Įkraunama...
Įkraunama...

Lygintuvai ir lyginimo sistemos

Labutis 4u.gif

mane labai domina eastcon lyginimo/valymo garais sistema.

user posted image

Buvom prezentacijoj, na sužavėjo labai wub.gif wub.gif
Bet įdomu, kas naudoja, kad pakomentuotų, ar tikrai šitas gėris vertas tokios sumos? doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė... @ 2013 10 24, 16:28)
Labutis 4u.gif

mane labai domina eastcon lyginimo/valymo garais sistema.

user posted image

Buvom prezentacijoj, na sužavėjo labai wub.gif  wub.gif
Bet įdomu, kas naudoja, kad pakomentuotų, ar tikrai šitas gėris vertas tokios sumos? doh.gif  4u.gif

mano draugė turi panašią, pradžioje su entuziazmu išsitraukinėdavo iš sandėliuko ir lygindavo, paskui pabodo ir guli nenaudojamas daiktas smile.gif
Aš pati turiu garais lyginamą daiktą ant pakabos, tai laukau už durų , tada tik pasikabini drabužį ore pamosikuoji ir lygu biggrin.gif pas mane iš Krinonos, seniau vadinosi Zyle, dabar žiūriu jau atnaujintas modelis http://www.krinona.l...p...373&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2013 10 24, 17:36)
mano draugė turi panašią, pradžioje su entuziazmu išsitraukinėdavo iš sandėliuko ir lygindavo, paskui pabodo ir guli nenaudojamas daiktas smile.gif
Aš pati turiu garais lyginamą daiktą ant pakabos, tai laukau už durų , tada tik pasikabini drabužį ore pamosikuoji ir lygu biggrin.gif pas mane iš Krinonos, seniau vadinosi Zyle, dabar žiūriu jau atnaujintas modelis http://www.krinona.l...p...373&lang=lt

O sakykit, jei reikia kelniu kanta islyginti ar klostuota sijona, ar tai imanoma su tuo daiktu?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2013 10 24, 15:36)

O tai ji iš vis nustojo lyginti, ar turi paprasta lenta su lygintuvu? bigsmile.gif biggrin.gif
Aš domiuosi, nes su šiuo įrenginiu yra labai plataus panaudojimo galimybės, lyginimas, grindu, langu vonios, dušo ir t.t. valymas garais rolleyes.gif Įdomu pvz. langus ar gražiai nuvalo g.gif ar tik reklama graži? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mane domina paprastesni gariniai lygintuvai, tokio tipo:

user posted image

Kiek pastebėjau jie labai populiarūs grupiniuose apsipirkimuose, tačiau būtent iš ten nedomina, nepasitikiu smile.gif O ir šiaip jų kainos nesikandžioja ~60-200 Lt. Tačiau pagal ką atskirti gerą? Galingumu jie nusileidžia garų sistemoms. Jų galingumas 800-1000W, o sistemų apie 1500W. Garavimo intensyvumas kiek radau informacijos ~15g/min, o garų sistemų ~30g/min.
Tarkime paprasti garų lygintuvai yra perpus silpnesni už garų lyginimo sistemas.

Ar kas turite tokio tipo paprastų garų lygintuvų, parašykite kokie atsiliepimai apie juos, ir kokio jie galingumo? Būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
Sveikutes! Kiek matau tema siek tiek apmirus, bet tikiuosi, kad gal kazkas man atsakys ax.gif

Noriu nusipirkti lyginimo lenta prie lygintumo su garo generatoriumi, bet siandien netiketai suzinojau, kad reikia butinai pirkti lenta su garu istraukimo sistema, nes antraip garas pro skylutes iseis, bet lenta liks labai dregna, taigi dabar pasidare idomu, kas naudojate tokius lygintuvus ar istiesu ta lenta labai slapia buna?Padekite prasau, nes tokia lenta pasirodo labai nepigi... Lauksiu atsakymu, dekui. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite tokia lyginimo sistema? Ar verta isigyti, patogi, naudojate?
Labai domina:
http://pigu.lt/lt/bu.....aign=5 dienos
Atsakyti
Pagaliau isigyjau lygintuva. Parodoje Moters pasaulis lygintuvas Reinold-deluxe man buvo tikras atradimas thumbup.gif . Nepagalvokite, kad darau reklama, labai dziaugiuosi siuo savo pirkiniu,o dar ir galimybe pigiau isigyti ax.gif

