir išpurtau, todėl jos lygint nebereikia. O drabužiams audiniai dabar tokie gaminami, kad irgi iš skalbeklės ištraukus galima ant saves vilkti. Na o dėl vienos kitos palaidinės, kam? Turbūt pigiau keliolika metų rūbus į valyklas atidavinėti. Sudėjus tos sistemos kainą, elektros ir sunaudoto vandens kainą (lyginimui ir saklbimui), turbūt kokia dešimt metų valykloj rūbus už tą sumą skalbti būtų galima, o kiek laiko sutaupytumėt!

Dabar ir aš galiu pasakyti, kad lygintuvas tasai jau daugiau nei metus spintoj stovi, neištraukiams, kai nusipirkom džiovintuvą, praktiškai nieko nelyginu, o jei ką ir reik, tai paprastą lengviau išsitraukti, nei tą gargarą tongue.gif
Atsakyti
Vat ir aš priėjau panašios išvados - nereikia man to brangaus griozdo schmoll.gif , nors ir labai buvau susižavėjus per prezentaciją ir jau ruošiausi pirkt. Lyginu vidutiniškai valandą savaitėje, patalinę išpurtau , išdžiovinu ir sulankstau -irgi nelyginu. Be to , apžiūrėjau lyginimo sistemą iš arčiau, parduotuvėj - pasirodė gana atmestinai padaryta,tokia nelabai kokybiška- neverta tokiu babkių schmoll.gif
Atsakyti