QUOTE(Susiena @ 2005 01 03, 14:47)
Pas mane Tefal Supergliss: esu labai patenkinta! Gerai slysta padas, garai, super garų funkcija (kai reikia daug garų), vertikalus lyginimas su garais, purškimas, savaiminis išsivalymas - nukalkinimas. Ir dar patariu visoms: į garinį lygintuvą reikia pilti 50 proc. paprasto vandens iš krano ir 50 proc. distiliuoto vandens. Bent jau mano lygintuvo knygelėje taip rašo. Kadangi vandenyje iš krano yra daug kalkių ir įvairių priemaišų - negerai pilti vien tik tokio vandens. O vien tik disliliuoto vandems taipogi nepataria, nes jis pernelyg išvalytas ir irgi kenkia detalėms. Aš pilu 50:50 ir dar laikas nuo laiko panaudoju lygintuvo išsivalymą - jokių problemų!
o aš supratau, kad tik rowenta turi vertikalų lyginimą, nes jie 2x brangesni ir prie jų tai parašyta, o tefal supergliss nerašo vertikalus garas, rašo tik: galia 1500W, 200 ml talpykla vandeniui, puikiai slystantis padas SUPERGLISS, reguliuojamasis garas, patogus laido laikymas Gal čia koks kitoks modelis...Supergliss 40 FV3140 ... kaina virš 100 Lt...