Kas supranta rusiskai(nors cia ir be zodziu daug, kas aisku) pasiziurekite http://www.youtube.c...h?v=KguzDB_ukow

A, dar pamirsau,tiko mano senoji medine lyginimo lenta, nebutina pirkti praleidziancios gara.
Atsakyti
QUOTE(kryzelis @ 2013 11 06, 10:52)
Sveikos, mane domina paprastesni gariniai lygintuvai, tokio tipo:

user posted image

Kiek pastebėjau jie labai populiarūs grupiniuose apsipirkimuose, tačiau būtent iš ten nedomina, nepasitikiu smile.gif O ir šiaip jų kainos nesikandžioja ~60-200 Lt. Tačiau pagal ką atskirti gerą? Galingumu jie nusileidžia garų sistemoms. Jų galingumas 800-1000W, o sistemų apie 1500W. Garavimo intensyvumas kiek radau informacijos ~15g/min, o garų sistemų ~30g/min.
Tarkime paprasti garų lygintuvai yra perpus silpnesni už garų lyginimo sistemas.

Ar kas turite tokio tipo paprastų garų lygintuvų, parašykite kokie atsiliepimai apie juos, ir kokio jie galingumo? Būčiau labai dėkinga  ax.gif
Galingumas priklauso nuo detalių didžių, o detalės čia nedideli. Toks daiktas nepakeičiamas keliaujant, kai retai reikalingas, kai labai mažas butukas, nes lengvas, mažai užima vietos. Tarp trūkumų pastoviai naudojant: maža talpa vandeniui, nestabilus garas, mažas našumas, maža garo temperatūra(dėl mažo spaudymo), neturi papildomų valymo/plovimo funkcijų. Nestabilus garas dėl mažo svorio detalių, kurie turi ir maža temperatūros inercija, dirbant smarkiai keičiasi temperatūra, atitinkamai ir garo savybė. Žymiai naudingesnis daiktas stacionariam naudojimui pvz. "Vax S4" už 85 Lt user posted image Jis duoda stabilu 3 barų spaudimo garą, turi daug antgalių ne tik lyginimui, bet ir valymui automobilio variklių, orkaičių, plytelių, klozetų, langų, veidrodžių plovimui, erkių naikinimui. Jeigu reikalingas dar rimtesnis prietaisas, tai galima rinktis 3,5 baro spaudymo "Vax V-081" už 204 Lt user posted image Jis prie jau minėtų funkcijų turi papildoma funkcija grindų ir kilimų plovimo. Be to galingesnis, našesnis, didesnė talpa vandeniui. Jeigu reikia kelnių kantą išlyginti ar klostuota sijoną, tada geras variantas "Argos Value Range Nr.1371" už 92 Lt user posted image bet jis jau neturi papildomų valymo/plovimo funkcijų, jeigu tokie reikalingi, tai reikia jau ir kita daiktą turėti. Bet lyginimui garais jis labai geras. Šio lygintuvo našumas 90g/min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo msn29: 17 lapkričio 2013 - 11:43
Lyginimo sistema HOOVER SRD4110
http://www.derekis.l...product/srd4110
primytyvus daiktas ar vertas demesio?
pliusas tai kad yra žarna gyrė, kad nepamainoomas dalykas tualete vonioje rūbams atnaujinti
Iš viso hoover kaip gamintojas?
Atsakyti
QUOTE(msn29 @ 2013 11 17, 12:36)

Dėkoju už išsamų atsakymą. Manau, jog verta pagalvoti apie Vax V-081 aparatą.
Atsakyti
Čia daugiau apie lyginimo sistemas kalbama. O kaip su paprastais lygintuvais? Kokiu padu rinktis? Keraminį? SteamGlide? Titanini? Safyrini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 07 gruodžio 2013 - 22:35