Įkraunama...
Įkraunama...

Lygintuvai ir lyginimo sistemos

pas mane Philips GC4320 berods Azur ten kazkoks - zodziu turi viska, kas naujausia, iskaitant automatini isijungima, automatini nukalkinima ir visokiu kitu pribumbasu. jis sunkus, nosis kaip tik tinkama lyginti visokiems siauriems dalykams, horizontalus lyginimas ir t.t. ir pan. aj, tiesa, dar geras dalykas tai, kad padas padengtas ten kazkuo, kas nepadaro rubu blizganciais.

tikiuosi suprasit, ka cia parasiau, bet tu funkciju daug, pasakot reiktu ilgai, bet lygintuvas pasakiskas, tik va - kaina didoka, bet mokejau tikrai uz kokybe, tiek lygintuvo, tiek rubu biggrin.gif
Atsakyti
Oi, asvakar pasiziurejau, kokios mano firmos lygintuvas, ogi ten ne Braun, o Philips. Yra vertikalus garas, automatinis nukalkinima ir kaip pardaveja apsviete, neblizgina juodu drabuziu lyginant is geros puses (sito dar nebandziau, kazkaip nedristu mirksiukas.gif )
Atsakyti
Na aš tai atvirkščiai pasakysiu ax.gif
turiu lygintuvą už 35 lt, padovanojo jį man šiaip, ko gero su mintim, kad čia tik pradžioj, kol įsikursim ir nusipirksiu geresnį. Na bet jam suteikta garantija metams, na jau turiu pusę metų - ir veikia, ir lygina, ir nematau jokio skirtumo tarp tų, kurie kainuoja kelis šimtus tongue.gif
Na aišku, gal skirtumas tas, kad 5 metus jis man vargiai ar tarnaus, bet čia toks daiktas, kad dėl to galvos nesuku, suges tai suges, vėl tokį patį pigų nusipirksiu ax.gif
yra vandens purškimas, ir garinimas - o juodus drabužius šiaip ar taip per skuduriuką lyginu arba iš blogosios pusės.
Taigi kol kas nematau jokio skirtumo g.gif
Atsakyti
As tai stengiuosi nepirkti is elektriniu prietaisu labai pigiu ( isskyrus fena toki turiu smile.gif ), nes jau viena karta pasimokiau, tai gaila pasidare sukistu pinigu. Kazkaip pagalvoju, kad gi ne metams ir nedaznai tokius daiktus perku. Neperku ir paciu brangiausiu, per viduriuka taip taikau biggrin.gif
Atsakyti
Aš 6 metus naudojausi Gariūnuose pirktu, apie 70lt kainavusiu lygintuvu. Ir nieko, viskas labai gerai, tik jau užkalkėjo doh.gif Tai nusipirkau dar pigesnį (40lt) su mintim, kad vėliau pirksim gerą ir brangų, bet kol kas man ir tas pigus puikiai veikia!
Mama turi Philips'ą su visais tais priedais, tai vienintelis skirtumas, kurį jaučiu lygindama- mano lygintuvas lengvas. Bet man tas sunkumas- minusas. Ir dar tas Philips'as labai ilgai neatvėsta- mama specialiai tokį pirko, tipo elektrą taupo, o man labiau patinka, kai greit atšąla- nieks netyčia neprisilies, vaikas ne nudegs biggrin.gif
Atsakyti
Is tiesu du metus turiu TEFAL lygintuva ir esu be galo
patenkinta. Su garais, programomis ir labiausiai patiko
tai, kad jis su tokiu, padu, kad jei per saga ar uztrauktuka
braki nors ir stipriai nei ibrezimo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikrai esu juo patenkinta, mokejau 125 lt.
Atsakyti
Turiu Phillips numeris 3100, pries koki pusmeti padovanojo man- brangus kaip velnias apie 180 kainavo, dabar pigiau, bet ir geras labai. Padas toks kaip auksinis perlamutras, neblizgina rubu, labai gerai slysta ir siaip patogus ir pan.
Pigu pirkciau tik jei labai reiktu ir nenusimatytu greitai sutaupyti geresniam. NEs kiek teko naudotis, tai tie pigus barskalai kazkokie ir padas prastas paprastai buna.

O kad uzkalkeja, tai ne lygintuvo beda, o seimininko. Plkite distiliuota vandeni ir neuzkalkes 15 metu, gal net lygintuvas suges, bet neuzkalkes smile.gif
Atsakyti
pati turiu tefal virtuose su visom funkcijom isskirus automatini issijungima, tai man labai patinka, nes preis tai turejau vido. jei daba pirkciau , tai rinkciausi vokieciu firmos ROWENTA, modeli- Perfect: geras padas+visos funkcijos ir didelis vertikalus garas, mokant naudotis koki metra isnesa, jis brangus nuo 250-300lt, bet daiktas tikrai geras!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Philips,butent su tefloniniu pavirsiumi man patys geriausi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmike: 14 spalio 2005 - 09:08
Jau 10 metų turiu PHILIPS. Lygintuvas thumbup.gif
Atsakyti
Turiu Tefal lygintuvą. Mokejau virš 100LTL. Supper daiktas thumbup.gif . Jau geriau nusipirkti brangesnį, bet geresnį kuris ilgiau tarnautų. Kaip sakoma skūpas moka du kartus (bet kartais būna išimčių). smile.gif
Atsakyti
PHILIPS JAU 8 METAI.
Atsakyti